Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomel si kratky singlplayer za premrstenou cenu,lidi jsou holt blbi. Bojim se aby takhle nejak nedopadlo napriklad Valve. Si treba pak nekdo od nich rekne, heled jak jsou ti hraci blbi. Dej jim 5 hodin singlace z toho tak 2 hodiny animaci udelej par traileru jak bude multiplayer totalni pecka a mas z toho kasovni trhak. Nepotrebujes k tomu ani zadne napady,nemusis prijit s nicim novym,lidi si to koupi a to je hlavni.
  • No a o tom to je oni mají Engine který prodávají pořád dokola za nehorázná prachy a kupuje se to. Je vývoj tolik nestojí když už mají hotovo.
  • Ocelot23
    jenže ono se jen střílí i v CTF a podobnejch modech...2 lidi se tam snaží hrát takticky a zbytek si mastí killstreaky...
  • vyzera to trapne, smiesne a uboho zaroven :D

Nech bude BF3 hra aka chce, ale aspon vedia robit trailery...
  • Tak jestli si to nepochopil (což asi ne) tak se zamysli.
  • Ocelot23
    Nic proti, nejsem fanda ani CoD ani BF3 ale když nezávisle porovnám byd jenom první videa obou her...Tak jako MW3 by podle mě vyrobila i banda průměrnej modderů...dyt ty samé animace/textury/zbraně...přidaj akorát ,,super,,vozítko a podobný hovadinky a jsou do nebe volající...o grafice neříkám nic sice je stará ale jsou i horší...Dyt to je stagnace celýho žánru a už i v Multiplayeru...
    Hlavně, že celej trailer je děsně cool hollywoodskej akčňák...
  • SA-reg
    Optimalizace je špatná schválně.
    AMD/Intel/NVidia/kdokoliv vidí, jak se to prodává a jdou za Bobbym s pár mega, ať jede další CoD jen na nových strojích. No a ovce musí kupovatnovej procák/grafiku...
  • :D:D:D Prej neni zde BF scéna no spíš tady neni BF scéna dětí co utekly z dětskýho koutku jako to je u CoD :) *3*
  • Ty vole, v DM a TDM se jenom střílí *8* Není to tak už takových dobrých dvacet let?
  • Vždy jsem psal že CoD je jen o běhání a držení tlačítka střelby a teď to dokazuje i Trailer :D Ať je to TD nebo klasickej DM pořád jen běháš a střílíš. Když jsem hrál COD 4 tak to bylo super ale teď je to jen horší a horší a kupuje se to více a více a nejhorší je že to lidi kupujou za plnou pálku co se hra dá sehnat 1200 kč. Na steamu za 1400 kč. Potom se nemůžeme divit že to vydělává. Nad 1000 kč by tato hra stát ani neměla a to ještě taková která je rok co rok.
  • SA-reg
    SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!SWTORjenejlepší!

Teda vlastně CoD je nejlepší, sorry ještě se mi mozek nepřepl z jednoho vymytí na druhý.
  • call of duty jeste nekdo hraje? xD
  • Hedex: To ze se arogantni a blbej neznamena ze bf se nehraje. Se koukni na posledni codka jak se hrajou, jdou hrat bez originalnich klicu, takze gratuluji vsem co si hru zakoupili. haha
    btw kolikaty uz to je codko? Od pateho dilu uz to je hrozna arkadovka pro bezmozky, pulku hry tvori stupidni animace, optimalizace taz na draka. No ale tak vynasi tak proc nedelat dalsi dili ja bych byt vydavatelem tez tohle udelal, kdyz se dnesni mlades necha opit rohlikem.
  • Hra vypadá pořád stejně. Podobně jako tady ty vaše komentáře *2*
  • No, trailer mi prijde takovy nijaky. Kazdopadne kdyz uz se vsichni tak horlive bavi o BF3 vs MW3, tak bych rad sdelil i svuj nazor. CoD melo vzdy super singleplayer,aspon teda pro me. Prisel mi kratky, ale nadmiru jsem se u toho bavil. Dalsi vec kterou bych rad pozvednul u CoD jsou ty mise pro dva(hraju dotedka u kamose na PS3), ale nadruhou stranu mi MP zacal pripadat jednotvarny, a proto jsem taky uz prestal CoD kupovat. BF me driv moc nebral, ale od ty doby co jsem si koupil BC2, tak jsem uplne ponoreny a nemuzu nic jinyho. Cely rok se tesim jak malej az vyjde BF3, kupuju si kvuli nemu i lepsi comp. kazdopadne BF nikdy nebyl moc na singleplayer,takze doufam, ze treti dil to zmeni.
  • Danieledl
    Já s*ru už z traileru tyvle, to asi až budu hrát tak budu muset hrát na záchodě *1* *1*
  • genki.sudo
    Ale no no...
  • Danieledl
    To jsem nemusel číst, já vim že CoD bude vždycky nejlepší fps a BF bude vždy na 2. místě.
  • ten prispevek je evidentni trolling *3*
  • řekneme si to upřimě COD nestojí ani za stáhnutí *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší