zavřít
...

Monster Hunter: World - recenze

Série, která se zrodila před čtrnácti lety coby netradiční záležitost pro fajnšmekry vlastnící druhý PlayStation, se po pár letech dobrovolného exilu u Nintenda vrací s titulem Monster Hunter: World zpět na přístroje od Sony a také Microsoftu. A jak už to tak bývá, je větší, hezčí a okázalejší než kdy...

Novější 1 2 3 Starší

  • Jejdásek (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Pribeh je ve hre ciste ucelovy, uci hrace chapat svet her Monster Hunter, vede hrace za rucicku a vysvetluje mu souvislosti. V podstate je to obri tutorial. Tam kde pribeh konci, tam zacina klasicky monster hunter. :-)
    15.2.2018

    reagovat

  • Ggg (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Měl bych dotaz:uvažuju o koupi této hry(mám ps4),ale nejsem nějak zdatný angličtinář-pochopím nebo budu moct hrát hru i bez nějaké větší znalosti AJ???Dík za odpovědi
    11.2.2018

    reagovat

    • n (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      jestli rozumis hintum typu "smash the button", tak bys to zvladnout mel, neni to zrovna ukecana hra
      11.2.2018

      reagovat

      • Ggg (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Jasný,já jenom,abych se v tom potom třeba ňák neztratil,třeba při nějaký upgradování nebo tak
        11.2.2018

        reagovat

    • Jack1947 tiscali.cz
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Něco mi říká ž neznalost angličtiny bude asi poslední problém u téhle hry...
      12.2.2018

      reagovat

      • Ggg (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Nechápu?To jako stojí za kulový???
        12.2.2018

        reagovat

        • Jack1947 tiscali.cz
          1 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Já nevím podle mě se budeš víc muset naučit nějaká promyšlená komba na pozdější příšery, teda za předpokladu že nechceš hrát online...
          12.2.2018

          reagovat

          • Ggg (anonym)
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Ne,ne,online nehraju.Tak komba snad nějak pochopím.-kdyžtak you tube nebo něco.Spíš mi ještě jde o to,jestli ta hra za ty peníze stojí-mám rád třeba Turok nebo Horizon zero dawn,předpokládám,že toto je něco podobnýho..?
            13.2.2018

            reagovat

            • Jack1947 tiscali.cz
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Neumíš číst tohle není podobné tady je jediná nápln chytání (zabíjení) příšer nic víc tam není...
              13.2.2018

    • Jejdásek (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Anglictina je tam jednoducha. Je to hodne komplexni hra, takze anglictinu potrebujes, abys ji pochopil, naucil se ji hrat. Pak uz se bez ni obejdes.
      15.2.2018

      reagovat

  • ritni otvor (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Je tohle spise multiplayerova hra a singl je jen aby se nereklo, nebo je to na tech 9/10 i pro singl?
    9.2.2018

    reagovat

    • flash (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      i pro singl. Veskery obsah jde hrat i solo.
      10.2.2018

      reagovat

    • Kyselawisky (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Dark souls jsem také nikdy nehrál online. A bavily mě hodně.
      10.2.2018

      reagovat

    • Opus (anonym)
      3 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Spíš je to tak, že hra je primárně pro sólo hraní a ten mulťák je do počtu. Ze začátku hry opravdu stačí jenom agresivně mlátit hlava nehlava do monstra a nějak to upižláš, ale v pozdější fázi u těžkých monster už je při sólo hraní potřeba studovat slabiny monstra, sledovat stopu a trasu, po které potvora chodí a nachystat pasti, rovněž sledovat drobnou faunu a flóru v místě boje, která je interaktivní a může ti výrazně ulehčit celý souboj s monstrem. Monstrum můžeš nalákat do kořenů jakési révy, do které se zamotá a ty máš čas mu zasadit kritickou ránu apod. V multáku tyto věci sledovat není až tak potřeba a vždy to nějak upižláte. Záleží co člověku více vyhovuje, zda si chce hrát na samotářského dobrodruha a bere to jako roleplaying, nebo si chce zablbnout s kámošema v mulťáku.
      10.2.2018

      reagovat

    • Jejdásek (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Tahle hra je obojetna, vsechno lze delat solo i kooperativne i na stridacku, neco tak a neco onak, jak to komu vyhovuje.
      15.2.2018

      reagovat

  • petr (anonym)
    0 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Hra je to dobrá, 95 je ale moc. Oragoto Kimoto 2 mě bavila o hodně více. Na druhou strahu chápu, že se autoři chtěli zavděčit více hráčům. A těm, co vadí, že meč prostě je 3x větší a těžší než postava - zkuste to, není to špatné.
    9.2.2018

    reagovat

  • Nádherný člověk (anonym)
    5 souhlasí, 2 nesouhlasí
    smutné na recenzi je že hru autor ani nedohrál, ale dostal se tak do 1/3 hry. Pokud dobře chápu skončil u vyššich ranků, tí pádem ani neviděl další lokaci hry :(
    9.2.2018

    reagovat

    • Sandokan Horváth (anonym)
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Kdybys jenom věděl, kolik recenzentů hry nedohrává......
      10.2.2018

      reagovat

  • Kyselawisky (anonym)
    12 souhlasí, 16 nesouhlasí
    Je to přesný případ jako Dragons Dogma. Konzolisti ztoho stříkali blahem a potom to člověk pustil na PC a řekl si: co to sakra jako má bejt?
    9.2.2018

    reagovat

    • Zaho (anonym)
      24 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Dragons Dogma vyšel na pc o 4 roky později než na konzole.
      Osobně mám pc i konzole a tak kašlu na nějaké pc nebo konzolové komunity.
      Obě skupiny jsou stejně retardovaný. Stejně to jsou většinou nedospělí jedinci bez vlastního myšlení.
      9.2.2018

      reagovat

      • Kyselawisky (anonym)
        6 souhlasí, 8 nesouhlasí
        Nerozvedl jsem to. Konzolisti zde na diskuzi harašili něco o tom, že nejlepší RPG vyšlo právě na konzoli a ona to byla akční rubačka a obohacená o RPG prvky a to z toho důvodu, že rubačky ve stylu 90 let už dnes nefungují....můj názor. A že tovyšlo o 4 roky později, to nehraje žádnou roli, protože moje očekávání to vzrušení to fakt neovlivnilo...ale jak jsem psal byl jsem hodně v rozpacích co to má jako být?!
        9.2.2018

        reagovat

        • Zaho (anonym)
          7 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Já jsem rád že existuje velké množství různých rpg her.
          Dragons Dogma byl i v něčem originální a to se o klasických RPG většinou říct nedá.
          Ale pokud máš takovou zkušenost, že jsi se nechal sthnout harašením na fórech a hra potom nebyla nejlepší RPG, tak to bude spíš problém v tvém přístupu.
          9.2.2018

          reagovat

          • Kyselawisky (anonym)
            1 souhlasí, 8 nesouhlasí
            Mám rád akční RPG, ale jak má takové vypadat nám ukázala např. Dark Messiah: Might and magic ale Dragons d. byla fakt tubá rubačka a stále dokola ti samí nepřátelé. Monster Hunter bude něco podobné.
            9.2.2018

            reagovat

            • Zaho (anonym)
              1 souhlasí, 1 nesouhlasí
              A jak daleko jsi v Dragons Dogma došel?
              Mě na té hře vadilo hodně věcí, přišla mi nedodělaná, ale bavil jsem se u ní dlouho.
              Znám spoustu lidí co vychvalo například icewind dale 2 a já to po pár hodinách musel vypnout, protože to bylo další tuctové RPG bez nápadu a svobody.
              9.2.2018

            • Kyselawisky (anonym)
              1 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Moc daleko ne. Ale mam tu hru v knihovně na Steamu. Už zřejmě asi zbytečně, ale potom co jsem zde koukal na Gamesplay tak grinďárna jak prase kdy v pokročilých fázích narážítena stále stejné bosy, které jste již překonali ale ve větších počtech...myslim, že to hrál olejník. A to fakt neni RPG, protože podle mě ani Diablo neni RPG.
              9.2.2018

            • kek (anonym)
              3 souhlasí, 2 nesouhlasí
              takže víš o hře howno, tak proč se dorpdele k tomu vyjadřuješ? Na žádné bosse ve větších počtech opravdu nenarazíš, navíc pokud chceš, klidně i závěrečného bosse původní hry můžeš skolit jedním šípem, ten šíp stojí asi 300K. Demence lidí, kteří kouknou na gamesplay, pak to kritizují na základě jedné hodiny na youtube, je pro mě záhadou.
              9.2.2018

        • Chumbaba (anonym)
          8 souhlasí, 2 nesouhlasí
          U Dragon's Dogma jde podle mě o to, že hodně lidí tu hru pořádně nepochopilo - protože byla hodně náročná a nic moc nevysvětlovala (obecný problém v dnešní době bez manuálů). Je to zvláštní, že se svým způsobem podobala Dark Souls, ale zatímco z DS se stala i na západě legenda, Dragon's Dogma trochu zapadlo... podle mě je to každopádně výborná RPG se zábavnými souboji, zajímavým příběhem, zábavným zkoumáním světa a množstvím nápadů ve struktuře questů. Ale rozhodně asi nezaujme každého - podobně, jako Dark Souls (a hádám, že i Monster Hunter - ale toho jsem zatím nehrál).
          9.2.2018

          reagovat

    • x_ander tiscali.cz
      1 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Blahem jsem z toho sice nestříkal, ale parádní RPG to bylo. Docela náročné, s krásným světem, který byla radost prozkoumávat, skvělými boss fighty a se systémem pawnů, který mě dost nadchl. Nevím teda co PC (já to hrál na PS3), ale počítám, že vše z toho, co jsem uváděl, tam zůstalo stejné.
      9.2.2018

      reagovat

      • kek (anonym)
        1 souhlasí, 2 nesouhlasí
        na PC je to mnohem lepší, žádné černé pruhy, 60FPS, vylepšená grafika, SwetFX, HD textury od moderů.
        9.2.2018

        reagovat

    • kek (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      https://www.youtube.com/watch?v=o2UrLNP3ruw

      Když neumíš pojmenovat ani problém, tak to značí o tom, že jsi spíše jednoduchý hráč či troll.
      9.2.2018

      reagovat

    • Dr.Sid (anonym)
      1 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Hraju DD na PC a strikam blahem. Pro me to je druha nejlepsi hra na svete, hned po Dark Souls 1.
      9.2.2018

      reagovat

    • Lazebník (anonym)
      2 souhlasí, 4 nesouhlasí
      To asi platí pro 95% konzolovejch her. Nebo když PCčkář zahlídl konzoli a tam hráli nějakou trapárnu co jako měla představovat FPS hru (třeba Killzone). To jako bylo hodně špatný.
      9.2.2018

      reagovat

    • rean (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      u mě v top ten DD, doporučuji retardo hry hrát a ne na čumět.
      9.2.2018

      reagovat

    • Jejdásek (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Dragons Dogma je paradni hra, z PS3 verze jsem byl tak unesenej, ze jsem si ji musel koupít znovu i na PS4. Ale na pc to mozna tak nevyzni, protoze mala obrazovka, mizerny ozvuceni a navic mrtva klavesnice s mysi, to je pulka zazitku pryc.

      Ale na 60" obrazovce s domacim kinem (3D audio) a gamepadem s haptickou odezvou je to proste paradni zazitek. A DD tu haptickou odezvu a 3D audio ma zpracovane fakt vyborne. Kdyz v jeskyni vystrelim z magickeho luku ricochet střely a teď to kolem mě hvízdá, energicky se to odráží or stěn až se všechno třese, tak se u toho vážně ze strachu krčím. Fantastický emotivní zážitek a takto vtáhnout umí málokterá konzolová hra. V tom je ta hra mimořádná a na pc to asi nezažiješ.
      15.2.2018

      reagovat

      • Jejdásek (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Ale zrovna Monster Hunter tohle taky umí dobře. Hrejte tyhle věci na konzoli, je to fakt lepší.
        15.2.2018

        reagovat

  • Kyselawisky (anonym)
    2 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Nedávnojsem pořídil PS4pro. Ale tohle je přesně ta z her, které nevyhledávám. Klasické RPG na to nevychází ale jinak celkem spokojenost.
    9.2.2018

    reagovat

  • Ops (anonym)
    3 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Někdo tady do party až to vyjde na PC? :)
    8.2.2018

    reagovat

  • LOL (anonym)
    14 souhlasí, 22 nesouhlasí
    To vážně někoho baví? Jen tupě nekonečně mlátit do bossů a ty přehnaně obrovské zbraně? Koukám streamy a z těch her mě tohle zaujalo nejmíň, a to fantasy hry a rpgčka miluju.
    8.2.2018

    reagovat

  • Ostuda (anonym)
    10 souhlasí, 4 nesouhlasí
    tak trošku PCMR nezvládá, ne? Ostuda tahle komunita a redakce nic..
    8.2.2018

    reagovat

    • Jop (anonym)
      6 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Femto/Alucard pod multinickama s náklikem nezvladá. Redakce by to už měla podchytit. Chlapec má dynamickou IP a myslí si, že je pán světa. Udělal si tady z toho svojí alternativní realitu, ve které je králem pravdy. Smutný případ...
      8.2.2018

      reagovat

Novější 1 2 3 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.196.86.89.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.