Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://images.anandtech.com/old/video/tnt2/Image111.gif
    http://www.sysopt.com/img/legacy/Quake2Test.gif
    Ahoj :)
  • Mechwarrior_bw
    vieš o tom veľké kulové :) quake 2 v 1600x1200 mi vpohode šlapal na 25 - 30 fps, čo je bežné framerate u dnešných konzol *1*

Ale ak je u teba 25-30 fps nehratelné framerate tak potom ako môžeš hrať na konzolách kde je na pár výnimiek rovnaké fps ? *1* Najviac ma na tebe baví ako sa ma snažíš zhodiť a umiestnuješ reakcie na úvod stránky aby ich ich každý videl a pritom zhadzuješ akurát sám seba *3*
  • Troll jsi akorát ty, vím moc dobře o čem hovořím. Ono je rozdíl spustit hru v tomto rozlišení která bude stejně nehratelná a v plynulém fps. Piš si co chceš, vím dobře jak byla Riva TNT 2 rychlá karta takže tyto tvoje řečičky vůbec neberu. Konec diskuze.
  • Jaká Hardwarová pecka? Neoptimalizované paskvily... tady nemůže být o HW vůbec řeč, co to plácáš?..
  • Mechwarrior_bw
    ty si nejaký troll ? alebo naozaj nemáš ani šajnu o čom hovoríš ?
  • Mechwarrior_bw@tiscali.cz - Mám s tím ten problém, že Riva TNT2 by rozlišení 1600x1200 na plynulou hru v životě neutáhla. Píšeš tu samé nesmysly...
  • Mechwarrior_bw
    áno, Riva TNT2 a 1600x1200, aký s tým máš problém ? a toto je všetko čo mi opíšeš ? kto sa tu ztrápňuje posúdia iný.
  • Jeden blábol za druhým, na RIVA TNT 2 jsi hrál v 1600x1200? To stačí, víc už se neztrapňuj...
  • Mechwarrior_bw
    ajajaj :) v roku 1997 som v accelerovanom móde hral v 800x600 a ak si myslíš, v tomto roku bolo v 3D maximum 640x480 s voodoo1 tak si na omyle, na trhu bolo niekolko kariet schopných 1280x1024 (ati xpert, fire gl 1000 atď). Navyše väčšina hier sa stále hrala bez akcelerácie, rôzne plošinovky, stratégie som hral bežne v 1024x768 a niektoré i v maximálke rozlíšení môjho monitora 1280x1024 - čo dokonca presahuje 720p rozlíšenie!) :) ... ale aj nejaké tie akcie bolo možné rozbehnúť v tomto rozlíšení, hlavne na build engine (Blood, SW, DN). A v roku 1998 som už hral akcelerovane v 1024x768 neskôr aj v 1280x1024.

edit: a Keď sme u toho, niektoré hry ako GTA4 ľudia hrajú na konzolách aj v sub-hd rozlíšení a to by som musel ísť ešte niekde do roku 1995 :) číže panečku 17 rokov dozadu !

a aby to bolo kompletné koncom roku 1998 (14 rokov dozadu) som dokúpil druhú Voodoo 2 do sli a taký quake 2 som hral pri framerate 50-60 fps v 768p o čom väčšina moderných konzolových hier môže iba snívať :) No a potom prišiel rok 1999 (13 rokov dozadu) a moja prvá RIVATNT2 - quake 2 som rozbehol v 1600x1200 a unreal v 1024p v nejakých 40 fps :) no a potom prišla geforce256 ktorá bola moja najoblubenejšia karta z detstva a užíval som si hry v 1600x1200 pri 50-60 fps čo dnešne konzole prakticky vôbec nezvládajú ... mám pokračovať ?
  • Mladší ročník budeš asi ty, protože v roce 1997-98 se hrálo tak max. na 3Dfx Voodoo 1 a to bylo standardem na hraní rozlišení 640x480, takže prosím přestaň blábolit nesmysly....
  • Já hraji jak na ps3, tak i na pc a je naprosto jasné, že např. Battlefield 3 vypadá na pc úplně jinak, ale lidi nehádejte se kvůli kravinám. Tady polovina lidí ani žádné uncharted nezná a stejně dá palec dolů. Zkratka naughty dog, ktere se soustredi pouze na vyvoj her pro ps3 uz tak nejak vi, co a jak... No a jak to dopadlo? Podívejte se na uncharted 2,3... Ty hry jsou graficky skvělé, zábavné a hlavně fungují! Sám hraju battlefield na pc, ale hry na ps3/xbox mají stále co nabídnout a zabavit! Jsem si na 100% jistý, že kdyby gears of wars, uncharted, little bif planet nebo forza 4 vyšly i na pc, tak by po nich sáhlo velmi mnoho pc hráčů! Každá platforma má svoje + i -. Uvědomte si to!
  • Mechwarrior_bw
    chcieť od teba aby si pochopil jednoduchú myšlienku je asi veľa, že ? v rozlíšení 1080p dnes na konzolách v rozumnom framerate nerozbehneš skoro žiadnu modernú hru. Väčšina hrá v rozlíšení 720p (1280x720) a áno v podobne nízkom rozlíšení som hral hry v roku 1997-8 na svojom 15-palcovom monitore.

btw: ty budeš asi mladší ročník, že ?
  • Asharak
    TO nevím, zase tak podrobně se o to nezajímám. Nebo jen nechápu, na co vlastně narážíš.
  • Mechwarrior_bw@tiscali.cz - Ty jsi hrál hry před 15-ti lety ve stejném rozlišení, jako dnes jsou na dnešních konzolích? Aha, tak to ano, to jsi velký king. Prosím běž si tyto bláboly psát na vaše diskuze "po vašom", tohle se nedá číst. A vůbec, tady se bavíme česky. *12*
  • Kriste pane, co pořád máte s tou pamětí. Zjistěte si prosím fakta, něco si o tom přečtěte a pak tady plácejte tyto nesmysly. Např. 512MB RAM na konzoli není totéž jako 512MB RAM na PC. Konzole pracuje jinak než PC, stačí jí mnohem méně RAM než PC. Tyto vaše blitky se fakt nedají číst...
  • Nevim co tu porad resite, stejne nastupce xboxu 360 vyjde nejdrive na zacatku roku 2013 a nastupce ps3 nekdy na prelomu 2013/2014. Takze fuck. *12*
  • Vyplusujte toho zm*da, tvl! Vzdyt je to jindra.
  • Ale no tak .... nešlo náhodou o dílo sebevědomých egoistů a v druhém případě už standartně nedoladěný port z konzolí ?
  • A můžeš mi, ty chytráku, objasnit, co je na jeho příspěvku špatně? Všechno sedí... Mínuska ti napoví, že jsi ty ten, kdo tu plácá nesmysly...
  • Reakce na toho vocase, co se ohání 16 GB paměti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit