Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuj, to zase smrdi online singlem
  • Tak pořádné Coop rpg tohoto typu bych si i rád zahrál. Klidně i jako nějaký zaklínačův pohůnek. Třeba Baldurs gate ve 2 bylo super
  • Tak třeba multiplayer kostek v zaklínači 3 bych bral :D
  • Defacto ti Petr odpověděl za mě. Já jen dodám, to že mnohem víc profi byl soubojovej styl v prvním dílu, nevim jestli si už zapomněl a nebo nevíš , jak při utoku se šipka(ikona meče) zbarvila asi zhruba na 0,05s do zelena a tu když si vychytal tak si dal šlehu jak hovado, když si jí tu zelenou nestih tak naběhla asi na 0,2s žlutá to byl normální úder a když si prošvih i tu a tak si nedal uder žádnej a usekli ti "múdrou" hlaviznu. Čili pro mě to bylo hodně fascinuící do té doby nepoznaný, a proto je u mě první díl pořád mnohem víc profesionálnější. A ve dvojce se chteli tvůrci hry zalíbyt většímu publiku, což se evidentně stalo, ale dopadlo to jak to dopadlo, bojový styl ve dvojce je vhodný i pro lidi trpící mozkovou dysfunkcí (ale hlavě že to jde na odbyt). Tak snad Ti tohle vyjádření bude stačit, protože je zbytečný se o tom dál bavit. Jinak nikomu nic nevnucuju, každej má svoje. Tohle byla jen reakce na koment.
  • michelangelo
    To bych si umel predstavit. Nicemu by to neprekazelo a mohla by to bejt i zabava!
  • Mike Pondsmith o Cyberpunk 2077. Moje titulky.
    http://www.youtube.com/watch?v=LWuhKdYfeFE
  • Mě je jedno jestli tam bude multiplayer. Mě nejvíce vždycky zajímá singleplayer. Příběh je pro mě velmi důležitý a podle informací to bude pecka. Hlavně se těším na ty třídy postav. A je tedy možné si udělat i vlastní vzhled? *1*
  • No vidíš, tobě připadala okleštěnější jednička, mně zase dvojka.
    Jednička pro mě byla pohodlnější, přičemž jsem ale musel vybírat mezi třemi styly, vhodně do nich investovat pointy...; ve dvojce jsem jen tupě klikal na dvě tlačítka, ani hýbat jsem se pomalu nemusel, protože se při kliknutí vždy Geralt sám přesunul až k protivníkovi. To sice i v isometrické jedničce, ale tam to pasuje, když hraješ jen pomocí myšiska.
    Ale bylo to interaktivnější, to zase jo :)
  • No vychádzal som logicky z toho čo sa ti asi tak mohlo páčiť na súbojovom systéme z jednotky. Prišlo ti snáď ťažšie klikať len na myšku než súbojový systém z dvojky? Ak si myslel iba štýly(ocelák, strieborný atď) to je rozdiel. Ak si myslel celkovú architektúru súbojov, čo znamená aj ako sa vykonávajú rôzne kombá, tak už som ti vyššie napísal z čoho som vychádzal. Takže teraz mi ty múdro vysvetli čo sa ti viac páčilo na súbojovom systéme jednotky???
  • Online pokr vo prachy by byl maso, na tom by se dalo vydělat víc jak na automatech
  • Za prvý nemyslel jsem totožný styl,ale je z 90% podobný,od začátku do konce hry si vystačíš s levá levá pravá čili rychlej rychlej těžkej a furt dokola i na těžkou obtížnost, to jestli má někdo problém uznat, tak má sám problém. V jedničce když mluvíš o tý větvi u měče tak nevim, proč se ti to zdálo v jedničce zbytečný, že měl ocelák i stříbrnák svou větev, když někdo třeba jako Já vyluxoval hru do mrtě za 74 hodin a nenachal v ní ani jeden postraní quest, tak neměl problém mít vytuněný zlaťákama všechno. A ted k tomu bojovýmu stylu, co je těžší nepřekliknout se v "mele" kde na tebe jdou hordy protivníků a každý 4 nebo 5 utok ti byla odměna mega combo se saltem a piruetou a nebo mačkat zběsile levá levá pravá *1* huhh. Ted mi to vysvětli nejak moudře, co na mě bylo ve 2ce asi tak težkýho . *6*
  • No so všetkou úctou, práve bojový systém s patchmi tomu dal kráľovskú korunu. Páčil sa mi so všetkým čo k tomu patrí a od AC to malo tak ďaleko ako miešať hrušky s jablkami. Zatiaľ kde len v W1 ste klikali myšou v správny čas, ste v dvojke museli kombinovať.
    Podľa mňa sa ti to nepáčilo (SinKong ) len preto, lebo to bolo pre teba ťažké? V AC mimochodom len vojaci stoja a čakajú čo sa bude diať!!
  • Zajímá mě spíše mulťák v cyberpunku, pokud to plánují hned od začátku a s jejich pověstí si myslím, že to nebude jako v jiných hrách jen aby se neřeklo, ale plnohodnotný multiplayer
  • No nehodi, ja som si trebars nevedel predstavit multak v Mass Effecte ale vo vysledku to je zabavna vec, to ma prekvapilo najviac. Inac pri CD Projekte sa naozaj nebojim ze by vydali nejaku zlataninu, len pre to ze uz na tom zacali pracovat. Proste by to stopli a na ferovku povedali ze to proste neni ono.
  • deridon
    tak třeba takové bitky v areně by mohly být dobré, něco jako byla arena ve dvojce, to byl taky jen takový doplněk
  • Bojovej system v zaklinači 2 rozhodně nebyl jako u AC, to zase prrrr. Neuražej zaklinače. Ale souhlasím, že bojovej system v jedniče byl lepší, ale nelíbil se mi rozdělenej strom na stříbrný a oceloví meč to je ve dvojce lepe zvládnuté do jednoho stromu šermířství.
  • Mozno to bude nieco ako Two Worlds 2, ten MP. Ale mne je to jedno, MP uz nehravam :)
  • Deever
    Na prvním obrázku v popředí je Dan Vávra!
  • karliczekk23
    Multiplayer jako doplněk pro sandbox RPG ? :D Třeba ve formě deatmatche ne ?? :D
  • misho8723
    Ktovie, možno práve o to mi šlo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit