Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me to prislo ze sleduju spis CoD4 (MW), nez CoD6 (MW2). Takze pokud bude brzo vydany moodtools, kupuju. Aneb pam mod, vlastni dedic, 5vs5 SaD - uz se vidim jako za dob CoD1...
  • Ježiši děte už někam s těma vašema kecama tohle si nekupujte to je na jedno brdo, jak si tohle může někdo koupit atd... Každej ať si koupí co si zamane a vy se starejte sami o sebe...
  • Já jdu do obou.. :) I kdyz Black Ops byl sh1t... Jo a do diabla trojky taky...
  • Tak prej kvůli tobě v dalším díle bude v akčním FPS kompletní simulator zahrádkáření a pokud to budeš dělat fakt kvalitně, můžeš vypěstované růže strkat teroristům do hlavně.
    Díky bohu, že BF 3 nebude jen o běhání a střílení, ale místo toho se tam bude jen běhat a střílet. http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=feedu no a samozřejmě tam díky bohu budeš moci taky jezdit a střílet! Rychle jim vyplajzni těch dvanáct stovek *15*
  • Mohu se zeptat kolik je ti let? Neřekl bych víc jak 12. *7*
    Odpověď na další otázku:Proč se CoD tak dobře prodává? Páč ho z 90% koupí děti, a z toho je jich značná část z Ameriky *4* .A proč? Protože jim připadá "kůl" běhat po mapě jak rambo a kosit všechno co vidí, a taky se jim moc líbí exploze a podobné hovadinky. *1*
  • Map pack za 1199,- *1*

BTW: Není už trochu ohrané, každých pár vteřiny zpomalení na to, jak samotný voják (kupodivu americký voják *2* ) probíhá skrz mapu, kulky mu lítají okolo hlavy (kupodivu žádný zásah nedostane, kromě toho "zlého" snipera) a vždycky všechno pozabíjí?
    Ve zkratce jeden hodný voják proti všem a zase zachrání celý svět *1*.
    Vlastně ona stačí zkratka CoD *1*
  • ty příběhy jsou luxusní v obouch hrách. perfektní příběh: pozor!! Rusko napadlo Ameriku *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Damarus
    že se toho prodá víc neznamená že je to lepší bobe ;)
  • MishKonn
    To je pro mě osobně ta největší záhada. Dnešní zpráva, že se COD:BO prodalo přes 20 milionů, mně prostě absolutně nejde do hlavy *8*
  • MishKonn
    Pěkný, to jsem neviděl, díky.
  • trolo
    o rly?
  • Lidi nekupte ani Battlefield (i když ten mi tak nevadí -vozítka *1* -) a ani CoD. Vývojáře to donutí dělat lepší hry!!!
  • Mám dotaz. Kdo to pořád kupuje?
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=feedu tu mate priklad ako ma vyzerat trailer...
  • Adam_M
    Jeee MW2 s novou mapou a skinama :D.
  • Souhlasim s r-tym protoze TDM jsou staveny na to aby se behalo a jen strilelo ale asi jste nehrali mod SD s kamaradam po TS. To je jine kafe. Tam uz jde o taktiku a proto se taky konaji celosvetove turnaje v tomhle modu COD kde vali esuba a jini. O BF jsem jeste nikdy neslysel!!!
  • RO 2 bude sra.ka
  • a prej že je to vec názoru jo ? tak si proklepni bednu, protože ted tu nadavas na BF chlapečku zamysli se. *12*
  • Bojim se aby takhle nejak nedopadlo napriklad Valve. Si treba pak nekdo od nich rekne, heled jak jsou ti hraci blbi. Dej jim 5 hodin singlace z toho tak 2 hodiny animaci udelej par traileru jak bude multiplayer totalni pecka a mas z toho kasovni trhak. Nepotrebujes k tomu ani zadne napady,nemusis prijit s nicim novym,lidi si to koupi a to je hlavni.
  • Až vyjde BF4 tak bude COD MW10 . vole *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší