Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Tak nejak...
-
Proč no life? Nekupuji každou ptákovinu co vyjde a u CoD se skvěle bavím, času je naopak méně. MW1 - 900 hodin, CoD 5 - 1100 hodin, MW2 - 800 hodin. Každopádně si MW3 nenechám ujít, vypadá to jako krok vpřed, novinek je dost a na grafiku vám kašlu, v cod je naprosto dostačující.
-
Běž si hrát prosim tě ty svoje rádoby maximálně realistický hry, jo ?
Díky. -
No vsak sp v BF3 je stejne tragicky jako je tomu u cod.Jde tam krasne videt,jak se snazi zaujmout cod komunitu,proto ten sp vypada jako z cod,jen v hezcim audiovizualu.
Dokonce v tom bf3 bude zhruba stejne kratkej jako tomu je u cod. -
Jako vždy, banda tlustých dětí zase má do čeho píchnout, článek o CoD....honem rychle flamovat co to jde. Já si to pořídím, budu se dobře bavit jako u předešlých dílů a těmto lidem se tiše směji, jak tady vyvádějí. Se mnou si to koupí dalších 20-30 milionů lidí (Jiste tlusté a hloupé americké děti samozrejme....) a budeme se všichni dobře bavit.
-
Chapes,ze jsou lidi,ktere BF3 nechava chladnym a presto povazuji cod za brak?
Cod je tragicke bez ohledu na to,jestli tu je nebo neni nejaky BF3. -
Na BF3 je lepší jen grafika podle mě a je dobře že MW3 je dělaný na způsob MW2 protože další díl BF zase nakope p*del a ti co zůstali u CoD budou jedině rádi.
-
Epictejsi,to jeste de?Vzdyt v poslednich dilech cod je tolik naskriptovanych radoby cool a epic scen ve spomalovacce,ze to uz snad vic ani nejde.
Leda ze z tech 4 hodin budeou 3 hodiny tech cool spomalovacek a 1 hodina hrani,jinak uz opravdu nevim jak vic to chteji udelat epicky. -
aždej nadává? Já bych řekl jenom uplakánci na forech, jinak by asi neměl prodaných 25 milionů kopií a 18 milionů DLC že........jo a na Xbox Live nejhranější Mp hra od minulého listopadu, stejně tak na PSN. To mluví za vše, kdyby to bylo tak zlé, tak by to denně ty miliony lidí nehrály že? Nebo ty snad hraješ rok v kuse špatnou a hroznou hru?
-
Kdo nevidel video tak vám to napíšu jak to celé probíhalo.
BUm, buuum, bum, boom, bum, bum , krach , bum , BUm, buuum, bum, boom, bum, bum ,
BUm, buuum, bum, boom, bum, bum , krach , bum
...Bum .... bum .. end. -
Ja zkousel MW2 pres freeweekend a tolik headshotu jsem snad v zadne jine hre neudelal az jsem si rikal,jestli nemam zaplej nejakej autoaim.
-
zatim sem nevidel CoD ve vietnamu, nebo scifi ve stylu 2142, bad company je zase blizka budoucnost..
BF se narozdil od CoD snazi o nejaky pokrok, vcetne grafickyho pokroku -
Co si myslíš že je v BF3? xD tys neviděl ten gameplay? modrý okýnko vlevo na obrazovce a tam vypsaný objektivy *15* v CoD je Sp mnohem lepší a všichni to vědí.
-
No vidis, ty si to rozsekl *2* Kazdopadne uz koukam, ze mi zacinaji litat minusy, jo odpurci COD zacinaji radit *3*
-
Mw3 už trošku ždime viděl bych to nadějně spíš s Red Orchestra 2
-
Black ops byl natolik super že na něj každej všude nadává :) takže napíšu to to stručně.... po tom co sem si BO koupil tak sem se taaak nasral :D že sem si pak musel koupit MW 2 :D
-
500 h = 20 d = no life?
-
Hlavně v rozhovoru říkali že by to mělo být mnohem epičtější než ostatní díly a teda překvapily mě protože jsem myslel že přejdu k BF ale teď na BF zvysoka se*u.
-
Paradni pribeh? *1* *1*
To myslis toto: "Here's your objective: Blah blah blah secret base, blah blah blah plan, blah blah blah nuclear missile bomb, blah blah blah counting on you, utmost importance, win, good luck." ?
Sp je u obou her tragicky kratkej a tragicky preskriptovanej,a pribeh jako by tam nebyl.
Jak nekdo muze povazovat pribeh v cod za paradni,to vazne nepochopim. -
Proč nezaslouzí? Ti lidé to kupují protože je to baví a jelikož to je nejprodávanejší hra tak žádná jiná hra je nebaví tolik jako call of duty serie. Holt se s tím musíš smírit, jinak proc pises o Sp, když tu je Mp trailer na Mp hru.....