Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer Mass Effect 3 spouští N7 Silencer
10.5.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
Ja jsem ME3 taky nedohral. V pulce jsem toho nechal. Des a hruza. EA je zabijak kvalitnich studii.
Ale kdyz uz jsem hru mel koupenou,zkusil jsem MP(normalne MP vubec nehraji) a parim to dodnes. Nadhera. Da se to hrat kdykoliv,protoze jedna mise zabere 15-30 minut. Vic ne. -
Nema nekdo posledni dobou (cca mesic) problemy s vyhazovanim ze hry? Ze zacatku mi to jelo v pohode,ale ted me to snad kazdou druhou hru vyhodi. Coz zamrzi hlavne kdyz se to stane u gold mise v 10. kole. Clovek pak nedostane nic.
-
V článku se to jasně píše: "Jak je vidno, hráči protočili už 1,38 bilionu kreditů", tak co se ti na řádech nezdá?
-
A já bych byl zase mnohem radši kdyby prostředky a čas vložené do multiplayeru využili na rozšíření a zkvalitnění singleplayeru. *3*
-
a co ty máš do pr***e proti multiplayeru?Nehraj ho jdi si hrát BF3 nebo cokoliv jinýho,mě taky multi ME3 překvapivě baví jednou za pár dní si k tomu na hodinu sednu a jsem spokojenej,k uplné spokojenosti by stačil filtr serverů a levelů hráčů.
-
Tak mi tu hru můžeš dát, když jí nechceš.
-
Porovnávat RPG se strategiemi je umění!
-
Hezky napsané :D
-
re MRX : mam odehrano : Baldurs Gate 1 a 2,Icewind dale 1,2 ,Neverwinter Nights1 s datadisky, Fallout 1-3,Planescape Torment, Kotor 1 a2,TES Morowind+Oblivion+ Skyrim,Jade Empire, Heroes M&M 1-5,Spellforce 1 a2, Dragon Age 1 a2 ME 1-3 a nejvetsi stupidity jsou DA2 a ME 2,3.To je muj nazor a zatim si stojim. DA2 a ME2,3 jsou uspechany EAware polotovary a jsou sprznenim RPG zanru !
-
Jo no, to ze nezabil 30 slepic do dvou minut a nenasel o velikonocich 150 vajec znamena ze o 90% hry nema paru. *5*
-
Tohle by šlo vysvětli tak, že první cyklus jak katalyst naznačuje přinesl konflik organici syntetici, který musel vést k vítěžství syntetiků a to se opakuje. Tehdy akorát AI katalyst rozhodl, že syntetici by mohli vyhladit veškerý organický život a stvořil tak cyklus s jeho veškerými důsledky. Technologie vytvořili první organici jejichž "cyklus" trval mnohem déle než ten náš poslední. Možná i syntetici provedli nějaké modifikace.
-
Achievmenty jsou bezvadná věc dávaj smysl prozkoumávaní a zkoušení všeho co hra nabízí, ignorovat je můžeš vždycky u žádné hry nejdou povinné. Ale chápu tvou frustraci pak se těžko můžeš vytahovat jak jsi dobrý v té a té hře, když si každý v tvém profilu zjistí žes neudělal ani 10% achievementů *1* tedy o 90% hry nemáš ani páru
-
+ dalších 6 brečí :D
Vaše problémy bych chtěl sdílět, děcka :)
Škoda reakcí cr8gu :)
funny -
moje chyba, až celou hru budu projíždět znovu tak budu víc dávat pozor (což bude brzo, jelikož na pc nešlo importovat save z xboxu a ve hře mi vadily přednastavené rozhodnutí)
-
Tak to jsi asi moc her nenainstaloval :)
-
Bacha,to nerikej moc nahlas,nebo se na tebe slitne hejno biodronu a bude zle *15*
-
Pěkný, až na to že hráči přetočili jen 1,38 bilionu kreditů, ale šest řádů sem tam, koho to zajímá že jo.
-
Vy se tu jeste hadate nad takovou kravinou jako je ME3? Vzdyt je to dementni koridorova stupidita, kde behas a strilis. Nic vic a nic min. A ten pribeh je stupidita nejvetsi, kde to vrcholi ulitlym koncem :)))) Pablb Hudson jeste ma tu drzost kecat neco o umeni :)))Pro me nejhorsi hra co jsem kdy vubec nainstaloval a opravdu je mi lito investovanejch penez.
-
Je to tak. V Bring Down the Sky je řečeno, že se v galaxii používají překladače, ale že nejdůležitější jazyky v galaxii se vyučují už od mala.
-
překladač myslím že ve dvojce v rozhovoru s thanem tam shepard thaneovi nerozumí a shepard podotkne že se mu asi rozbil překladac