Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čo to trepeš? ano prosim hod sem to video .... skus si zobrat pkp hoci aj z foregripom a chod niekoho zabit na dialku bez toho aby si strielal po dávke ... nemaš šancu niekoho trafiť nie ako cod pukpukpaff
  • toe prvni FPS kterou si v zivote videl ? *1* lol takovej random hate uz proste.
    na cod mam vlastni nazor... na stupid automatic hate na games uz ale taky *1*
  • Celkem pekna grafika, natoze je to codko teda.
  • InfidelBro
    Ne, zbytek fakt ironický neni.
  • *vypotili
  • chtel bys cernou obrazovku jo ?:DDDD

lol tady je to cod tak zaryty na games ze lidi sem fakt lezou uz ani nevi proc ale jen aby vypitili cokoliv :DDDD je to zabavny sledovat
  • Božííí .....všichni jste idioti..Jen prskáte a pak první hrajete *1* *1* *1*
  • Ty klaksony a ostřikovače to nemusíš hlásit..to přece vidim né?
  • Mam ti tu hodit videa z youtube, ze zbrane v BF3 vobec nekopu, aby si to videl na vlastne oci, ako sa da polahky hrat fulloutom u kazdeho typu zbrani cez smg, pusky az po lmg alebo ti len povedat, ze si totalny hlupak? Taka napr. M16A4, P90, As VAL, Pecheneg, m240, usas, a vsetky smg ci pdw, to su zbrane ala spray and pray, CoD a BF, dve hry, kde je recoil zbrani minimalna a pre noobov, zvlast u BC2 a BF3, ked chces vediet, co je to kopanie zbrani, chod si zahrat stare fps, milujem tieto deti, hraje Bf3 a bude sa smiat z CoD, pobavil *1*
  • Kozy
    na to že future is black to docela hraje barvama
  • Keyz
    Fakt,že jsem to dlouho nehrál,ale proč tam pořád vyskakuje,že jsem něco provedl?Zabil jsi pátého vojáka,zničil si vozidlo..To jsem si přece vidím ne :) To je snad,ocenění za každou hovadinu.Ještě tam chybí ocenění za to,že jsem vůbec zapnul.
  • Joha
    Tak ale irónia (v tomto prípade sarkazmus) sa dáva celkom tažko najavo... písanou formou *1*
  • JohnyTheZik
    Play for real..vyborna pisnicka :)

Jinak ocenuju Treyarch, ze se snazej vymyslet aspon neco novyho, za to plus.. Bohuzel je to porad dost stejny.
  • Ty vole to je strašný jak ty zbraně při střelbě ani nijak nekopou. Nechci se tu nějak navážet do CoD, ale v BF3 mám aspoň při střelbě pocit že ta zbraň není hračka a věčně mám přepnuto na jednotlivé výstřely abych vůbec něco trefil.
    Tady v tom videu někdo střílí plným automatem a ta zbraň se chová jak nějaká kuličkovka...

Taky nechápu proč tam pořád serou ty nálety a podobný hovadiny, když jste na mapě, která má tak kilometr čtvereční to nemá absolutně žádnej význam...
  • Adam_M
    Ne to máš pravdu on je vylepšená ale jak jsem psal jen minimálně.Kdyby si na ní dali víc záležet tak je to úplně něco jiného…Teda aspoň podle mě :D
  • Asi jsem neměl hrát jen MW2 a sledovat trailery... ale mě příjde trochu vylepšená. Možná ale jen špatný dojem :)
  • USER47
    Série battlefield byla vždycky arkáda jako řemen a BF3 se nikdy jako simulátor ani tvářit nesnažil.
  • USER47
    Garbus má v týhle diskuzi zjevně problém s rozpoznáváním ironie.:D
  • Pete.palis
    To je na futuristických hrách velký +...můžete si vymyslet škálu různých neexistujcích zbraní a perků, nikdo vám nemůže kecat do balistyky a podobně, což dodá hře jiný rozměr:)
  • Pokud mas na mysli BF3,tak si nepamatuju,ze by sem cetl cokoliv o prerodu z ciste arkady do simulatoru.
    A prijde mi to jako hloupost.Proc by arkadovou serii predelavali na simulator,zejmena kdyz zamer EA bylo vytvorit konkurenci pro CoD.
    A jen tak pro poradek,nejblize k valecnemu simulatoru ma prvni flashpoint a Arma.
    Serie BF a CoD se pohybuje uplne nekde jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit