Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
BTW titulek "monumentální filmový trailer" byl předepsán v tiskovém materiálu od EA nebo ho snad pan Smutný vytvořil sám?
-
-
Pravda, útok tisíců Reapreů na Zemi není monumentální, ani zpracování útoku armád Aliance není monumentální, je to jenom taková místní potyčka, tudíž nadpis by mněl znít: Země je pod útokem, ale nevšímejte si toho, je to jenom lokální problém:) Co si ty představuješ pod slovem monumentální?:)
-
-
Tuctový, nezajímavý, tisíckrát viděný jinde je definice monumentálnosti? Hromada hoven v míse taky není monumentální i když se tak může někomu zdát...
Já bych tam přidal ještě epický, kdybych ovšem psal do mnoha herních a filmových časopisů jako pan Smutný. -
-
nechci ti do toho moc mluvit, ale odkdy monumentální znamená zajímavý a netuctový? tyhle věci se spolu totiž vůbec nekopou.
-
Vyjmenuj mi aspoň 2 trailery, které jsou podobného ražení.
-
-
no mna ihned napadol SWTOR :) a vsetky blizzardacke trailery
hej a dodatocne, vsetky hry z warhammeru aj zo 40.000 maju take trailery -
-
Tak u těchto věcí to ani neberu a trailer na SW TOR považuji za nejlepší v novém desetiletí. Ani Diablo na něj nemá.
-
-
Trailer na Dead Island tenhle směle kope do zadku! *5*
-
-
Ten je dobrý:) Obzvláť, jak to jede pěkně pozadu.
-
-
-
-
Treba by stacilo zmenit monumentalni za momentalni...
Blby, no, vim :) -
-
Není blbý:)Je to nápad:)
-
-
Do mýho nicku ti je h*vno,debílku vypatlanej..ten 20ti sekundovej trailer je naprosto nic neříkající sračka,ale pro blbečky tvýho ražení je asi tak akorát..
-
-
Kouříš často ptáky přes tepláky? Borečci to prý často dělají. Navíc asi moc inteligence jsi nepobral a v 1. třídě si asi nedával pozor, když se učilo ohledně poznávání hodin:) Jelikož trailer má přes minutu, tak ti prozradím tajemství. Minuta má 60 sekund. Takže 20 sekund nemá ani náhodou, tak utíkej zpátky do třídy dávat pozor.
-
A ja si pri sledovani traileru zrovna myslel, ze je to delany pro takovy ty "borecky". Asi sem se splet...
-
-
-
-
Nešlo by tomu prostě dát 10/10 a přestat konečně otravovat?
-
-
No vidíš až se bude mlet třeba o diablo III budu dostávat infarkt já tak to prostě před vydáním známé značky bývá
-
Můžeš jít jinam, nikdo Tě to nenutí číst. Máš desítky herních web, ne? To pak tady budeš čtvrt roku otravovat, že se neustále píše o Diablo III? A pak budeš otravovat, že se pše o Sc II SoH? Smiř se s tím, že v tomto období je nejočekávanější hra ME 3 a tomu odpovídá i prostor tomu věnovaný, jestli ani toto nechápeš, tak můžeš opravdu jít jinam.......
-
-
Já to chápu, reklamní kampaň je v plném proudu, reklamní server gamestiscali nebude vyjímkou. Jen si myslím, že dát tomu rovnou 10/10 by přinejmenším ušetřilo scrolovací kolečko na myši. Velice zřídka tady totiž ještě někdo napíše i něco kvalitního...
-
-
Jasně. Kromě Bonuswebu je to hlavní téma na všech servrech, v každém dílu je o tom zmínka v Levelu, Score či v Re-play. Tudíž doporučím jediné, zajdi si do knihovny pujč si tu netlustší knihu, co tam je a můžeš vesele číst a nemusíš sem chodit. Ty budeš mít klid, my budeme mít klid.
-
-
Již od roku 1873 chodím na Rock, Paper, Shotgun.
-
-
Jasně a bojoval si ve dvou světových válkách a vymyslel atomovku. Ale celkem slušně píšeš na to, že je ti nějakých 138 let:)
-
-
-
-
-
-
Nevim cim to je ale cim vic penez do pre-release, cim vetsi ultra-hype, cim vetsi brainwash pred samotnym vydanim tim vetsi sragora vyjde.
Verim ale ze timhle vyplachem ziskaji tolik pre-orders ze jim uz pak bude jedno jak se hra bude prodavat, zblbnuta masa udela sve :) -
-
Tohle není CoD.
-
-
btw ta zenska neni ashley
-
-
máš pravdu to je Wrex
-
-
Podle mně se výrazně podobá spíše Gruntovy. Všimni si ty nadočnicové oblouky.
-
-
-
Tož když už diskutujeme, tak mám pár věcí k dikuzi:
1. Myslíte, že bude vysvětleno, jak Aliance získala Normandii od Cerberusu nebo jestli je to úplně nová loď?
2. Plány ke vznášedlům Hammerfield jestli poskytl(a) Shepard nebo je ukradli Cerberusu
3. Dělají "přeměněnce" pouze z dospělých a děti zabíjejí nebo geneticky praví i děti, aby "vyrostli" a pak je změnili. -
-
1.Shepy si na konci dvojky de facto Normandy přivlastnil, takže jelikož se vrátil do služeb Aliance, tak je to teď alianční loď.
2.Nevím, ale patrně plány poskytnul Shepy.
3.Přeměněnci jsou jen vrcholek ledovce, většina lidí (organiků) je určena na přeměnu v nové Reapery (vis ME2), takže všichni kdo se na přeměnu nehodí, šup do mixéru. *2* -
1. Lodi velí Shepard a volnější EDI, potom už si to Aliance upravila k obrazu svému
2. Předpokládám, že je poskytl Shepard
3. Dle mého názoru děti jako neužiteční zabíjejí a melou je na takovou tu vesmírnou kaši jen. Jako přeměněnci by byli dost nepoužitelní. -
-
No jo, ale pořád je tam Miranda. I když ji někdo přeřízl, tak si myslím, že je pořád loajální Cerberusu. Navíc EDI ani Shepard nedisponují soukromou armádou a flotilou a vzdát se nejlepší lodi bez boje mi přijde trochu nesmyslné:)
2. S tím souhlasím.
3. Njn tzv. reaperský kečup. -
-
Miranda může být loajální, ale sama, po událostech by se zbytek posádky postavil za Sheparda, navíc nevím přesně jak to probíhalo, třeba Mirandu vyhodil na benzínce a zmáčkl centrál :) Netuším totiž jeslti s lodí neodletěl z doku nebo prostě se už ke Cerberusu nevrátil. A jak byla víra Mirandy podkopaná netuším..i když, Cerberus byl pro ni dost duležitý, nemyslím si, že by ho zradila. A Shepard stále disponuje statusem spektry a alianční armádou, která měla o novou Normandii určitě obrovský zájem, toho bych se zrovna nebál a navíc si myslím, že Cerberus podporuje lidstvo jako takové dostateně, aby jim Normandie v rukou aliance nevadila.
-
-
Pokud hraješ za paragona v ME2 a máš na poslední misi Mirandu v týmu tak rezignuje a přidává se k Shepardovi.
-
Shepad je zbaven hodnosti commandéra i titulu spektry za vyhlazení cca 300 000 obyvatel:)
-
-
blbost titul spektry furt mas pokud si cetl LS...hodnost commandera ma furt jen byl shepard hozen do domaciho vezeni ale on uz od 2ky nebyl v aliancnich radach protoze byl mrtvej byl u cerberusu proto taky nemohl byt zbaven hodnosti
-
Jj. Admirál Tě povolal, že je mu nepříjemné k předvolání největšího hrdinu, ale obvinění jsou příliš vážné. Nezatkl Tě, jenom předvolal.
-
No já to samozřejmě hrál, ale moc si to už nepamatuju..(pozor na možné spoilery) ten konec si pamatuju, že tam došel ten generál (nebo co to bylo za šarži) a předvolal mě k soudu na zemi, za ten válečnej zločin k vysvětlení, ale že on sám mi věří
-
Pokud máš ještě nainstalovanou dvojku, tak si kup (stáhni) DLC Arrial. Tam je vysvětleno, co se stane a jaký to má důsledek. Tedy kromě toho, že jsem se stal jeden z nejhledanějších zločinců, který prý spolupracuje s těmi nejhoršími z nejhorších.
-
Počkat vážně? Co si pamatuju, tak ten vojenskej soud v demu nebyl, jen mi tam už brečeli, páni, je to teda možný. No, to možná ještě lépe vysvětluje, přiletěl tam s Normandii, aliance ji mile rád zabavila, pak se ukázalo, že commander měl pravdu a Normandii mu vrátili? :D
-
-
-
-
-
podla mna deti nezabijaju, je dost mozne ze Shepard najde aj to dievca niekde zalezene, zabitie deti je v hrach tabu
-
-
No jelikož v jednou z trailerů sestřelí dva transporty plné civilistů, včetně dětí, tak toto nebude ten případ:-D
-
-
1. Kam Shepard tam plášť, posádka je loajální jemu + Illusive man přece chce to nejlepší pro lidstvo (haha).
2. Tali všechno okopírovala a zavřeli ji kvůli Alien Copyright Trade Agreement
3. Zeptejme se té holčičky z traileru. *1* -
-
1. Nevím, jestli by zrovna Cerberus dovolil ukrást nejmodernější loď lidí bez toho, aniž by se ji nepokusil vyhodit do vzduchu.
2.:-D No možná no, ale spíše by ty data poslala migrační flotile, ab odčinilila svůj neoprávněný "trest".
3. Mohli by udělat nějaký ten rozhovor:-D
-
-
-
To je luxusní trailer ne nadarmo je Mass effect serie jednou z nejlepších herních značek v posledních letech a trolove hateři rejpající tupci ať jdou do haj*lu. Bioware si s tím universem fakt vyhráli ne jako v mnoha jinejch hrách kde je univerzum jen kulisa pro bum bum.
-
-
Luxusni trailer? Technicky to je zvladnuty skvele o tom zadna ale jinak to bohuzel ta holcicka ve slunecnicovem poli srazi... ale chapu ze to nechapes.
-
-
cital si koniec, po dopozerani, zajtra by mal vyst plnohodnotny trailer, toto bola skor taka ukazka, aspon podla toho co je na konci tohto traileru, tak usudzujem, ze zajtrajsie video bude dlhsie a lepsie, a mozno nie :)
-
-
Jsem tu sice hardcore obhájce ME ale dělat trailer na trailer je divný
-
-
Ono to možná není trailer na trailer ale prostě trailer rozdělenej na víc části (nějakej úvod, bitva, zakoneční), nejsem hc obhájce ME, ale chápu to, je to dobrá taktika, takhle se o tom furt mluví.
-
-
-
ano trocha klišé a patosu ještě nikoho nezabila a trailer luxusní je na tom trvám (aby se předešlo hádkám luxusní neznamená nejlepší)
-
A jak by jsi to udělal ty? Shepard stojící na můstku Normandie, sledující útok z orbity, kde svádí nelítostný souboj s tisíci Reapery, kdy jeden reaper zaměstnal celou Alianční flotilu?:-D
-
-
Takovymu Deus Ex Mass Effect nesaha ani po kotniky, at treba jako hater zezelenam jako Dr. Zelenka :)
-
-
ehm já mluvil o seriích z posledích let staré fallouty baldury deus exy jsem na mysli neměl a novej deus ex sorry ale taková pecka jak tvrdíš to nebyla
-
-
Me se Human Revolution libi. Oproti modernim hram, kde se vsechno "zjednodusuje" pro vyniknuti prumerny storry, mi prijde novej Deus porad paradne komplexni s mnoha moznostmi jak si resit veci po svem.
-
-
Deus Ex a Mass Effect mají jedinou společnou věc a to, že se jedná o sci-fi. Ale srovnávat to? To ne.
-
Deus Ex stojí na geniálním příběhu, ME zase na sžití se světem a postavami. Obě hry jsou úžasné, tak není důvod, aby se jejich fanoušci nějak vzájemně nesnášeli. Pro mě je první Deus Ex tím nejlepší, co kdy na herní scéně vzniklo, ale druhý ME považuju za jednu z nejlepších her poslední doby a celou trilogii potenciálně vidím jako opravdu legendární.
-
-
To sou pratelsky stouchance a laskovani, o nesnaseni nemuze byt ani rec. Vsak jsme vsichni hraci :)
-
-
-
-
Proč když Reapeři přistáli a likvidují města,obyvatelé raz dva a klasické zbraně moc nefungují.Tak proč nepoužijí atomovku? :) V ME2 byla na malá verze a byla silná na všechny potvory.Jestli by to stačilo na ty stroje nevím,ale bylo to logické kdyby o tom ve hře uvažovali.Země je stejně zničená a kolonizovat nové planety není v ME problém.
Přišlo mně v demu strašně trapné,když ty velitelé říkají,co to budeme dělat.Jako kdyby nic neměli a celou tu dobu byli úplně na nic a čekají zase na jednoho hrdinu.
Navíc ta bomba by udělala opravdový Mass Effect :) -
-
Spíš si myslím, že tu jde o princip..je to prostě..ZEMĚ! :D A kdo ví, třeba atomovky použijí, ale myslím si, že hlavní zbraně lidských křížníků jsou proti jiným vesmírným plavidlům účinnější, než atomovka
-
Já myslim že by jim ta atomovka moc nepomohla, když člověk vezme že na toho Reapra v jedničce útočila celá flotila křižníků a dostaly ho až potom co mu shepard shodil štít do te doby mu nic moc neudelaly tak myslim že by proti flotile Reaprů nějaká atomovka moc nepomohla.
-
Lenže atomovka by na Reapera bola prd platná. Sovereigna mala problém dať aliančná flotila...a to bol len jeden Reaper. A ani to by sa im nepodarilo keby Shepard nevyčerpal Sovereigna zabitím "Sarenovej kostry" .... A ten polomŕtvy Reaper z IFF misie v ME2 bol zničený za pomoci gigantického mass effectového kanóna, ktorý v jednej z planét vyrval obrovský kráter....takže keby aj Aliancia niečo také mala, tak skôr než by zničila Reaperov by zlikvidovala celú Zem *5*
-
-
Právě je otázka jestli není Země již zničená?Sice je jasné,že je lepší holá krajina kde se dá znova stavět než krátery po zbrani.Spíš mně jde o ten klasický příběh.Nic nemáme a jeden člověk to vyřeší :) Kdyby to bylo alespoň doplněno nějakými rozhodnutími kde je špatná a špatná volba jak to tak bývá to by pak bylo zajímavější :)
-
-
Shepard není jeden člověk. V ideálním případě na jeho straně stojí, kromě hlavních ras Citadely - Gethové, Quariani, RACHNI a Krogani.
-
-
No ne všichni Ghetové, Haratici určitě ne.
-
-
"Ghetové" to je taky konec.. *1*
-
"heretici" neexistují pane chytráku..
-
-
-
-
-
Atomovku? Si myslíš, že v té době je to pořád nejničivější zbraň?:)
-
-
myslíš, že vymysleli niečo exotickejšie ako termonukleárnu fúziu ? *1*
-
-
V RA 3 třeba byly vakuové bomby:-D
-
-
myslíš vakuové pum(p)y ? *1* ale vážne, nič účinejšie nikdo nevymyslí, môže sa to maximálne niečím obohatiť ale inak je to strop :) teda až do doby kým sa nam podarí hrať sa s gravitáciou alebo vytvárať čierne diery a inú háveď :)
-
-
-
Myslím, že v té době jsou atomovky silnější než dnes :) Nebo mají jiné zbraně s hromadným účinkem na ty velké lodě.
-
-
No spíše něco novějšího. Přece jenom atomové a vodíkové pumy mají příliš nevýhod při plošném použití.
-
-
jaderné výbuchy..na místě velikosti vesmíru..kde nejsou žádné volné částice (kromě těch lodí..které musejí být přirozeně stíněné vůči veškerému vesmírnému záření..) které by se daly ozářit je to naprosto úžasná zbraň.. ty asi moc nepřemýšlíš hlavně že máš milion komentářů..
-
-
mě hodně Veskoslave... a z čeho by se asi vtom vakuu vytvořil ty hlavo dubová nedělej tu prosím tebe chytráka..
-
A slovo radioaktvivní spad ti říká co ty chytráku?
-
-
-
-
-
Jde o to, že John Shepard je účinější než atomovka. Ale je pravda, že v tomhle byl Den nezávislosti chytřejší: vypálil na emzáky atomovku, jakmile se objevily *15*
-
-
A k čemu jim to bylo. :-D Nějaké hrátky s atomovkami jsou podle mě docela zbytečné - vesmírné lodě jsou vybaveny určitě tím nejúčinnějším, co existuje, a jak dlouho jim trvalo zničit Sovereign? Nejde o to zničit pár Reaperů, ale porazit je, což určitě nebude dosažitelné pomocí pár atomovek...
-
-
V ME jsou lodě vybavené elektromagnetickými urychlovači, které vystřelí obyč. náboj, co pak způsobí náraz pár kilotun TNT (kdo nevěří, ať se mrkne na wikii nebo do Kodexu ve hře), tedy oproti nejničivějším vodíkovým bombám (15 a více megatun TNT) je to docela slabota. Ve vesmíru jsou sice jaderné zbraně celkem k ničemu, ale použití v atmosféře by mohlo Reapery přinejmenším poškádlit. *3* *1*
-
-
Nebo si můžete v ME2 poslechnou krásnou přednášku na toto téma na Citadele, hned u odbavování. Nějakcí vojáci tam na tohle téma dostávají instruktáž od nadřízenýho. :)
-
-
-
A moc jim to nepomohlo navíc odpálit atomovku nad městem WTF
-
-
Jasně že to byla hovadina. Všechno v tom filmu je myšlený ironicky. Americký prezident ve stíhačce? Nic vtipnějšího jsem nikdy neviděl.
-
-
Teď jsem si uvědomil, že to točil Emmerich, tedy žádná ironie, ale všchno naprosto vážně. O to vtipnější ten film je.
-
-
-
-
-
a další trailer s femShepard prosím :)
zdá se mi to nebo Kaidan se skoro v žádném traileru neobjevuje? osobně jsem rád za Ashley ale přijde mijako by ho v EA/Bioware neměli rádi *1* -
-
v Bioware se asi domnívají, že mužský shepard se do příběhu více hodí
-
-
Je to sice sci-fi hra, ale aby svět zachraňovala ženská, to mi přijde trochu přehnaný. *3*
-
-
- ty chceš zachraňovat galaxii? napřed vyper, uvař a pak si dělej co chceš
-
-
si zabil *1*
-
-
Ještě napiš, že ženská nemá řídit a bude dokonáno....
-
-
Ale ne, na vodvoz z mejdanu, když je chlap nalitej, se ženská za volantem hodí.
-
-
*7* názor hodný středověku....
-
-
A ne snad? Asi jsi se moc koukal na J.I. Jane, ale v super ultra elitních bojových jednotkách (jako jsou analogicky Spectři v ME) ženské nepotkáš. Je to sice pěkný na pohled, ale dokud se autoři neodváží nám představit nějakého babochlapa s muskulaturou Arnýho Švajnenegra, tak všechny ty fantasy/sci-fi sličné křehotinky budou spíše k pousmání. A teď mě neobviňuj z nějakého antifeminismu, jen se dívám na věc realisticky. *5*
-
-
Martin: Vím - tam je to alespoň biotička a ještě k tomu emzák, takže se to dá chápat... *3*
-
zahraj si DLC LoSB a stretneš ženskú Spektru...dokonca bude tvrdšia ako hlavný Boss toho DLC
-
-
Back to the Kitchen! *15*
-
Co blbneš. Když svět zachraňovala křehčí polovička, to může znamenat taky to, že chlapi už jsou v háji. *8*
-
-
-
Nebo tam pracuje mnohem vic chlapu ;)
-
-
-
urobte nieco s tym prehravacom...v poslednej dobe sa mi ani nechce nacitat okno a musim cakat aj 2-3 min kym sa objavi aby som mohol dat play a cakat 30 min na buffering :O
-
-
Nesmíš mít O2 internet:-D Ne sranda, občas se mi to taky stane, když musím otvírat v IE, ale v ostatních prohlížečích mi to jede normálně:)
-
-
kvôli tom vášmu zpzd prehrávaču som sa na to išiel pozrieť na eurog*.cz a čuduj sa svete, je tam aj videorecka Alana, takže kým sa mi to tunaky gribalo, tam som si pozrel videá dve.