Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Hrál sem BF3, a toto je oproti starším CoD větší pokrok jak BF4 třeba. Dokonce to vypadá líp jak titanfall... Na to, jak to vypadalo dobře je to hratelnostně furt to stejné.
  • Spades
    MechWarrior
    Interstellar Marines (prozatím... v coopu asi budou)
    Wolfenstein: New Order... prakticky sci-fi
    BioShock/SystemShock
    Deus Ex

A ty na druhé straně sufounama jsou právě ty horší.
  • Zelenina
  • ale má pravdu *1*
  • Ale má pravdu. *1*
  • TheGGG
    hustý HC master, kruťas s nadhledem a držitel titulu hráče co ví co je správné, vylezl z retro hrobu, poreferovat o tom, co se má hrát a co ne.
  • Si vymýšlel sám nebo ti s tím pomohl Jack a max?
  • Mato1987
    ale prečo nie, 4 ročné deti budú mať zase na rok "novú" hračku :D
  • Ty Tu neco mel o podivinech, Jacku :D
  • TheGGG
    jistě, kolik znáš military-sci-fi arkádových FPS, kde nejsou ufouni?
  • TheGGG
    maso, tak na tudle gamesu se v našem klanu těšíme už dlouho. O singl, jsem se nebál a teď mi ukázali že i mulťas bude cool, předobjednáno.
  • Tak to sem asi koukal na jiné video. Gameplay mě přijde pořád ala klasické CoD, pouze tam přidali hráčům variaci na nano-suit a s tím schopnosti jako neviditelnost, skákaní apod.
    Je pravda, že gameplay díky těmto prvkům působí dynamičtějí a dostává trochu vertikality, ale jinak je to v jádru pořád ten starý CoD.
    Ale tak lepší nějaké změny a novinky, než žádné, jako tomu bylo u předešlých dílů. *3*
  • Dík. Co bych taky neudělal pro komunitu a herní průmysl, že jo...
  • Heh, no tak to už snáze pochopim hráče, kteří si to kupují primárně kvůli MP. Pokud tohle někdo kupuje za plnou cenu kvuli parhodinové generické přeskriptované kampani, tak to už chápu trochu méně.
    Je sice pravda, že u tohoto dílu to vypadá, že by ta kampaň konečně mohla být i trochu zajímavá (mám na mysli především zápletku) na rozdíl od několika posledních dilů, ale i tak.....vždyt je na trhu mnoho her s kvalitnejším SP zažitkem, než právě CoD.
    CoD je především o MP, i když je to pořád plus mínus stejné. Tady alespoň přidali nějaké gameplay prvky, které tu hru dělají trochu dynamičtější, než u předchozích dílů.
    Ale jak říkam, proč ne. Každého baví něco jiného. *3*
  • Jack1947
    Ty jo jestli to je to fakt pravda, a (ty jako jeden z mála si věrohodný člověk) tak to si machr klobouk dolů a respkt ted si to tem pccfeggům fakt nandal. Největší uznání.

Kor jestli vyplázneš těch x eur/koláčů jen abys je nasr*l tak o to větší. *5*
  • Veskoslav
    No když vycházel CoD 2 a spol., tak pro změnu všichni měli plné zuby II. světové;)
  • Ty máš hlavně **jebáno...
  • Nasel inspiraci ....haha eufemismus pro vykrad? to me bavi...
  • Předem upozorňuju, že nebudu nýst odpovědnot za infarkty a jiné s flekama udělané nehody, ale opravdu skutečně vážně fakt kupuju si CoD jen kvůli singleplayeru. A na PC... ale hraju s gamepadem... no, prostě kupuju to, no.
  • "Možná že budu za exota..."

To jsi už dávno, takže žádný strach. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit