Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Je to sice sci-fi hra, ale aby svět zachraňovala ženská, to mi přijde trochu přehnaný. *3*
  • Hodnocení blba co prudí na všech ME diskuzích nemá žádnou váhu
  • A moc jim to nepomohlo navíc odpálit atomovku nad městem WTF
  • Nesmí se ale zapomínat na to, že Zelenka párkrát promluví česky a to už je velký otisk českého vlivu. :-D
  • God-of-War
    Two steps maj nejvíc bomby
  • Jde o to, že John Shepard je účinější než atomovka. Ale je pravda, že v tomhle byl Den nezávislosti chytřejší: vypálil na emzáky atomovku, jakmile se objevily *15*
  • Zkusím*3* Doktor Zelenka zní všekijak, jen ne normálně*2*
  • No zas takovou vahu tam Zelenka nema, i kdyz je to rodak no. Rodney to je ale jiny kafe :)
  • Bioware není z USA, ale dělá hry určená primárně pro americký trh pod americkým distributorem, tedy producentem. Ten americký patos je v celé sérii ME víc než zjevný.
  • Proč když Reapeři přistáli a likvidují města,obyvatelé raz dva a klasické zbraně moc nefungují.Tak proč nepoužijí atomovku? :) V ME2 byla na malá verze a byla silná na všechny potvory.Jestli by to stačilo na ty stroje nevím,ale bylo to logické kdyby o tom ve hře uvažovali.Země je stejně zničená a kolonizovat nové planety není v ME problém.
    Přišlo mně v demu strašně trapné,když ty velitelé říkají,co to budeme dělat.Jako kdyby nic neměli a celou tu dobu byli úplně na nic a čekají zase na jednoho hrdinu.
    Navíc ta bomba by udělala opravdový Mass Effect :)
  • Každopádně - SG:A i ME stojí za to a ani u jednoho nebudeš mít pocit, že už jsi to v tom druhém viděl. Takže v tvém případě doporučuju shlédnout pár dílů SG:A, je to povedený seriál s velkým lákadlem pro českého diváka - doktorem Zelenkou.
  • Mno minimalne ten trailer je bohuzel silna traparna a ani nick na tom nic nezmeni.
  • Osobně bych čekal, že podobnou, nebo ještě horší smršť rozpoutají Reapeři i proti Asari a hlavně Turianům, kteří mají stále největší flotilu, pokud se nemýlím. Ale sílící lidstvo a hlavně postava Sheparda si o zničení Země říkají. Bioware není z USA, tak nevím, co to má s jejich zničující zahraniční politikou společného.
  • Beru to tak, že se na Games snad poprvé objevila diskuze o faktech, a ne o haterství. Za názory díky.
  • Nebo tam pracuje mnohem vic chlapu ;)
  • :-D chtěl jsem ti vymyslet nějaké extrémní přirovnání, ale není to zas tak daleko od toho, co jsi tu nadhodil ty, tedy pokud by se hlavní postava ME jmenovala Anderson, nebo kdyby sám kapitán Anderson byl hlavní postavou.
  • v Bioware se asi domnívají, že mužský shepard se do příběhu více hodí
  • Já jsem věrná Shepardka a Garrus není zrovna můj typ. :-D Kdybych hrál za chlapa, tak je teprve těžký si vybrat - Tali, Ashley, opět Liara, nebo Miranda? Ještěže mě nebaví ty hry procházet vícekrát. :-)
  • Anderson v ME a Anderson v Matrixu? To by nenapadlo ani mě *15*
  • reaper987
    a další trailer s femShepard prosím :)
    zdá se mi to nebo Kaidan se skoro v žádném traileru neobjevuje? osobně jsem rád za Ashley ale přijde mijako by ho v EA/Bioware neměli rádi *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit