Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda nevím ze které další osoby by jsi to chtěl, když můžeš přepínat 3rdp/fp, jako v každé M&B. Že by izometrie či 2D plošinovka?
  • Proč pořád museji dělat hry ze třetí osoby ? Myslel jsem, že už to lidstvo přešlo. A přitom by to byla parádní ra.
  • Je fakt, že je ten nesmysl běžně používaný i v češtině. Lidi si na to tak zvykli, že jim to už ani nepřijde divné. Sloveso "pal/fire" se začalo používat až s nástupem palných zbraní/firearms. Čili takový lučištník by vůbec netušil, co má na příkaz "fire/pal" dělat, asi by založil oheň.

Ta brána byla už v minulém videu, kde jsem na to taky poukazoval. Na zničení/otupení meče dobré, ale na bránu by šli s beranidlem, případně sekyrou, ale spíš dřevorubeckou (ve hrách často nesmyslně použitou k boji). Válačná měla mnohem užší čepel, aby nebyla tak těžká a nemotorná.
  • Llour
    Tahle hra je postavená na úplně jiných mechanismech než KC.
  • Moje top ocekavani poslednich 5 let!
  • To jsou úplně rozdílné hry.. KC je o příběhu, který jednou skončí a pak je ta hra mnohem méně zábavná. MB je o silných mechanikách, které mají hráče zabavit na dlouhou dobu a opakovaně, navíc dokážou přinést úplně nové zážitky.
    Osobně se odvracím od her založených na příběhu a přikláním se ke hrám s velice zábavnými a opakovatelnými mechanikami. Příběhy mě již moc nevábí, jsou stejné, hrál jsem již mnoho her a nic mě moc nepřekvapí ani nenadchne. Zábavné mechaniky jsou návykové a dají se recyklovat hodně dlouho.
    Málo který vývojář chápe sílu herních mechanik. Třeba rozdíl, mezi grindingem a zábavou v MMO není o tom, jak často se mechanika opakuje, ale jak je zábavná, pokud je mechanika nudná jako WOW souboje, tak je to grinding, pokud je mechanika dobrá, jako souboje v MB, tak je to zábava. Zjednodušeně...
  • "Království za Bannerlord." Jak by řekl klasik.... Doufam že bude brzo nějaká forma open beta nebo pre-alfa, dam za to klidně nehorázné peníze, žádná jiná hra mě nedokáže uspokojit tak jako Mount & Blade. Divím se, že si té díry na trhu stále nikdo moc nevšiml (až na Of kings and men)...
  • Tuhle hru bude Vávra hulit, zatimco mu bude kaďák ničit For Honor.
  • walltar
    Já se tak tak držím... ale myslím, že to do vydání bannerlorda už vydržím.
  • Tak schválně.. Jsem jediný, kdo si šel po zhlédnutí videa zapnout Warband ? :)
  • walltar
    Já si zahraju obojí... Mount & Blade byla ve své době vyjímečná hra, která nabídla obrovský kopec zábavy. I když graficky nebyla nic extra.

KC:D vypadá jako super hra a backnul jsem je, ale přece jenom to bude příběhovka o jednom člověku. M&B bylo vždycky spíš o vedení menší armády.
  • Rozhodně počkám na Kingdom Come. Tohle se atmosférou a propracovaností nesahá českým ručičkám ani po kotníky.
  • MickeyMutant
    Zas buší do brány meči a k tomu přidali v menu lučištníkům příkaz "Fire at will". No proč ne, v paralelním vesmíru.
  • walltar
    Vypadá to parádně, ostatně jako pomalu všechno co o tomhle díle předvedli... Už aby to bylo tady.
  • walltar
    No v poslední ukázce používali zvuky z minulého dílu s tím, že je budou předělávat... Tak třeba to je tak i v týhle.
  • XorxoxTalarius
    To zase bude nahranych hodin.
    Vydali uz video o tom jake moznosti mam pri starani se o svoji visku? Jelikoz v minulem dile to bylo takove dost okrajove.
  • Magister_Peditum
    Vždyť to je pomalu trademark M&B! A to si ještě neslyšel ječící ženu ve hře. *15*
  • čau, v poslednim odstavci máte překlep

jako je jiná ionka

předpokládam, že to má být ikonka
  • O hodně lépe zpracované zásahové body nepřitele než ve vávrově hře.
  • langustyn
    Vypadá to skvěle, ale měli by ještě zapracovat na zvucích. Tady to jednotvárný hýkání dost kazí atmosféru, která by jinak mohla být vpravdě epická...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit