Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těší mě, lukáši! *5*
  • Bohužel, já radši metal... Ale growling též nezvládám. *9*

No ale třeba Jindřich, to je rapper již od pohledu! *5*
  • Ty raději nic nedělej.
  • Ale prd. To ze jsou hry zbrzdeny kvuli konzolim, neznamena ze konzole = stejne vykonna jako PC.
    Kdyby si srovnal jak pises "nejnabusenejsi" pc, tak ma asi osmkrat-desetkrat vetsi vypocetni vykon. Par mesicu zpet byl zajimavy clanek na Toms Hardware...
    Aneb shrnuto a podtrzeno, pletes si pojmy a prujmy...
  • A zarapovat bys neuměl? *4*
  • Můžu vytvořit anketu, pokud by byl zájem! *5*
  • Tak ja myslim,ze prehled docela mam a konzoli i vlastnim,ale takhle zabedneny pohled teda vazne nemam.
  • Mně by se líbil ten ovladač na obrázku v článku, protože kdyby se celý řádně napamoval, tak by nějaká budoucí FIFA (či RPG) na něj dělaná byla ultrainteraktivním/ultrarealistickým zážitkem! *1*
  • Čuchám, čuchám, rapbattle PC vs. toastery. *1*
  • U exkluzivních titulů ano (Uncharted 2-3, God of War 3, Gears of War 2-3, Alan Wake, Final Fantasy XIII, Infamous 2, Forza 3-4, GT5, Killzone 2-3, Halo Reach a další, stačí mít trochu přehled o herní scéně).
  • God-of-War
    jedinej blbec si ty:)
  • To je snad poprvé co ti dám plus. :)
  • Po celou dobu zivotnosti asi ne,ale prvni cca 2 roky ano.Staci se podivat na soucasnou situaci.
    Nechces mi snad tvrdit,ze i ted je vizualni uroven konzolovych her na tom stejne,jako jejich pc protejsky.
  • Prichod nove generace konzoli ... skokove vylepseni grafiky, ale samozrejme to nikdy nebyly konzole, co tento pokrok nicili
  • jestli počítaš jejich životnost na půl roku tak máš pravdu
  • A to mne mrzí , že tahovky mizí i z konzolí :(
  • Máš recht . Kola videoherní mašinerie přece nemůže brzdit prodlužování generační obměny konzolí ...
  • To je na tom právě to krásný, konzole po dobu své životnosti zvládnou to co nejnabušenější kompy. Zkrátka optimalizace > hardware. Nicméně u konzolí to bylo vždy hlavně o exkluzivních titulech a ty nemají zkrátka konkurenci. Sednout na pohovku, pustit 65" plazmu, otevří pivko a zapařit God of War 3 nebo Uncharted 3... luxus.
  • Hairy_Ass
    Jelikož hraju stejně hlavně strategie, tak mě špatná optimalizace z konzolí moc trápit nemusí - protože těch na konzolích mnoho nevychází. *3*
  • No vždyt´my přece víme , že bude Playstation 4 a Xbox 4000 DeLuxe .... ale bylo by to poprvé , co Sony přijde s něčím , co by do domácího kina nepřineslo žádný bonus navíc ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit