Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *Double post
  • Mayuri12
    WTF zajímalo by mě kolik chváličů/prudičů tu vystupuje pod různými přezdívkami aby posílily svůj názor.
  • Shenkster
    Trailer opravdu epický ! Škoda že nikdy nebude takové pěkné filmové zpracování :/
    PS: Jděte s těma reklamama do pr.... *10*
    • Veskoslav
      Chápeš, že oni musí z něčeho žít? Toto není charita.
    • Pán asi nezná Adblock+ *7*
    • Muzes prispivat primo pak reklamy mit nebudes :D
    • ales.smutny
      Nepůjdeme, ony nás tak jako živí, víte?
      • nasus
        To chápu, občas i kliknu na nějakou :-) ... z toho máte taky provize ne? ;)
        • ales.smutny
          Přímá provize ne, nicméně to výrazně přispívá k faktickému zatraktivnění našich stránek pro inzerenty (kliká se tu, takže se to vyplácí), takže děkujeme :)
  • No tak tenhle trailer byl vcelku nařezovej. Pořád však mě silně odrazuje ORIGIN ONLY nemám zájem mít rozházené hry na 2 učtech. :(
    • Bože s tím originem furt. Mě origin taky se*e ale aby mě odradil od skvělých her jako je BF3 nebo ME3 tak to ne. Zapínám ho jenom když si chci zahrát. To že mám origin a steam mě nějak zvláště nebere i když používám primárně steam. Je to o zvyku před sedmi lety bych taky poslal steam do prd**e a dnes ho jenom chválím.
      • Tobě o to možná nejde :) ale já mám zakoupené oba díly na STEAMU :) ... a ten třetí si tam také chci zakoupit, proto radši počkám a koupím si ho pak až to tam bude. Opravdu nemám rád když mám všude ke každé hře asi 2 registrace někam jinam. tyhle marketingové tahy jako XBOX ONLY PS ONLY A ORIGIN ONLY mě fakt nebaví. Kde sou ty časy kdy si člověk koupil hru a víc neřešil. Ne že bych měl něco proti digitální distribuci, ale tohle už je fakt unavny. EA s tímhle opravdu podporovat nehodlám.
  • co se dá říct MASS EFFECT 3 *5* *5* *5* *5* *5*
  • "Ten trailer je klišé!"
    Ta hra je o veliteli vesmírné lodi, který svou odvahou, neústupností a hrdinými akcemi ve zpomalených záběrech (+ s pomocí zkripleného, ale výjimečného pilota a posádky složené ze všech galaxii známých ras, kteří se spojí v boji s velkým nepřítelem) odvrátí hrozbu gigantických strojů chtějících jen tak pro tu prču zničit veškerý život ve vesmíru. A přefikne k tomu nějakou tu mimozemšťanku, z pravé lásky, samozřejmě.
    Ještě někdo by se s námi chtěl podělit o své zázračné prozření ve stylu "Tohle je klišé"?
    • Jen taková otázka proč ty stroje chtějí zničit život pro prču, nebo kvůli nějákému jinému úkolu
      • Mayuri12
        TO proč chtějí zničit organické formy života je tajemství které bude odhaleno až ve třetím díle. I když proč to vysvětluju člověku co ME nikdy nehrál.
        • Slendrian
          V prvom dieli bol o tom zlomovy rozhovor ked ste sa ako hrac dozvedeli prve zmienky o plane reaperov, a to boli vyhladenie organickeho zivota, skotocne zamienky sa vam "Sovereign" neobtazoval vysvetlovat so slovami ze organicka mysel ich pohnutky nedokaze pochopit, to ci sa to dozvieme v tretom dieli je pre mna zahadou kedze to pochopit "nedokazeme" :) a len tak okrajovo pribeh prveho ME je pre mna osobne to najlepsie co som v hernych pribehoch a aj filmovych mohol zazit, takze ak tu niekto ropzrava o klise tak minimalne prvy diel by som klisoidnym nenazval *3*
          • Nikdo neříká, že klišé příběh = špatný příběh. A ME jako takového si cením, to rozhodně, a příběh hru táhne výborně (ono taky gameplay není nic extra), ale v některých ohledech určitě klišovitý je. Spíš je otázka, proč by to v něm někdo hledal a proč by to mělo vadit.
      • jedničku jsem hrál v angličtině a i když umím dobře, je určitě možné, že mi tohleto uteklo, ale pokud vím, tak chtějí zničit všechno v galaxii prostě proto, že je to koloběh života a dělají to tak už miliardy let. Nechají život aby se rozbujel, zničí ho, zanechají relaye, aby se další forma života mohla ve vesmíru rychle rozmohnout a bum prásk, zničíme je znovu.
        Trochu chabý, pokud se ptáte mě...
        • V podstate takova maticka priroda, ale ve forme, proti ktery se da bojovat :)
      • tak zaprve ty stroje se jmenuji Smrtaci a proc chteji vsechno znicit ? to prave vysvetluje jejich jmeno *1*
        • aha díky já to nehrál
          • Spíš nedohrál jelikož chvíli jsem to hrál
  • Pilgrim66
    3 songy od two steps from hell delaj vsechno skvely...
    • Jinak trailer samozřejmě výborný, jsem zvědav na ten "extended cut" zítra (nebo pozítří?).
    • Tři? Já napočítal dva -- na začátku After the Fall a potom ten již zmíněný Black Blade... Ale třeba se pletu. *4*
    • Přesně moje slova *1* *1* *1*
  • Mayuri12
    Luxusní trailer pro perfektní hru. Upřimě se na ni těším první mass effect jsem dohrál 3 ME 2 4. Perfektní univerzum, skvělé postavy, božský dabing, skvělé podání dobrého příběhu, tuna skrytých vtípků a hlášek u kterých se člověk válí po zemi smíchy to se jen tak nevidí. Kdo to hraje jen stylem bum bum kecání konec je hlupák pokud by hra měla duši tak Mass effect ji má určitě. Kam se na něj hrabe většina těch dnešních sra*ek.
    A trollů je tu jak koukám taky tuna no já se těším až budou články o novém diablu nebo starcraftu tam se vyřádím protože hry od blizzardu aka obšlehnem co se dá si nic jiného nezaslouží.
  • Amylee.Anderson
    Epický! Já měla ME ve svý době hrozně ráda a na trojku se strašně těšim :P
  • neriesim. ME3 kupujem. a trailer je brutalny. hudba, atmosfera. koho zaujima ze je to USA klise, kde zly mimozemstania napadnu USA a jeden marinak sa rozhodne im nakopat zato p*del :D
    • Jj, Amíci nesnášej, když jim někdo šahá na Big Ben (co tam jako vidíš u USA??)
    • no, ak sa ME3 bude predavat velmi dobre, tak po dalsich 20 variaciach a pokracovaniach toho, ze "ze je to USA klise, kde zly mimozemstania napadnu USA a jeden marinak sa rozhodne im nakopat zato p*del" ta to mozno zaujimat zacne *1*
    • Nejen USA :-) Druhým cílem je Václav Klaus - jeho teorie jsou totiž zničující i pro Reapery *3*
      • Hlavne Reaperi jsou nejvetsi vyrobci tuzek v galaxii...
        • Hmm tak to má Koh-i-noor taky smůlu *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit