Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer v Zaklínač 3 možná, v Cyberpunk 2077 určitě
13.3.2013 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Pri niektorych hrach mi pride multak ako uplna zbytocnost. Do toho ratam aj Witchera 3. Kedze celu seriu hravam jedine kvoli singlacu a neviem si predstavit co take inovativne by s tym multakom vo svete witchera mohli spravit. Ak by chceli popridavat len par aren a umoznit pvp tak sa nato mozu podla mna vybodnut. Ale nieco ako pridanie multaku priamo do sveta v spojeni so singlacom by som bral. Myslim tym napriklad to, ze si jazdite po svete a v urcitych dedinkach ci mestach by ste mali moznost pobojovat v arenach s inymi hracmi povedzme o prachy. Zase tu potom je problem, ze kazdy by hral za geralta :P Alebo by mohli pridat nieco ako stavkovanie s tym, ze vy ako witcher pridete k tej arene v dedine a stavite urcity pocet penazi a potom sa akoby cele prepne na zapas z vasim avatarom a bojujete vlastne vy.
Ale ako uz tu spominali tak skor by som bral vylepsenie singla ako multak. Kedze otvoreny svet je samo o sebe tazke zrealizovat tak aby vsetko fungovalo ako ma. Rovnako mi prislo uplne ploche multak v Tomb Raider(2013). Nezazivny, genericky bez stipky inovacie.
Hral som to maximalne pol hodiny. Pridavat to len kvoli tomu aby sa s tym mohli chvalit je zbytocne.
No ale nepredbiehajme, kedze chalani sami este nevedia ci to vazne zrealizuju.
Jedine co je iste, ze sa na Witcher 3 neskutocne tesim. A stym pokrokom co oni robia pri kazdej jednej casti, to bude jedna z najlepsich hier co sa RPG zanru tyka.
A pri tom Cyberpunk 2077 by sa zislo trochu viac detajlov. Ale zrejme to bude tiez skvela vec. Uz sa len dozit toho vsetkeho :D -
Mike Pondsmith o Cyberpunk 2077. Moje titulky.
http://www.youtube.com/watch?v=LWuhKdYfeFE -
Doufám, že tam nebude kooperace . Zaklínač byl dobrý v příběhu a ten je lepší hrát sólo.
Kdyby to bylo nějaká aréna to bych bral. -
Mozno to bude nieco ako Two Worlds 2, ten MP. Ale mne je to jedno, MP uz nehravam :)
-
Multiplayer v Z3? Proč ne a pokud by se kladl silný důraz na role-play, tak bych byla jenom ráda *14*.
-
MP do Witchera? V žádným případě, 100% katastrofa by z toho koukala. Ať radši věnují všechen um a čas do SP a vrátí systé boje z jedničky ten byl bohovej, ve dvojce to stálo za hov*o, to byl systém ala AC *16*.
-
-
Bojovej system v zaklinači 2 rozhodně nebyl jako u AC, to zase prrrr. Neuražej zaklinače. Ale souhlasím, že bojovej system v jedniče byl lepší, ale nelíbil se mi rozdělenej strom na stříbrný a oceloví meč to je ve dvojce lepe zvládnuté do jednoho stromu šermířství.
-
-
No so všetkou úctou, práve bojový systém s patchmi tomu dal kráľovskú korunu. Páčil sa mi so všetkým čo k tomu patrí a od AC to malo tak ďaleko ako miešať hrušky s jablkami. Zatiaľ kde len v W1 ste klikali myšou v správny čas, ste v dvojke museli kombinovať.
Podľa mňa sa ti to nepáčilo (SinKong ) len preto, lebo to bolo pre teba ťažké? V AC mimochodom len vojaci stoja a čakajú čo sa bude diať!! -
-
No vidíš, tobě připadala okleštěnější jednička, mně zase dvojka.
Jednička pro mě byla pohodlnější, přičemž jsem ale musel vybírat mezi třemi styly, vhodně do nich investovat pointy...; ve dvojce jsem jen tupě klikal na dvě tlačítka, ani hýbat jsem se pomalu nemusel, protože se při kliknutí vždy Geralt sám přesunul až k protivníkovi. To sice i v isometrické jedničce, ale tam to pasuje, když hraješ jen pomocí myšiska.
Ale bylo to interaktivnější, to zase jo :) -
-
Defacto ti Petr odpověděl za mě. Já jen dodám, to že mnohem víc profi byl soubojovej styl v prvním dílu, nevim jestli si už zapomněl a nebo nevíš , jak při utoku se šipka(ikona meče) zbarvila asi zhruba na 0,05s do zelena a tu když si vychytal tak si dal šlehu jak hovado, když si jí tu zelenou nestih tak naběhla asi na 0,2s žlutá to byl normální úder a když si prošvih i tu a tak si nedal uder žádnej a usekli ti "múdrou" hlaviznu. Čili pro mě to bylo hodně fascinuící do té doby nepoznaný, a proto je u mě první díl pořád mnohem víc profesionálnější. A ve dvojce se chteli tvůrci hry zalíbyt většímu publiku, což se evidentně stalo, ale dopadlo to jak to dopadlo, bojový styl ve dvojce je vhodný i pro lidi trpící mozkovou dysfunkcí (ale hlavě že to jde na odbyt). Tak snad Ti tohle vyjádření bude stačit, protože je zbytečný se o tom dál bavit. Jinak nikomu nic nevnucuju, každej má svoje. Tohle byla jen reakce na koment.
-
-
Za prvý nemyslel jsem totožný styl,ale je z 90% podobný,od začátku do konce hry si vystačíš s levá levá pravá čili rychlej rychlej těžkej a furt dokola i na těžkou obtížnost, to jestli má někdo problém uznat, tak má sám problém. V jedničce když mluvíš o tý větvi u měče tak nevim, proč se ti to zdálo v jedničce zbytečný, že měl ocelák i stříbrnák svou větev, když někdo třeba jako Já vyluxoval hru do mrtě za 74 hodin a nenachal v ní ani jeden postraní quest, tak neměl problém mít vytuněný zlaťákama všechno. A ted k tomu bojovýmu stylu, co je těžší nepřekliknout se v "mele" kde na tebe jdou hordy protivníků a každý 4 nebo 5 utok ti byla odměna mega combo se saltem a piruetou a nebo mačkat zběsile levá levá pravá *1* huhh. Ted mi to vysvětli nejak moudře, co na mě bylo ve 2ce asi tak težkýho . *6*
-
-
No vychádzal som logicky z toho čo sa ti asi tak mohlo páčiť na súbojovom systéme z jednotky. Prišlo ti snáď ťažšie klikať len na myšku než súbojový systém z dvojky? Ak si myslel iba štýly(ocelák, strieborný atď) to je rozdiel. Ak si myslel celkovú architektúru súbojov, čo znamená aj ako sa vykonávajú rôzne kombá, tak už som ti vyššie napísal z čoho som vychádzal. Takže teraz mi ty múdro vysvetli čo sa ti viac páčilo na súbojovom systéme jednotky???
-
-
-
-
-
Pokud bude mít Z3 promakaný soubojový systém, multiplayer uvítám.
-
Tak pořádné Coop rpg tohoto typu bych si i rád zahrál. Klidně i jako nějaký zaklínačův pohůnek. Třeba Baldurs gate ve 2 bylo super
-
Online pokr vo prachy by byl maso, na tom by se dalo vydělat víc jak na automatech
-
fuj, to zase smrdi online singlem