Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TO je docela i pěkný trailer... škoda že tam asi ty epický bitvy nebudou. Stejně mne to ale nějak nepřesvědčilo o výjimečnosti ME série... A Two steps from hell je dobrá hudba... Hlavně jsem si pouštěl při čtení Písně Ledu a ohně - Dance with dragons :-)
    • ty si myslíš že tam nebudou epický bitvy frajere tak to si na omylu věř že tam budou a to v pekelně velkém měřítku.
      • Já myslím, že bitvy tam budou pouze lyrické.
        • Mayuri12
          Možná i trochu liricko-epické
  • nasus
    Spousta komentů, spousta názorů. Ať už na trailer, nebo přímo na trilogii, tak si myslím že se shodneme na jednom. Kdo hrál první díl, chtěl hrát druhý. A ten příběh je tak skvěle propracovaný a ta hra je tak chytlavá, že třetí díl je prostě tutovka. A teďka k traileru, je zde plno názorů, jako že "klišé" a souhlasím. Ale položme si otázku, je ten trailer skvěle zpracovaný? Má dobrý hudební doprovod? Má to co by měl každý dobrý trailer mít? .. a odpověď je ANO MÁ. Tak mě osobně nezáleží na tom, že se dívám na něco co už tu bylo. Protože se na to dívá fakt pěkně, a když Shepard dojde k tomu modelu lodě, mám vážně chuť tam být a rozdrtit ty potvory s ním. Já , a je to můj názor, si myslím že se trailer povedl...
    • Ne tak docela...
    • Mayuri12
      SOUHLAS konečně rozumnej názor.
    • a este si povedzme, kolko taky trailer predrazi samotnu hru? kolko % hracov sa rozhodne kupit hru kvoli tomu traileru.. na demo? :)
  • KokyMetalGear
    Jéžiš vy jste tragédi. Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci a máte každej 10 komentářů na jeden příspěvek. Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi... *12*
    • Veskoslav
      Urážky by ti šli. Docela dost dobře...A skutečně si myslíš, že v době vydání ME 1 o ni nebyl takový zájem? Tedy kromě toho, že se od doby KOTORu čekalo na nějaké sci-fi od Bioware....Takže si ty urážky strč někam....
    • Ale plosimtebe...
    • Hairy_Ass
      Kušuj, ty "nýmande"... *1*
      • KokyMetalGear
        potrefená husa se ozvala
        • Hairy_Ass
          Tak jinak:

"Když vyšel ME 1, tak jste si toho půlka z vás ani nevšimli a drželi jste hubu. Teď , když má vyjít 3 díl, tak jste všichni odborníci..." - Jak překvapivé zjištění, když hráči logicky "ME 0" hrát nemohli a teď už odehráli 2 díly a demo. *7*

"Nechápu, že máte tu potřebu se takhle zviditelňovat tím, že budete prskat na všechno, co vám nejde do vkusu vy nýmandi..." - Od toho snad diskuse jsou, ne? Aby v nich každý mohl vyjádřit svůj názor. Nevšiml jsem si, že by se tady na Games.cz začaly automaticky cenzurovat všechny projevy nesouhlasu.

PS: Ty svoje urážky si strč za klobouk, a buď raději rád, že se tady (zatím) nezačalo trolllovat. *3*
        • Ja prosim taky jedna potrefena :) Jak se pise deset komentaru na jeden prispevek?
  • smejki
    Kdo neskáče, není badass, hop, hop, hop. Dokud nenastoupil Shepard, tak to ještě šlo. Pak už je to přinejlepším zapomenutelné.
    • MrSanta
      Slow-mo heroic jump FTW *1*. Taky bych se bez nich obešel, ve dvojce toho bylo skoro až moc. Ale ke space opeře to holt patří.
      • Hairy_Ass
        V knižních space operách to není. *3*
    • Hairy_Ass
      No, je pravda, že nebýt první části traileru, kde Reapeři útočí na města, by to byla vážně slabota - to už mi k tématice ME více seděly ty "hrané" trailery k Halo Reach a ODST.
    • Je fakt, že tento trailer už byl z těch slabších, obzvlášťe jeho nadšení pro boj zblízka. Sniper v Big benu je stále nepřekonán.
      • smejki
        jo, ten měl něco do sebe
    • A přinejhorším? *8*
  • DarkHawk
    Epic
  • *7* Tento trailer zcela vystihuje důvod proč Mass Effect nehraji.
    • Mayuri12
      Lidi jako ty zcela vystihují důvod proč diskuzní forum na games tak hnije.
  • Ohledně hádky zde ohledně podobnosti SGA a Mass Effectu, která je více než úsměvná. Velitel Shepard ze hry je pojmenován podle Alana Sheparda, jednoho z mužů co vstoupili na měsíc. A ještě něco. Podplukovník John Sheppard se píše s dvěma p což je sice pro nás zanedbatelné, ale v Americe je to už rozdíl, takže bych neříkal nic o tom, že ME kopíruje SGA (díkybohu že to neudělali)
    • MishKonn
      No já bych hlavně podotknul, že "Šeprd" v mnoha podobách a spellováních (Shepard, Sheppard, Shepherd) je v americe asi tak obvyklé jméno, jako Smith nebo Anderson, nebo jako v čechách Novák či Novotný....big deal.
    • Jo tak proto je tolik tech Shepardu vsude, no jo vlastne :)
  • Nejdulezitejsi clovek ve vesmiru a stejne jde do prvni linie, aby mohl inspirovat moralku vojaku, delat drsnacke pozy a rozbijet invazni armade hubu pekne zblizka (protoze strileni je pro sraby), to je frajer!
    • To je traparna skoro vsech sci-fi serialu, dokonce i Star Treku a hlavne Star Treku. To se snad uz ani neda kritizovat, jen se s tim smirit :)
      • Veskoslav
        Není nad to, když odejde hlavní inženýr, kapitán, 1. a 2. důstojník a velitel ostrahy v jednom výsadku:-D
        • Jeste doktora a mame kompletni vysadek Enterprise :)
          • Veskoslav
            Doktor nechodil, pokud to nebylo nutné. Ani v tom novém Star Trek Entrprise:) I když to byla moje nejoblíbenější postava, hned po T´pol a Portosovi (pes kapitána Archera)
            • Joo T´pol zadne emoce jen se parit muhahaha
            • Aha, moje chyba. I kdyz ted si vzpominam, mozna PZH z Voyageru chodil, co dostal prenosny holograficky projektor :)
  • no...nic moc ;) mohlo to byt delsi, lepsi, davat to vic smysl. armada nemela nic lepsiho na praci nez se vysadit na slunecnicovem poli, hehe
  • holcicka co si hraje s autem ? ehm teda s kosmickou lodi ?? to uz ji radeji meli dat do ruky panenky sheparda a ashley
    • Genderový stereotyp! tfůůj
    • Vrook
      Když už tak by si měla hrát s vařečkou..
      • MishKonn
        Ty voe, tebe jsem za trolla neměl.
        • Vrook
          Jen nevinný džouky.. Ale každopádně tiscali games komunita je pro trolling asi nejúrodnější půda na internetu. *3*
    • Sice to možná není úplně běžné, ale třeba malá sestra mé bývalé přítelkyně panenky moc nemusela a jejími nejoblíbenějšími hračkami byli dinosauři, draci, rytíři, hadi, pavouci apod. A autíček mělo rozhodně více než panenek (které většinou někde ležely v koutě..často skončily s oholenou hlavou apod. :D ) .. nevím, možná měla jen takové období, ale ještě nedávno byla spíš na typicky "klučičí" hračky a v dnešní době emancipace se to už asi takhle brát nedá *7*
    • Veskoslav
      A proč proboha? Kde je napsaná holka=panenka, kluk=autíčka, vojáčci atd.....Tohle je spíše klišé...
      • tim spis, kazdopadne porad plati, ze holky panenky, kluci auta...urcite existuji male holky co si hraji s autickama, ale davat vyjimku do takoveho traileru je podle me chyba
        • Veskoslav
          Chyba? Moc dětí jste v poslední době asi neviděl či nevyzvedával ve školce. Občas i přijde, že holky, co si hrají s panenkama je opravdu minimum. Spíše Lego, auta, vojáčci, ale panenky? Možná chvíli, ale to je hned omrzí.
          • mno jednoduse...staci mrknout do obchodu s hrackama jak je tam narvano panenkama a opravdu jsem nevidel moc kluku si s panenkama hrat. Ty firmy co panenky vyrabi taky nekrachuji, takze je nekdo kupovat asi musi. Snazit se tady debatovat o tom, ze vetsina holek si hraje s modely aut nez s panenkama je stejne jako jit presvedcovat managery Mattelu at s vyrobou panenek seknou, ze si s nima vlastne stejne nikdo nehraje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit