Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    MP v těchto hrách je něco navíc ,co bych klidně oželel.Raději o to delši hru SP.
  • MrSanta
    Ať si tam ty mulťáky klidně vrazí, ale hlavně ať zůstane možnost hrát to hezky klasicky singlově.
    Představa, že se budu třeba opatrně plížit temnou stokou v Night City a najednou ejhle svítící hint od jiného hráče že "bacha vole, za rohem je bubák" mě upřímně děsí.
    • Kdyby byl MP řešený formou nějakého coopu ve stylu DS minus ty svitící zprávy, tak proč ne. Hlavně když tím neutrpí SP.
  • Hlavně žádnej multiplayer v Zaklínači prosím. Nechápu touhu vývojářů cpát MP do hry, do které se vůbec nehodí.
    • No nehodi, ja som si trebars nevedel predstavit multak v Mass Effecte ale vo vysledku to je zabavna vec, to ma prekvapilo najviac. Inac pri CD Projekte sa naozaj nebojim ze by vydali nejaku zlataninu, len pre to ze uz na tom zacali pracovat. Proste by to stopli a na ferovku povedali ze to proste neni ono.
  • Multiplayer jako je třeba tenhle je jenom kvůli tomu, aby se míň pirátilo a víc kupovalo.
  • misho8723
    Tak dúfam, že v prípade Z3 multiplayer zostane len ideou.. síce som si hovoril, že niečo na spôsob systému použitého v Dark Souls by nebol zlý, ale aj tak mi to príde divné vo svete Geralta.. keďže ide o záverečný diel Geraltovej cesty, tak by sa mali len a len zamerať nato, aby singleplayer dopadol tak, ako sľubujú - hlavné vychytať všetky možné bugy, lebo možnosť ich väčšieho počtu bude vďaka tomu, že kombinujú open-world a výborný príbeh s voľbami a následkami, asi oveľa väčší ako v prípade takého Oblivionu alebo Skyrimu...
    Pri Cyberpunku mi multiplayer príde ako dobrý ťah a zaujímavý prvok, ktorý by mal podľa môjho názoru svoje miesto v ich hre.. teraz ide len o to, aký typ multiplayeru majú na mysli
    • Řekl bych, že jsi jen přeložil ideu článku do sloveštiny, takže nějak nechápu smysl tvého příspěvku :-)
      • misho8723
        Ktovie, možno práve o to mi šlo :)
  • karliczekk23
    Multiplayer jako doplněk pro sandbox RPG ? :D Třeba ve formě deatmatche ne ?? :D
    • deridon
      tak třeba takové bitky v areně by mohly být dobré, něco jako byla arena ve dvojce, to byl taky jen takový doplněk
      • michelangelo
        To bych si umel predstavit. Nicemu by to neprekazelo a mohla by to bejt i zabava!
  • Deever
    Na prvním obrázku v popředí je Dan Vávra!
  • Tak třeba multiplayer kostek v zaklínači 3 bych bral :D
  • Zajímá mě spíše mulťák v cyberpunku, pokud to plánují hned od začátku a s jejich pověstí si myslím, že to nebude jako v jiných hrách jen aby se neřeklo, ale plnohodnotný multiplayer
  • Mě je jedno jestli tam bude multiplayer. Mě nejvíce vždycky zajímá singleplayer. Příběh je pro mě velmi důležitý a podle informací to bude pecka. Hlavně se těším na ty třídy postav. A je tedy možné si udělat i vlastní vzhled? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit