Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu smysl týhle diskuse, ale baví mě. *1*

Jentak mimo mísu: všechno má sví zastánce a odpůrce, všechno to záleží na vkusu každýho soudruha, a každej sme jinej. Nadávat si navzájem asi nemá cenu.
  • Taky jsem na EC zvědav. Doufám v nejlepší, počítám s nejhorším *1*
  • Cahir
    No, můžeme jen doufat, že extended cut bude pouze a jenom ku prospěchu - že vyjasní/přiblíží věci, které jsou nejasné až příliš a nepřinese taková vysvětlení, která budou opravdu nelogická a neobhajitelná. Trochu se toho DLC bojím, ale věřím jim.

No jsem rád, že se tu našel někdo, kdo se zmohl na více než jen na urážlivé žvásty. Díky.
  • Veskoslav
    A PvE jsou co? Nemultiplayer? Přečti si, co je to definice.
  • S dovolením odpovím tady, ale přečetl jsem si to všechno.
    Předně díky za odpověď, ani jsem něco tak obsáhlého nečekal. Nebudu to všechno rozebírat, protože je to dobře promyšlený, i když třeba s něčím nesouhlasím. Pozastavím se jenom u pár věcí.
    Struktury na Cit. - že to nikdo nenašel beru u těch tunelů s mrtvolama a místností s kontrolním panelem - ale už to neberu u toho "stroje na možnosti" - je to zjevně na povrchu, tak proč by to někdo aspoň neomrkl, se stačí proletět kolem.
    Sejmutí Destroyera na Zemi jednou ranou z Caina - nemyslím toho na konci, ale toho na začátku mise, s Hades kanonem na hrbu.
    Boje nad Zemí - všechno jde řešit, třeba útokem z boku, jsme ve vesmíru, neni problém planetu obletět a zaútočit tečnou na orbit kde jsou reapeři
    Thanix - to modrý co tam lítá neni thanix, mrkni do kodexu o čem thanix je a pochopíš, že to nemůže bejt tenhle případ, jo a je výslovně zmíněno že min. pár lodí je jimi vyzbrojeno
    Jde-li o taktiku v bitvě - jéžiš, já bych toho dokázal vymyslet *2* (třeba DA - pokud ji mám - by měla mít dost palebný síly na sejmutí reapera, tak bych ji vyčlenil jako samostanou bojovou skupinu, přiřadil ji pár křižníků a fregat na obranu a odvádění pozornosti, a prostě bych je nechal operovat jako samostanou grupu. Spojená flotila má pár výhod oproti reaperům - početní převahu a hlavně manévrovací schopnosti - je řečeno, že reaper se štítama na plno je dost neohrabanej - tak bych toho využil, malý rychlý lodě bych poslal přímo mezi nepřátelský síly aby tam dělaly bordel a zdálky bych to celý kropil s težších lodí, stíhače bych nechal starat se o lehký cíle, případně ochcávat destroyery aby se nemohli zaměřit, atd atd, ale to jsem já...)
    A jinak to "jde jen o hru" - jo, ale to neznamená, že se ani nepokusím to vzít trochu věcně. Mě se totiž zdá, že se na spoustu věcí vykvajzli úplně a nijak moc to neřešili, a podle toho to vypadá.
    Ale už to nechme, tady o naše trachtáty moc lidí nestojí *1*
  • troll
  • Vydelava prece.
  • coop je stále multiplayer, synonumum pro PvP je to mozna tak pro tebe.
  • Preco to nazyvate multiplayerom, ktore je dnes synomymom pre PvP multak...Toto tu je akurat trapny coop proti botom, zabavka na par hodin.. *6* *6* *6*
  • Veskoslav
    Takže upirátil a hrál:)Mimoto všechny díly ME jsou +- koridorky. Nebo nechtěj tvrdit, že sis to nadšeně koupil a byl pak z toho zklamaný:)A to říkám jako občasný pirát. A jinak jde vidět, že jsi toho moc nenahrál, znám spoustu her, u kterých si člověk raději vydloubne oči než by je měl dohrát jak jsou stupidní.
  • Veskoslav
    ME2 že je uspěchaná? To jsi viděl tu hru tak z rychlíku ala proběhneme hlavní linie a nebudeme se nikde zdržovat......
  • Veskoslav
    Já tam půjdu:)Povětšinou chodím právě na tyto akce, potřebuji lepší zbraně pro mého Getha inženýra:)Ze začátku jsem si myslel, že to bude nuda, ale občas mi přijde, že třeba Gold Reaper je čistě o aktizování celého týmu a to zcelá neznámých lidí, kdy se navzájem kryjí atd.
  • No nevim, autoři sami dávájí najevo že chtějí, aby hra byla přístupná co nejširšímu publiku. Stačí se podívat na action a story mode v ME3. Pokud si tedy autoři za tímhle stojí, měli by ze hry a celého ME světa mít dobrý pocit i hráči co moc přemýšlet nechtějí. A zároveň by hra měla obsahovat myšlenky nad kterými se může druhá skupina hráčů zamyslet.
  • Já ano.
  • Achievement typu vyrob 150 mecu jako treba v Risen je zhouba. Pokud jsou zaimplementovány dobře a nutí tě třeba změnit na chvíli styl hraní tak na nich nevidím vůbec nic špatného.
  • ME2 absolutne nesouhlasim. Je to jedna z nejlepších her. Sice spoustu věcí s ME1 radši odstranili než opravili (inventář, prozkoumávání planet), ale celkově se prostě vydali cestou víc filmovýho a akčnějšího zážitku. Nechápu proč je kvuli tomu hra hned stupidita podle tebe.
  • Cosi
    Tak to se musím omluvit za kárání Joea.
  • ales.smutny
    Naj naj, to už je opravené, kolega dobře poukázal na mou kruciální chybku...;) Holt ráno...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit