Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
páč už nejsem dávno žádné děcko
-
joooooooooooo COD JE NEJLEPSY ! Batlfild je pro debili co neumejy hrat COD !
-
A to si vycetl v kavove sedline?! *5*
-
Clovek,ktery na nejakou hru nadava a rika,ze by si ji nikdy nekoupil a pak si ji vzapeti stahne je pokrytec.
A myslim si,ze na cod hodne lidi nadava mimo jine,proto,ze tu znacku zdimaji az to hezke neni,nulova invence,nulovy posun po technicke strance,po hratelnostni strance ,minimum noveho obsahu,kraticka sp kampan a premrstena cena.
A ono ani to by az tolik nevadilo,koneckoncu je to kazdeho vec jestli si necha takto s*at na hlavu s prominutim.
Problem je ten,ze cod ma astronomomicke prodeje a tim ovlivnuje cely herni prumysl,protoze ostatni vydavatele chteji mit taky sve cod a tomu taky ty hry prizpusobuji.Navic vidi,co vsechno si hraci nechaji libit,pokud jde o zavedenou znacku.
Me osobne je cod jako takove ukradene,jen mi vadi,ze diky jeho prodejum tu mame desitky cod klonu a predrazenych dlc.
O znasilneni noveho moh nebo bf3 k obrazu cod ani nemluve. -
Ty si mel k obedu vtipnou kasi?! *6*
-
Přesně tak,jsem na tom stejně jak ty *3*
Proč bychs i kupoval BF když mám CoD? *1* *3* -
...but who really cares?
-
gooood goooood. len sa vykakaj na BF3 a chod si hrat CoD.... netreba viac takych hracov ako si ty
-
Možná jo,ale povíme si za pár let. CoD vždycky porazilo BF na plný čáře a taky porazí, já si myslim že si z BF dělaj akorát p*del.
-
Co rici, hral jsem MW oba dily a treba at me nekdo ukamenuje, ale bavilo me to a zahraji si i treti, stejne tak se vrhnu i BF3... A kazdy at si hraje, co uzna za vhodne, kazdopadne clanky o MW a BF me fakt bavi, hlavne, jak kazdy druhy odsuzuje MW *3* Hra to je, byla a bude uspesna, takze proc by nevydali dalsi dil? A pokud to bude sragora, tak si to nikdo nekoupi, ne? Pokud je skutecne tolik odpurcu z MW2, tedy jestli to nejsou jen warezaci a tem je to i zadarmo spatne *3*
-
Že Češi začínají odmítat Cod? Možná tady na tiscali, aby si připadali zajímavější a né takový "děti". Ale kdo z vás slyšel o České battlefield scéně? Nikdo, protože je jen ta Cod, tak to bylo je a bude.
-
Ty ses dobrej typek.Ty uz ted vis,jaky bude BF4 a MW4 pricemz jeste ani bf3 ani mw3 nevysli.
Cod fanatik,co si nevidi ani na spicku nosu. -
dufam ze tych cca 6 hodin nech mozem ist rychlo na MP
-
Jedno bum ti tam chybi *3* .
-
Delas,jako by ti nekdo ukradl tvou oblibenou hracku.
-
V MW3 bude SP tak na 8-9 hodin a v BF 3 tak na 5 hodin ani ne Až vyjde další titul CoD nebo MW4 tak si povíme co je lepší jestli BF4 nebo MW4,protože BF4 bude úplně stejný jako BF3 proto teď je MW3 stejný jako MW2 protože CoD je o krok napřed a další tituli CoD rozmr*aj BF.
-
jde videt ze si tady z toho delas legraci podle tvych navazujich threadu pripadas mi jako frantisek potrebny tusim z ihnedu a takove existence pisici ironicky a sarkasticke komentare ktere se maji tvarit jako ze s danym tematem souhlasi. Jen houst at je legrace:} pokud si doopravy tak mimo pak mi je te lito
-
Ses dobrej blazen *1* .1100 hodin?to je strasne moc.
-
kááámo já ti nevím, ale každej BF je celkem o něčem jiným.... podle dementa jen jiná grafika, ale budiž.....
-
Jak se vubec opovazujes davat Red Orchestru a *** do jedne vety ?