Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danieledl
    A BF3 je taky úplně stejný jako předchozí tituly BF co je lepší v BF3 je grafika. Prostě CoD rulez.
  • Pro deti je jak mw3 tak bf3 *3* .
  • Jdu si procist diskuzi, to zas bude jak je MW3 zastaralej a pro deti a ze mu BF3 nakope pr.el *3*
  • Danieledl
    Mě příde, že MW3 i BF3 se opakují, v BF3 je lepší grafika a v MW3 je zas parádní příběh a spec ops. V BF3 je kampaň na 5 hodin a příběh tam je nulovej,tam fakt co je dobrý je MP.
  • Já kupuji všechny CoD, vžd yjsem se dobře bavil. NEvím proč ta nesnášenlivost, je to nejlepší arkádová fps, multá knemá chybu a novinek v WM3 bude více než dost, v Black Ops mmá nahráno už přes 500 hodin, pár ještě přidám a pak hurá na MW3.
  • hned ti odpovim, MW4 (CoD 10?) bude vypadat stejne jako CoD 4,5,6,7,8,9..
  • I když je hra sebevíc dobrá CoD bude vždy úspěšnější *1* třeba češi už ho docela odmítaj ale zas americký děcka to pořád kupují *1* .
  • Danieledl
    Asi tak,přece jen CoD je tu i delší dobu a vydalo více titulů.
  • studna261
    psí známky kopčej od BF3, ale BF3 bude lepší a kvalitnější, ale asi se ho prodá míň, než CODMW3
  • Ted koukám, že to neni MW3 ale skutečně CoD ... no on ten rozdíl není poznat
  • Danieledl
    Abych věděl kolik tu je blbců *3*
  • Danieledl
    Udělali to na způsob MW2, protože to byla pecka, ale kdyby tu nebyl BF3 tak zas všichni říkaj jaká je to supr hra. Já zůstanu u CoD, protože chci vidět jak bude vypadat MW4 nebo další díly série CoD.
  • kam se na to hrabe CoD :-D ... one man army
  • no moc novinek tam teda neni... turret co sestreluje letadla a vrtulniky byl uz v Black Ops, autíčko na dalkové ovládání také, sice tady je to trochu jine ale princip stejny, ty miny co vyskoci byly uz v MW2 SP... nevim, nevim...
  • Nepisu o MP , ale o SP , rekl bych , ze na MP jsou taky lepsi hry , no proste si podle ME COD nezaslouzi takovy prodeje jaky ma .
  • ja nikdy nemel rad BF, ale tohle je proste epic fail.. grafika a hratelnost na urovni CoD4.. (CoD4 imho nejlepsi z serie)
    stalo se to samy co se deje u sportovnich her jako NHL.. proste jen aktualizujou soupisku a vydaj to znova
    at tomu radsi rikaj datadisk, dlc, nebo budgetovka.. plnohodnotna hra to uz proste neni
    red orchestra 2 rulez *5*
  • Haha,pises ze je to vec nazoru a hned vzapeti napises,ze kdo da NELIBI je blbec? *1*
  • Danieledl
    Možná pro ty co hlasují pro BF.
  • Jak pro koho, já se bavím u všech. Black Ops je super a MW3 zatím vypadá hodně dobře. Toto si pořídím jako fajn odreagovačku a arkádu a BF3 jako teamovku. Budu se bavit u obou a jen se směji těm, kteří musí pořád plivat bud na CoD nebo na BF....
  • Trailer se mi moc libil jak byl sestrihany, ale tyhle multiplayery me vubec neberou, hral jsem na Steamu Black ops jak byl free weekend a hra vypadala asi tak, ze jsem vybehl ze zbrani, po 10 sekundach me nekdo sundal a cekal jsem az jedna strana zvitezi asi tak dalsi minutu a pak to same znova, no jednou jsem udelal asi 4 killy a vykosil jsem skoro cely nepratelsky tym a vyhrali jsme a poprve jsem prezil, ale to bylo tak vse. Co se tyka multiplayeru, tak me bavi jen momentalne hrat SC2 na bnetu a 3D fps jen jako single. Takze MW3 si zahraju single a na multi kaslu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit