Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Oni PLAVOU! *1*
-
Ten zvuk tej snajpy bol taký istý ako z CoD4 zvuk M40A3 a zvuk prichádzajúceho výbuchu pri "stealth airstrike" bol z CoD1 z misie v Stalingrade. Nové CoD nemám rád ( nové myslím všetko od CoD4 vyššie) ale musím pochváliť ten koniec s pekne urobenou animáciou prehodenia zbraní. Síce Rambo style ale ten koniec bol pekný.
-
Asi tomu nerozumim , co se vsem libi na tyhle nascriptovany strilecce *11*
-
Děkuji, nechci.
-
Nevypadá to zle. Když opomenu opět stejnej engine a jen pár nových textur, tak to vypadá na dost novinek v MP. Pro perky jako killstreaky, 2 mířidla na zbrani v MP, nějaký ty airdrop mines, nový zbraně, ty "autíčka" na dálkový ovládání, turret, co sestřeluje air, konečně zase víc hráčů v MP...snad se to vyrovná po MP stránce aspoň CoD 4. To by si přál.... *5*
Zatím to vypadá, že koupím všechny 3 hlavní válečný hry do konce roku (RO2, BF3, MW3) i když u toho MW3 pořád váhám. -
Tohle se nedělá. Když poukážeš na recyklování starých dílů, tak budeš hned za hatera ....haters gonna hate! *1*
-
Neboj, pokud to bude zas jedna z nejprodávanějších her, (což nechápu) tak ještě uvidíš ;), CoD už může zastavit jen 2012 :D.
-
jak dlouhá, že bude kampaň battlefield 3?
-
ghost recon?
-
Těším se moc, CoD hraji od prvního dílu v multáku, u každého jsem propařil stovky hodin a jak to tak vidím MW3 nebude vyjímkou. Už aby to tu bylo.
-
599kč je na 4 hodinovou kampan moc to si radsi stahni
-
Hmmm....Něco mi to připomíná..
-
Njn :D Velké DLC na Modern Warfare 2 což:
-Nová singlplayerová kampaň
-Nové zbraně a mapy do multyplayeru
A z něčo z traileru jsem byl zklamán a zhnusen :-( připomíná mi to Black Ops. *9* -
vypadá to jako vodovky
-
Trailer mi ze vseho nejvic pripomnel film Lola bezi o zivot. A presne pro tento zpusob hrani me MP CoD nikdy dvakrat nebral. Ovsem proti gustu......... Uprimne doufam ze kdyz nic jineho tak BF3 primeje tvurce CoD zacit neco delat s enginem potazmo grafickou strankou hry protoze nelze nevidet ten propastny rozdil. Kazdopadne cca. tak za 599,- si s chuti zaparim kampan a zprijemnim dlouhe vecery coopem. *5*
-
kdo to pořád může kupovat? dokola to samý...
-
Jako bych to už několikrát někde viděl *1*