Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Jenom tupon může toto říci, sorry ale kupovat CoD kvůli Sp, který je na jedno odpoledne může jenom blázen.
-
epic.. fail?
-
a este sa nezabudni spytat co ponukne mp cod a co mp battlefield 3 ...
-
uz len budgetofka .
-
Klidně dávejte, že vámj to nelíbí, ale je to věco názoru a jen blbec dá "Nelíbí"
-
Tak musim poprve trailer pochvalit, protoze presne vystihl a ukazal muj nazor na tuto serii. Presne jako ve videu totiz v MP clovek beha po ulici jako blazen a strili od boku, az ho nakonec sunda zakempenej sniper.:D
-
tak to je dost špatý trailer. Ani jsem to nedokoukal. Dřív cod něco znamenal dnes se to začíná podobat hrám od City Interactice - tedy hrám na jedno brdo na stále stejném enginu a odehravájících se v neinterativním světě.
-
Epic, jinak ten trailer vyjádřit nedokážu.
Ale možná ... No trailer byl parádní a já jako CoD pařmen se na Modern Warfare 3 těším moc,moc.
Byly tu myslim komentáře, že se to opakuje.No zkuste porovnat to jak se opakuje Battlefield a jak CoD. Podle mého názoru i přes to že Battlefield 3 bude mít parádní destrukci, tak se mi MW3 líbí mnohem víc. -
MP v COD ? Na mp tu mame ine veci ... Red Orchestra napr .. Battlefield ...
-
tohle je uz fakt trapny.. od cod6 to uz nestoji ani za stahnuti..
dokonce to vypada ze kopiruji kradeni dogtagu z BF3
no nic, RO2 je uz predobednana *14* -
Ta recyklace zvuků z Cod 4 mně dostává a ten trailer je dost podobny na trailer z cod 4 jen tehdy byl cool....
-
uuuuh, so REAL...
-
Vypadá to jako příliš opožděná omluva za chyby v MW2... Ale možná si získá více hráčů než Black Ops.
Dávám přednost RO2, po nejnovějším patchi v stalingradské betě už začíná vypadat k světu, ale nehodlám MW3 zatracovat. Dát si sem tam CoD může být příjemná změna rytmu. Vyblbnout se ve frenetické arkádě je občas fajn.
Ať nikdo neříká, že si občas nevymyje filmovou hlavu nějakou jednoduchou komedií. -
No tedy, tohle JE ALE.......hmm. Už mě opravdu přestalo bavit komentovat CoD videa:) Koukám, že lidé, kterým jsem tady tak strašně vadil, dostáli svého. Gratz, už mi to nestojí ani za komentář. *3*
-
Prvni dil byl paradni a posledni slusny dil byl MW,od te doby to jde z kopce.
-
This is both New and Interesting!
-
zhruba stejne tak tragicky jako u cod *1*
-
Ty truhlíku, toto je MP, CoD je o MP a MP není skriptovaný......
-
Super, okamžitě beru deset kousků!
-
no tak na cod sa mi paci jedine ten throw knife inak je to bieda *5*