Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer v Zaklínač 3 možná, v Cyberpunk 2077 určitě
13.3.2013 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Kdyby byl MP řešený formou nějakého coopu ve stylu DS minus ty svitící zprávy, tak proč ne. Hlavně když tím neutrpí SP.
-
Pokud bude mít Z3 promakaný soubojový systém, multiplayer uvítám.
-
Ať si tam ty mulťáky klidně vrazí, ale hlavně ať zůstane možnost hrát to hezky klasicky singlově.
Představa, že se budu třeba opatrně plížit temnou stokou v Night City a najednou ejhle svítící hint od jiného hráče že "bacha vole, za rohem je bubák" mě upřímně děsí. -
Multiplayer jako je třeba tenhle je jenom kvůli tomu, aby se míň pirátilo a víc kupovalo.
-
Doufám, že tam nebude kooperace . Zaklínač byl dobrý v příběhu a ten je lepší hrát sólo.
Kdyby to bylo nějaká aréna to bych bral. -
Hlavně žádnej multiplayer v Zaklínači prosím. Nechápu touhu vývojářů cpát MP do hry, do které se vůbec nehodí.
-
MP do Witchera? V žádným případě, 100% katastrofa by z toho koukala. Ať radši věnují všechen um a čas do SP a vrátí systé boje z jedničky ten byl bohovej, ve dvojce to stálo za hov*o, to byl systém ala AC *16*.
-
Pri niektorych hrach mi pride multak ako uplna zbytocnost. Do toho ratam aj Witchera 3. Kedze celu seriu hravam jedine kvoli singlacu a neviem si predstavit co take inovativne by s tym multakom vo svete witchera mohli spravit. Ak by chceli popridavat len par aren a umoznit pvp tak sa nato mozu podla mna vybodnut. Ale nieco ako pridanie multaku priamo do sveta v spojeni so singlacom by som bral. Myslim tym napriklad to, ze si jazdite po svete a v urcitych dedinkach ci mestach by ste mali moznost pobojovat v arenach s inymi hracmi povedzme o prachy. Zase tu potom je problem, ze kazdy by hral za geralta :P Alebo by mohli pridat nieco ako stavkovanie s tym, ze vy ako witcher pridete k tej arene v dedine a stavite urcity pocet penazi a potom sa akoby cele prepne na zapas z vasim avatarom a bojujete vlastne vy.
Ale ako uz tu spominali tak skor by som bral vylepsenie singla ako multak. Kedze otvoreny svet je samo o sebe tazke zrealizovat tak aby vsetko fungovalo ako ma. Rovnako mi prislo uplne ploche multak v Tomb Raider(2013). Nezazivny, genericky bez stipky inovacie.
Hral som to maximalne pol hodiny. Pridavat to len kvoli tomu aby sa s tym mohli chvalit je zbytocne.
No ale nepredbiehajme, kedze chalani sami este nevedia ci to vazne zrealizuju.
Jedine co je iste, ze sa na Witcher 3 neskutocne tesim. A stym pokrokom co oni robia pri kazdej jednej casti, to bude jedna z najlepsich hier co sa RPG zanru tyka.
A pri tom Cyberpunk 2077 by sa zislo trochu viac detajlov. Ale zrejme to bude tiez skvela vec. Uz sa len dozit toho vsetkeho :D -
Multiplayer v Z3? Proč ne a pokud by se kladl silný důraz na role-play, tak bych byla jenom ráda *14*.
-
Řekl bych, že jsi jen přeložil ideu článku do sloveštiny, takže nějak nechápu smysl tvého příspěvku :-)
-
MP v těchto hrách je něco navíc ,co bych klidně oželel.Raději o to delši hru SP.
-
Tak dúfam, že v prípade Z3 multiplayer zostane len ideou.. síce som si hovoril, že niečo na spôsob systému použitého v Dark Souls by nebol zlý, ale aj tak mi to príde divné vo svete Geralta.. keďže ide o záverečný diel Geraltovej cesty, tak by sa mali len a len zamerať nato, aby singleplayer dopadol tak, ako sľubujú - hlavné vychytať všetky možné bugy, lebo možnosť ich väčšieho počtu bude vďaka tomu, že kombinujú open-world a výborný príbeh s voľbami a následkami, asi oveľa väčší ako v prípade takého Oblivionu alebo Skyrimu...
Pri Cyberpunku mi multiplayer príde ako dobrý ťah a zaujímavý prvok, ktorý by mal podľa môjho názoru svoje miesto v ich hre.. teraz ide len o to, aký typ multiplayeru majú na mysli