Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    To je asi jediná část programu, která dává smysl, jenže jen u toho to nezůstane.
  • ano, chtějí peníze na to, aby např. vznikly školní obory, aby tvé budoucí dítě tam mohlo studovat a dělat to co ho baví

jsem zaměstnanec, nerad vidím, když se rozhazujou naše prachy z daní, ale tohle je v pořádku
  • Jak to mohl vyžehlit? Vyžehlil by to kdyby to znova poslal do vlády a podpořil to. Kecal jeden. Když mu vadí aby lidé viděli co se děje s jejich prachama...A na nějaké Budvar se*e pes. Však i tak by to šlo.

A ještě chce dále přerozdělovat peníze lidí na věci které nejsou nezbytně nutné! Namísto aby ty peníze dal formou menších daní a odvodů lidem, kteří je většinou pošlou zpět do státní kasy formou nákupů statků a služeb. Lidé se lépe rozhodnout co udělat s vlastním výdělkem.
  • *1* Přesně. Prosím pane ministře. Mohl by jste nám dát více našich peněz? Když si již kolem 1/2 berete.

Jako co bez dotací nevznikne, takto nemá vznikat. Trh určuje co je života schopné a co ne. Když to investor nechce, tak lidi třeba ano nebo se do toho člověk pustí sám ale brát si prachy od daňových poplatníků na nějaké svoje projekty je okrádání za bílého dne.
  • fallanga
    Tímto trochu vyžehlil ten průšvih s registrem smluv. Ale ještě se bude muset hodně snažit, abych mu to odpustil.
  • Jinak chtít změnit výuku informatiky na "programování od útlého věku" je do nebe volající kravina, kterou může vymyslet jenom ajťák odtržený od reality. Nedokážu si představit, že by drtivá většina mých spolužáků na střední v životě využila víc než word, excel a photoshop.
  • Dotace ničí umění.
  • Asi nikdy mi nepřestane bejt divný setkávat se s chlapem co mě okrádá a prosit ho aby mě jako okrádal o něco míň.
  • Chtějí prachy od ministerstva = od daňových poplatníků..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit