Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to uz 100% ze nepujde bf3 na xp ?
  • Modern Warfare 2 and Black Ops porodili hodně ošklivé děcko.
  • Nejlepší na tom je, jak se krásně všichni umí najednou projevovat. Není to tak dlouho a nestalo se to tady i jinde poprvý, co tu například byla nedávno zpráva o tvoření herního muzea, myslím si celkem důvod k diskutování, ale tam počet příspěvků "0". Za pár dnů se to objeví zpráva o nejprofláknutějších srandách na trhu a to má najednou každej plnou hubu keců, byť některý z nich jsou skutečně unikáty. :D Těch přes 150 vcelku se opakujících a k ničemu příspěvků ( ano, někdo by mohl namítat: " však diskutujeme voe " ), který tu jsou by se mohly klidně vyjímat jinde a užitečněji. :) Ale nevšímejte si mě, jen tak přemýšlím do éteru, dál se tu hádejte jak šasci... :D
  • FUJ, spojit BF fanatik a Bad Company 2. Za to jdes rovnou do pekla.
  • Nic vezlým, ale není Battlefield 3 Datadisk k Bad company 2? Co je špatného na tom vzít to nejlepší a vylepšit to? Já mám Battlefield 3 předobjednanej, bude to skvělá hra, ale co se týče multiplayeru, tak si konečnej názor udělám až po vydání obou her, kdy je budu moct porovnat. A ne, že nějakej BF fanatik, snažící se zavděčit lidem z podcastu napíše, že to bude sr**ka. Bad Company 2 jsem dohrál za 7,5 hodiny a Black Ops za 8, takže co je krátká sr**ka? V BF budou koridory akorát o něco širší, takže se nejdřív zamyslete než něco odsoudíte
  • a co killer písal to nie je? XD
  • Ve skutecnosti to byl walkthrough z MW3
  • A hlavne vzdy se snazi prijit s necim novym.
  • Valve k tomu nemaj duvod.Steam jim zajistuje dostatek financi aby hry delat ani nemuseli.Navic u valve her clovek vidi,ze jim na tom co tvori zalezi.
  • Hmm,stejny rambo trailer jako prave na nove cod.Rozdil v tom moc nevidim teda.
  • Coz ovsem nejspis nebude.
  • nebrec
  • pokial sa bude BF 3 drzat starych BF korenov a nebude to dalsie BC tak to bude urcite bomba
  • ja som hral BF od jeho zaciatkov a pokial to bude hodne mena BF (teda nie dalsi BC crap) tak si to kupim a nevidim problem
  • http://i.imgur.com/LK8df.jpg
  • si zabil...
  • wau, i když já multiplayer nemusím tohle vypadá solidně...
  • ten trailer byl delsi nez campan cod *1* *1* *1*
  • Jasne, BF3 bude mit vzdy lepsi trailer, ze? Mam takovy dojem, ze jediny rozdil v techto hrach je lepsi grafika, jinak to bude to same, ale proste COD je dle vetsiny odpad a BF3 bude bomba... Ze vas to porad bavi... *7*
  • *mod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit