Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Mass Effect 3 spouští N7 Silencer
10.5.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
ja se do tebe mile rad navezu taky, protoze podle toho co si napsal ses normalni vocas Trivete...
-
Multiplayer uz hraju asi mesic a porad me to bavi, Bioware ho porad balancuje a skoro kazdy vikend je nejaka akce. Takovy Battlefield sem vydrzel dva dny, tohle je hodne chytlave. Jasne, je to neco jineho nez single, ale v zadnem pripade to neni k nicemu. Kdyby nebylo multi tak lezi ME3 ve skrini a uz bych na nej nesahl (2x dohrani staci).
-
no mně to baví i když se teda někdy chovám jako ddd*eee*bbb*iii*lll***
-
Vzdyt toho mas celej internet... hra,kde strilis a ohybas sve kolegyne,nacez musis hrat multak,aby to vubec nejak dopadlo (a ono to pak stejne dava smysl akorat nekterym biodronum),skutecne nepatri mezi neco,co hych chtel brat vazne.
-
přečetl jsem si to celé a máš tam docela zajímavé úvahy. Rozebíráš věci, které jsem ani nezaznamenal. Nad jednou věcí jsi se ale nepozastavil - že v celém vesmíru skoro všichni mluví stejným jazykem *4* . Jinak doplním, že oživení Sheparda ve dvojce bylo možné jen proto, že helma ochránila mozek, a ten zůstal prakticky neporušený (alespoň takhle jsem to pochopil ze záznamů co byly k dispozici na základně Cerbera u konce třetího dílu)
-
Trol: Jsem rád, že nás poučuje člověk, který nehrál ani jediný díl. Hlavně, že máš jasno. *7*
-
Tak on je udelanej i z SW:TOR,Cahir to same... proste ultimatni biodroni,v tom to je.
-
Hluboce filozofovat nad AAA hrou te nejvyssi ligy komercni ligy muze jen ucineny blazen,proboha... *7*
-
Chápu, je špatné se nad hrou zamýšlet a zkoušet ji analyzovat, správný přístup je prostý konzumerismus bez jakékoliv snahy o zamyšlení? :)
Je zvláštní, že se dnes začíná vnímat zábava jako něco, u čeho je třeba hlavně nemyslet... Já vždy bral to, že mne něco nutí k přemýšlení jako zábavné.
Každopádně tohle je prostě text, který jak chápu, je výsledkem zájmu dvou lidí, kteří mají opačný pohled na určité téma a chtěli si o tom dopodrobna popovídat. Uměnšovat tuhle snahu a urážet je za to mi přijde... krátkozraké. -
Aha takhle. Stále v tom nevidím velkou užitnost u takového hry. Ale na mě tyhle akce nikdy nefungovali takže to asi jen nechápu. :-)
-
To našel.Je to dobře *1*
-
Já jsem ale neřekl že jsem si to nepřečetl :). A když se mi podíváš do profilu tak uvidíš že už nějaký ten pátek puberťák nejsem a četl jsem a čtu poměrně dost. Hlavně jak čas dovolí, což bohužel moc nedovolí.
-
(mno, on to není odznáček, on je to balík s medpacky, bonusy, vzácnějšími zbraněmi a XP pro povolání, tedy "reálně-virtuální zboží", které přímo dává benefity pro další hraní MP)
-
Prectu klidne celou knihu,ale tohle je cira m*gorina... takhle vznikaj biodroni - delete racionalni vnimani reality,z cloveka se stava fanaticky silenec. *7*
-
Někdo potřebuje hru s MP a jinýmu na to stačí jenom trolit na foru :D
-
Achievmenty jsou zhouba herního průmyslu. Když jsem je prvně potkal, já osobně ve WOW, tak jsem nechápal co to tam je zahovadinu. Kdo by to dělal :D, ale celkem jsem byl šokován tim kolik lidí se žene za dalšim bodem už jenom kvuli pocitu zadostiučinění:D
-
Přečetl, sice jsem při tom hodně často kroutil hlavou (ne kvůli tomu že bych ho jako někteří tady označoval za "no-lifera" ... to jsem já přece také), ale přečetl
-
Miluju lidi, co se přes net do každého naváží aneb za monitorem je hrdina každý. Takoví lidé u mě nemají vysoké mínění a nikdy se nechci dostat na jejich úroveň. Můj přípěvek nebyla ani tak narážka na současný event, ale na MP obecně a co všechno s ním napáchali (teď mluvím hlavně o tom skvělém provázání se SP).
-
Je smutné, když se do něčeho co má možnost být dobré singleplayer rpg cpe naprosto k ničemu multiplayer
-
vzdyt to zadny odstavce nema :)