Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Co blbneš. Když svět zachraňovala křehčí polovička, to může znamenat taky to, že chlapi už jsou v háji. *8*
-
Myslím, že v té době jsou atomovky silnější než dnes :) Nebo mají jiné zbraně s hromadným účinkem na ty velké lodě.
-
To sou pratelsky stouchance a laskovani, o nesnaseni nemuze byt ani rec. Vsak jsme vsichni hraci :)
-
Chybí ti Kelly:)
-
Nevim cim to je ale cim vic penez do pre-release, cim vetsi ultra-hype, cim vetsi brainwash pred samotnym vydanim tim vetsi sragora vyjde.
Verim ale ze timhle vyplachem ziskaji tolik pre-orders ze jim uz pak bude jedno jak se hra bude prodavat, zblbnuta masa udela sve :) -
Deus Ex a Mass Effect mají jedinou společnou věc a to, že se jedná o sci-fi. Ale srovnávat to? To ne.
-
btw ta zenska neni ashley
-
Lenže atomovka by na Reapera bola prd platná. Sovereigna mala problém dať aliančná flotila...a to bol len jeden Reaper. A ani to by sa im nepodarilo keby Shepard nevyčerpal Sovereigna zabitím "Sarenovej kostry" .... A ten polomŕtvy Reaper z IFF misie v ME2 bol zničený za pomoci gigantického mass effectového kanóna, ktorý v jednej z planét vyrval obrovský kráter....takže keby aj Aliancia niečo také mala, tak skôr než by zničila Reaperov by zlikvidovala celú Zem *5*
-
Vystydni. Bylo to téma k diskuzi, ne pokus o vyvrácení víry fanoušků v Mass Effect.
-
Deus Ex stojí na geniálním příběhu, ME zase na sžití se světem a postavami. Obě hry jsou úžasné, tak není důvod, aby se jejich fanoušci nějak vzájemně nesnášeli. Pro mě je první Deus Ex tím nejlepší, co kdy na herní scéně vzniklo, ale druhý ME považuju za jednu z nejlepších her poslední doby a celou trilogii potenciálně vidím jako opravdu legendární.
-
Tož když už diskutujeme, tak mám pár věcí k dikuzi:
1. Myslíte, že bude vysvětleno, jak Aliance získala Normandii od Cerberusu nebo jestli je to úplně nová loď?
2. Plány ke vznášedlům Hammerfield jestli poskytl(a) Shepard nebo je ukradli Cerberusu
3. Dělají "přeměněnce" pouze z dospělých a děti zabíjejí nebo geneticky praví i děti, aby "vyrostli" a pak je změnili. -
*7* názor hodný středověku....
-
Teo... Proc tady pises takove sracky? Co se treba podivat i na Hvezdnou branu a potom teprve muzes premitat nad tim, jestli je ME jety pres kopirak.
A reknu ti to asi takhle. V dnesni dobe uz neni originalni nic, protoze knizek, filmu, serialu,... jsou miliony. Vzdycky je podobna zapletka, hrdina, misto,... Pokud s tim mas problem, nehraj zadnou hru, kazda neco (dle tvych meritek) vykrada. -
Takovymu Deus Ex Mass Effect nesaha ani po kotniky, at treba jako hater zezelenam jako Dr. Zelenka :)
-
Atomovku? Si myslíš, že v té době je to pořád nejničivější zbraň?:)
-
To je luxusní trailer ne nadarmo je Mass effect serie jednou z nejlepších herních značek v posledních letech a trolove hateři rejpající tupci ať jdou do haj*lu. Bioware si s tím universem fakt vyhráli ne jako v mnoha jinejch hrách kde je univerzum jen kulisa pro bum bum.
-
Teď jsem si uvědomil, že to točil Emmerich, tedy žádná ironie, ale všchno naprosto vážně. O to vtipnější ten film je.
-
Další trol.
PS já když vidím v TV nějakej díl STAR TREKU tak se vždycky směju klasika nebo ne je to směšný a to včetně toho jejich ubohého moralizování -
Jasně že to byla hovadina. Všechno v tom filmu je myšlený ironicky. Americký prezident ve stíhačce? Nic vtipnějšího jsem nikdy neviděl.
-
A k čemu jim to bylo. :-D Nějaké hrátky s atomovkami jsou podle mě docela zbytečné - vesmírné lodě jsou vybaveny určitě tím nejúčinnějším, co existuje, a jak dlouho jim trvalo zničit Sovereign? Nejde o to zničit pár Reaperů, ale porazit je, což určitě nebude dosažitelné pomocí pár atomovek...