Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kobina jsem chytil potichu bez problému, sice si střílel jak magor, ale netušil kam. NSA, akční část, kde zabiješ 3 stráže a je to "hrozivě akční hra" a na letišti jsem je všechny prostě obešel, s alarmem má prostě smůlu. Když jsme u toho, zkus dohrát Splinter Cell 1 bez toho, aby Tě našli - podle Tebe to nemůže jít, protože v poslední misi Tě odhalej. Absolutně nechápu, co pořád řešíš...
    EDIT: A zkus dohrát prvního Hitmana potichu. Je tam minimálně jedna mise, kterou nemůžeš dohrát potichu.
  • Jenže ty brečíš, jak je to hrozné, a jak hrozný je Conviction u každé diskuse u Hitmana.
  • tak teda Hitman : Absolution .... zajima/nelibi, tak napisem nazor. zaujimalo by ma ci si niekedy vyskocil po niekom ktory iba z traileru usudil ze hra bude super... a si hned vystartoval ze ako to mozes povedat ked si to este nehral. myslim ze nie :) ale akonahle sa vznesie nejaka kritika tak pribehnes v lesklej zbroji :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=EHFoiYmmm6M&feature=related

Tohle je ten Metal Gear, o kterém mluvím já. Navíc v MGS1 nepřátele neviděli dále kvůli úrovním. V MGS2 už viděli dále, mnohem dále, protože jim to engine a gameplay dovoloval.
  • stealth hry... moje akcie by mali byt nespozorovane nepriatelom, mal by som jednet ticho atd ... vratme sa k scc. povedz mi ako si kobina chytil potichu, alebo ako si infiltroval third echelon potichu (bomba v parkovisku sa nepocita) alebo ako predides alarmu na letisku ... presne tak nijak, pretoze nemas na vyber, hra je linearna a akcna , stealth je tam velmi okrajovo. skus to vyvratit :)
  • conviction zabil sama fishera a celu splinter cell seriu = monstrozny zlocin !
  • hlaska jak od rytmusa.
    kolko mas chlapce? 15?
  • RavenHolm
    Před vydáním hry dělím na zajímá/nezajímá a ne líbí/nelíbí. Libí/nelíbí usoudím až po zahrání, protože mnohokrát jsem hrál hru o které jsem věděl mnoho, ale výsledný dojem byl jiný než jsem čekal.
  • Už by si mi mohl konečně odpovědět, od kdy stealth = všem se vyhýbat. To je jako kdyby si psal, že FPS = CoD. Stealth není pouze o tom všem se vyhýbat, takže sundat nepřítele potichu zezadu nebo i tím M&E, pokud tím nepřátele na sebe neupozorníš je stále stealth. Navíc, jde proti NSA, která ví, čeho je schopný, každý žoldák, kterého najmou by měl být připraven na to, co proti němu stojí. Odposlouchávají mu telefon, přivezli si ho do USA a myslíš, že netuší, že právě on jim jde po krku? Navíc, oni vědí, že tam někde je, ale netuší kde - v žádné z těch situací (až ne helikotéru, která je převzatá z Metal Gearů) nevědí, kde jsi. ..
  • http://www.youtube.com/watch?v=856TGS0lJFY

ano mate pravdu, toto je skurocny stealth.
    a nepriatelia co nevidia pred seba na 3 metre (stary metal gear ktory som na pc hral)
  • RavenHolm
    Panebože to ti Conviction zabil matku nebo co?
  • viem : ) F-117A stealth fighter som hraval hodiny
  • to je asi taky stealth jak conviction.
  • tento 'argument' mam rad. povedz mi teda, preco vydavaju vyvojari pred vydanim trailery, gameplay videa, vyhlasenia a podobne. preco to robia ? no snad preto aby si clovek vedel spravit nazor na chystanu hru. ja sudim podla dosial videneho, a zatial to vyzera dost zle co sa hitman serie tyka. ty si si nikdy nespravil nazor na ziadnu hru nez si ju hral ? kazdu si si poctivo kupil a az potom si povedal ci je dobra alebo zla ?
  • RavenHolm
    sahim: Pokud jsi schopný něco takového napsat, tak jsi ani jeden díl MGS pořádně nehrál, protože bys věděl, že to co jsi napsal je pitomost.
  • RavenHolm
    "i kdyz tam jsou stealth jen nektere pasaze" nauč se číst. Batman nebyl čistě stealth hra, ale dost pasáží tímto stylem šlo projít a v případě ozbrojených nepřátel byl stealth nutný. Uvědom si, že stealth není jen o plížení a nezabíjení, ale o mém přístupu k protivníkům. V Batmanovi o tobě většina řadových nepřátel do okamžiku takedownu nevěděla, to snad není stealth?
  • Tak stealth je třeba F117
  • RavenHolm
    Je neuvěřitelný, že remcalové jako ty jsou většinou z řad slováků. Počkej si až to bude venku a pak teprve nadávej když se ti to nebude líbit. Do okamžiku při, kterém máš hru v rukou na zahrání nevíš nic!! Vyvojáři mohou nakecat modré z nebe a nebo nás strašně vystrašit, ale ne vždy je skutečnost shodná s PR pohádkami. Udělej mi to laskavost a vydrž do vydání hry. To, že se Hitman změní a někam posune je logické, protože kdyby tomu tak nebylo tak spousta lidí bude nadávat, že je to popáté to samé. Hru neprodá to když řeknu zahrajte si nějaký předchozí díl, protože je to to samé, ale to, že vyvojáři přijdou s něčím co osloví publikum a to nejen fanoušky, ale i lidi, kteří Hitmana neznají a nebo se jim nelíbil.
  • dat na seba kartonovu krabicu a spacirovat sa medzi vojakmi je ukazkovy stealth :)
  • daj si jeho meno do googlu spolu s hitman absolution a citaj. dalsie indicie.
    tak a teraz si na rade ty. ukaz link kde bolo potvrdene ze tam dabovat bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit