Přejít na výpis diskuzí
Monumentální filmový trailer na Mass Effect 3
20.2.2012 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Tak ona tahle paranoia krvelačných monster z vesmíru, které chtějí zničit matičku Zemi, to už je neodmyslitelná součást amerického myšlení. A to i navzdory tomu, že současným největším dobyvatelem na Zemi jsou právě Američani.
-
Jméno Shepard je ve sci-fi celkem běžné. Ať už třeba v klasické sci-fi, co má doma otec či ve světě Warhammeru, jeden z dílů zabívajících se Říšskou gardou (vydáno v roce 2001)
-
to Teo:
v posledním příspěvku opět neuvěřitelně zjednodušuješ. 10 lidí znalých SG:A i ME ti řeklo, že to je úplně něco jiného, ale ty podle jedné věty (stará civilizace pravidelně sklízí ostatní) a jednoho jména porovnáváš dva rozsáhlé celky jako vlastně totožné. Shepard je hlavní postava a v ME je taková, jakou si ji uděláš, Renegade/Paragon tam není pro nic za nic - nezapomeň, že v ME je i Anderson a vlastně bojuje proti strojům taky, takže je to vlastně i takovej Matrix, ne? *6* -
Nesmíš mít O2 internet:-D Ne sranda, občas se mi to taky stane, když musím otvírat v IE, ale v ostatních prohlížečích mi to jede normálně:)
-
Shepard mi prijde jako takovy defaultni jmeno v akcni scifi. Uz jsem ho videl i jinde nez ME a SGA, ale ted si nevzpomenu. S tima Reaperama mi to prijde spis jak klasika Valka svetu? Jestli si to dobre pamatuju (uz je to davno, co jsem cetl).
-
To já bych radši ohnul Tali přes tu konzoli, u které pořád stojí:-D
-
urobte nieco s tym prehravacom...v poslednej dobe sa mi ani nechce nacitat okno a musim cakat aj 2-3 min kym sa objavi aby som mohol dat play a cakat 30 min na buffering :O
-
Souhlas *5*
-
Nahodou, borgove nejsou tak spatni, maj proste jiny priority :)
-
Kirkova Enterprise je založena aspoň na nějakých uvěřitelných technologiích, stroje ve Star Wars fungují na základě víry v zázraky *1*
-
Garrus je supr parťák, pokud není zrovna uprostřed kalibrace jádra :)
-
tak je třeba fakt, že nenajdeš vývojáře, režiséra, scénaristu, muzikanta, který by se něčím neinspiroval a to samé platí pro ME Teo .... když už tak nazval bych to inspirací, ale kopírkou určitě ne *3*
-
Diskutuju, co jsem zaslechl a přišlo mi zajímavé. Beru to tak, že Reapeři jsou tím barbarštějším protivníkem, který nikoho neotročí, nikoho se neptá, jen ničí. Když už nic, je to aspoň efektní. Stejné jméno hlavního hrdiny v ME je zjevný odkaz na SG, jinak si to nedokážu vysvětlit.
-
Pochybuju, ze by nekdo mohl "sam" vytvorit takovy trailer, na tom dela rada lidi.
-
Tak ten filmeček je očividně cílen na nové hráče, pro které může být atraktivní, že se příběh částečně přesouvá na Zem. Ve dvojce se únos žen a dětí z kolonií odbude dvěma větami, takže na emoce moc nehraje - pokud si to tak sami nechcete prožít. Jestli se mi něco na ME nelíbí tak to, že každá rasa tam je vlastně dobrá, špatní jsou jen jedinci, a zázračnou výjimkou jsou Reapeři - i ti Gethové jsou nakonec vlastně skoro dobráci, o Rachni a Kroganech nemluvě. Ale to není od ostatních podobných fantasy/sci-fi žádná velká změna - i v tom Star Treku je to stejné, když jediní tradiční záporácii jsou borgové (zde bych hledal větší inspiraci, než v SG:A), tedy organicko/syntetické bytosti se společným vědomím a i s těmi Romulany a Klingony se dá občas domluvit.
-
No já si myslím, že Kirkova Entrprise by ani nevzlétla:-D
-
kvôli tom vášmu zpzd prehrávaču som sa na to išiel pozrieť na eurog*.cz a čuduj sa svete, je tam aj videorecka Alana, takže kým sa mi to tunaky gribalo, tam som si pozrel videá dve.
-
Má:) Můžeš třeba Garruse přeříznout:):-D
-
Nebo v nabozenstvi :)
-
Od někoho, kdo má nick boreček, je to více než úsměvné.