Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare našel inspiraci v Titanfall a Crysis
11.8.2014 | Adam Homola
157 příspěvků
-
Za mě obří palec nahoru, už to nevypadá jako recyklace. Jsem mile překvapen. Budoucnost mi také moc nesedí, chtělo by to něco z WWII, ale myslím že to nevypadá nakonec tak špatně a rozhodně to vypadá lépe než Battlefield Hardline.
-
Je mi krapet stydno *1*, ale taky se mi to docela zamlouvá. Sci-fi udělátka já rád. Nejdřív ale nejspíš sáhnu po Destiny a Halo The Master Chief Collection.
-
Ćím víc kvalitních CoD, tím líp. Alespoň bude co hrát.
-
Ano, proč?
-
Dalsi COD? To uz je zas pondeli?
-
Přesně tak. A jde to i když nejsou peníze. Kamarád z práce půjčil jinýmu svůj (herní) PC na pár týdnů a ten mu za to půjčil PS3 s exkluzivkama :)) zní to složitě, ale není a oba si zahráli všechno.
-
Aha tak to jo...
-
ne to ne, ale jsem bývalej nolifer :))
-
Nejsi ty bývalej Progamer náhodou? *7*
-
To máš to samé jak konzolové války. PS vs XBox vs PC, jak kdyby někdo nemohl mít více naráz :)
-
Byl tam vesmír, tedy (viděn jen z okna ale fakt byl vidět!!).
-
Tak to je pravda, že těchto komentů je hodně, to jsem si při psaní původního příspěvku neuvědomil.
Jinak Battlefield 4 jsem si tak koupil a dokonce mě baví. Ale s tím, že jsem před tím hrál jen 1942. Tady mi vadí, že kdybych napsal jen že hraju Battlefield 4, tak už jsem považován za něco strašnýho na tomhle světě.
Jo, každej kdo na tu hru nadává, tak jí zná, takže je asi hrál všechny :-) -
Jo System Shock sem se trošku sekl. Ale Deus EX HR určitě.
-
Nashledanou...
-
System Shock a Deux Ex arkádová FPS? To je na mě už moc přátelé...
-
Ber to jak, že CoD je prostě subhra. Lidem přímo nevadí, ale vadí jim lidi, co říkají jak je to super, a jak může někdo hrát něco jiného... prostě takoví ti dudebro rádobyhráčí co hrajou jen CoD/BF a Fifa/NHL/PES a myslí si jak jsou to největší hráči.
Já si sám CoD i BF semtam zahraju, protože to nejsou vyloženě špatné hry, ale každý rok to kupovat je podle mě blbost. Dobrý díl vyjde jen sem tam. A solidní MP mají ještě méně. Krom MW2 a BO2 mě žádný MP nebavil, a to si u každého zkusím free weekend před koupí.
A hlavně stejnak si většina z těch co tu nadává CoD stáhne a projede si minimálně singl. -
Ve vašem Beliebers klanu to bude mít úspěch, o tom nepochybuju.
-
ja nehladam ziadnu HC fpsku. chcem jednoduchu rychlu zabavu. na hodinku, dve, si zahram a to mi staci. ked ma to prestane bavit tak si zapnem armu alebo red orchestru. a kazdy rok to same. nepamatam si ze v ghost by boli jetpacky alebo exoskelet a podobne.
-
Jako toto po Black Ops 2 vypadá na další solidní CoD... a že jich bylo dokupy asi 5
(CoD1, CoD2, MW1, MW2, BO2)
Zkoušel sem jen tak zprdele ghost free weekend, a nehorázně se to sekalo... Doufám, že toto do AW opraví. -
Z diskuzí na games mi přijde, že stádo ovcí jsou ti hateři a hráči CoD jsou ti rozumní, kašlou na ně a kupujou si hry co je baví a ještě tím že to sem napíšou trollujou to stádo. Call of Duty nehraju, ale ty komenty tady na to, to je něco strašnýho. A nejhorší je logika - hraješ Call od Duty = jsi kret*n *7*