Přejít na výpis diskuzí
Multiplayer video z CoD: Black Ops 2 láká na sekyrky a drony
7.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Pan Garbus nepochopil tu ironii.
-
Je to spise nenarocna odreagovacka a clovek muze u toho vypnout mozek a v klidu se pobavit. Nejvice me bavil MW2. Novejsi dily jsem nehral.
-
Také říkám že BO 2 nevypadá zas tak blbě. *4*
-
1)Náhodou v black ops 2 je plno nových věcí (což se nedá říct o MW 3)
2)Amerických dětí to hraje plno. *1*
3)já osobně nad grafikou bf 3 neonanuju *3* -
Hele lidi když vlastně začneme brát cod jako hodně velkou solidní arkádu tak to není zas tak hrozné. Já cod beru jako arkádu už od dob modern warfare. *3*
-
Třeba se dočkáme Call of duty (10) Black Ops 3 s druhé světové války. *1*
-
Ježiš dyť tahle série je mrtvá! Nic nového tam v žádném díle nepřidali! Nikdo to nehrává! Nikdo si to nekupuje! ... Mám rád tyhle řeči, a nejlepší sou ty, o těch ovcích, jak si prý kupují pořád tu “stejnou“ hru a přitom všichni ti rádoby kůl hateři opakují pokaždé v diskusích ty stejné věci při onanování nad grafikou Battlefieldu 3. (Ukamenujte mne mínusema!)
-
Nesouhlásím ! Battlefield 3 je mořná dobrej ale že by to bylo něco extra to taky ne. :) A simulátor to není vůbec a původně mněl být. *3*
-
BF3 je nejvic super mega narez skillerska hra hned za skyrimem *11*
-
Já abych pravdu řekl,tak jsem u každého CODa měl pirátskou verzi,protože na PC jsem neměl jinou možnost vyzkoušení. Buď jsem to zkoušel jestli mě to bude bavit,což byl připad dvojky,ale u COD MW a dále jsem to zkoušel jestli to můj HW utáhne pač nemám žádný herní dělo. Až poté jsem si každý díl zakoupil. *5*
-
O BF3 jsem psát nemusel.Prostě jsem napsal že se na něj těšim
-
Boze, to je ale uz trapne. Nechapu, co na tom ty decka vidi *6*
-
"zvuky, hudba, vizual = supr! "
" interakcia s prostredim "
si snad robis prd*l nie? musis byt hluchy a slepy aby si nieco taketo napisal.
"nemusim velmi rozmyslat"
tak tu je pes zakopany *6* -
Často nevím jestli jsem hrál Battlefield nebo CoD...ty hry jsou prostě stejné.
-
Ty zvuky myslíš vážně?To je z technické stránky asi nejhorší
-
Nechápu proč lidi chtěj šířit flame.Asi trpí nějakým syndromem méněcenosti a chtějí dokázat že mužou lidi ovládat.Přileze do diskuze CoDu napíše že je to blbost a pak napíše o BF3.Zkrátka provokatér co má asi mindrák
-
Az na to ze grafika je uz od COD 4 skoro stejna...
-
Rád si někdy zahraju na super mlýnek na maso, tak proč ne. Některé nové perky vypadají, že mají šanci dost změnit styl MP.
-
COD je jednoducho bomba! Uplne vsetky diely!
Preco mam rad COD? (bavime sa o single-playery, MP nehram lebo je to chaoticke)
- dobre sa ovlada
- pocit z pohybu, strelby, interakcia s prostredim ... su proste prijemne
- hra ma nicim nenasiera
- nemusim velmi rozmyslat, staci reagovat = ked hram hru tak rozhodne nechcem mat pocit ze pracujem
- zvuky, hudba, vizual = supr!
- animacie su pekne a celkom realisticke
- mam rad vybuchy, explodujuce mesta, padajuce mrakodrapy... -
Ja mel cod rad od 1 do MW2, black ops uz jsme si rikal-to je nejaky porad dokola, ale u mw3 jsem podlehl masivni kampani (reklamni) a koupil, zahral a prodal...to uz se proste nedalo...na hard s gamepadem za 5 hodin to dohrat? To je zlodejina