Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer video z CoD: Black Ops 2 láká na sekyrky a drony
7.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Jako ona ta grafika není špatná ona vypadá dobře jde se na ní dívat a dá se říct že je i celkem realistická.Problémem je to že byla použita v tolika dílech a přitom byla minimálně upravovaná.
-
Nejlepší je, že když má jeden díl úspěch a ve druhém díle se něco změní, tak všichni nadávají.
Když se nechá všechno při starém, tak taky nadávají *15* *2* -
to asi nejsi největší....
-
Ja tu tvou uvodni ironii pochopil neboj.Ta ma prvni veta byla myslena jako uznani toho,ze je o to velky zajem,nikoliv jako reakce na ten tvuj uvod.
Ten zbytek tveho prispevku vsak ironicky myslen nebyl pokud se nepletu.Pokud ano,tak dost spatny pokus . *1*
Na tebe sem reagoval na zaklade tve poznamky o "stejne" hre kazdy rok. -
hahahahahahahaha to mě po*er xDDD To tak hustá cool hra jak košík se štěňátkama.
-
Tak si zazpomínej na staré časy než hra vyšla. *1*
-
Já ti říkal že to jako ironie neznělo. *1* *2*
-
Kdyz nekdo hraje CoD kvuli MP,tak to sem schopen pochopit,ale aby nekdo hral posledni dily CoD vyhradne kvuli SP,tak to me hlava opravdu nebere.
Vzdyt je na trhu mraky mnohem lepsich SP strilecek,nez zrovna CoD.
Co se tech duvodu proc CoD hrajes,to si snad ani nezaslouzi komentar.
"interakcia s prostredim" me asi dostala nejvice *1* -
...to z toho meho prispevku nesmrdi ani trosku te ironie? *8*
-
To jste už vážně retardovaní ? :D Vám to do očí nebije, že to bylo myšleno ironicky a vím, že to hraje hafo lidí a že to má božské prodeje ?
-
Co to blabolis?Kde si prosimte prisel na to,ze BF3 mel byt simulator? *1* Serie BF je od uplne prvniho dilu arkada jako remen.
-
Lidi to hrava plno,stejne tak se to prodava velmi dobre.
To ovsem neznamena,ze posledni dily nejsou jedna velka recyklace,ktera si nezaslouzi ani oznaceni datadisk,natoz plnohodnotna hra.Pokud to nevidis,tak je to trochu smutne.
Jo a BF3 me nebere a prvni dily CoD povazuju za kvalitni zalezitost. -
Kdyz vetsina lidi nema problem s tim,ze je to arkada.Cod trpi jinymi problemy,nez zanrem.
Arkady (v tomhle pripade snad super arkady) tady maji bezesporu sve misto.
I ty arkady se proste musi umet,coz neni pripad poslednich dilu CoD. -
a kde jsou nano-luky? kde není luk, tak ať to radši nevychazí tenhle rok, přeci jenom máme málo přelukovano
-
slepice? narážka na Žhavé výstřely? :D
-
Docela sranda, jedno jim ale musím uznat, naprali tam novinky, které se blýskly v konkurenčních titulech a nejsou doposud tak okoukané. Ze záběrů jsem měl pocit, jako by to hrál nějaký cheater když dokázal vidět nevídané.
-
Ale jo, když to někoho baví...
-
Tak to je smutné.
-
Mně to jako ironie nepřipadalo. *2*
-
A dodal bych že tyhle tvůrci BO se alespoň snaží dělat nové věci a podobně což třeba se nedá říct o infinity ward kteří tam nahází jen pár nových zbraní a lokací. *3*