Přejít na výpis diskuzí
Může být Hitman Absolution přístupnější a zároveň hardcore?
13.6.2011 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
aha , zaujimave ze nesudis ... pricom dementujes jedine dve (polo)oficialne spravy (od eidosu) ako nesmysl. a tie svoje nepodlozis vobec nicim. nikde neni sprava o tom ze by mal byt hitman dabovany rovnakym hercom, ani ze by mal jesper kyd robit ost, zato je viackrat spomenuty opak. ale to je samozrejme nesmysl ze ano. krasne s tebou diskutovat.
-
To jsem viděl také, dokonce jsem viděl mail od Bensona, kde psal, že mu zatím IO nedalo vědět. Jenže dabing se obvykle nedělá rok dopředu.
-
horny prispevok si si nasiel . som zvedavy na tu tvoju 'stealth' odpoved
-
okej, tak mi povedz ako si riesil levely v conviction ... stealth a la chaos theory ? in&out nespozorovany? resp ten vrtulnik. na ktory mas polozit bombu. aby si to spravil musis tam dat napicu par ludom (super akcnymi takedownami - stealth jak prasa) to je stealth ? alebo hral si ten mansion na malte ... za istym checkpointom sa rozsvietia svetla a ten scarface tam vyhukuje i know youre in here fisher!! (v starych sc neprijatelny postup) tak mi povedz ako si to ty odohral stealth. :) proste scc nema stealth len sa tak tvari, skor ci neskor ta nuti ist do konfrontacie proti velkej prevahe. a z tej obycajne vyviaznes len 2 sposobmi ... takedowns, alebo postrielat ... silny stealth bratu.
-
batman a stealth hra. dakujem nemam dalsie otazky.
-
http://www.imdb.com/name/nm0061055/
prva indicia -
porovnavas neporovnatelne.
-
pura: Ano, stěží se zmůžeš na více než to Tvé "lol"...
-
Nešel touhle cestou náhodou Mass Effect 2 a nepovažovalo ho tu náhodou 98% lidí za nej hru roku?
-
Udělám Ti radost, nejsem katolík. Já už pouze nesoudím, jak to bude - či jaké to bude - dokud to není všechno oficiální. Ani sám Bateson neví, zda bude dabovat 47 on nebo ne a Ty to víš. IO se k tomu ještě nijak nevyjádřili, tak Ti stěží můžu tuto informaci podložit.
-
ty si urcite ortodoxny katolik co ? furt len mutis vodu. vsetky spravy nasvedcuju tomu ze tam nebude - ci uz kyd alebo bateson. ked uz musis silou mocou tvrdit opak tak ho podloz niecim relevantnym
-
Ukaž mi, kde IO potvrdili, že tam nebude.
-
Máš recht, Kyd opravdu nedá soundtrack k Absolution dohromady, jak jsem se dočetl na wikipedii, která odkazuje na informaci z gameost. :( Přitom jsem nedávno kdesi četl, že k novému Hitmanovi se Jesper znovu podepíše a ono nakonec kulové. Škoda, na druhou stranu dělá teď na AC: Revelations a určitě si ho chtějí podržet i pro nepochybně následující třetí díl, což by koridovalo právě s novým Hitmanem a výsledek by stejně nemusel být zcela tak hudebně uspokující. Jinak, o soundtrack by se měli postarat prý pánové jmény Peter Peter a Peter Kyed. Osobně o jejich tvrobě nic netuším a vzhledem k jejich angažování se právě k Hitmanovi určitě jejich kompozice naposlouchám, ale z tohodle [ http://www.youtube.com/watch?v=BCymwapudJ4 ] by to zase nemusela být špatná alternativa ke Kydově tvorbě a pro Hitmana by podobné skladby byly dělané.
-
Nejzabavnejsi stealt hra je pro me batman: arkham asylum, i kdyz tam jsou stealth jen nektere pasaze :-).
-
ukaz mi kde bolo potvrzeno ze to bude stejny daber
-
lol
-
nevsiml. smrdi to jak scc
-
To tady opravdu nikdo z Vás nezažil počátky stealth žánru? Všichni tady považujete za stealth pouze ty novodové hry - Splinter Cell, Hitman... - ale co takový Metal Gear? Ta hra byla a je stealth (a je jejím prvním velkým krokem), ačkoli je rychlejší a akčnější (souboje s bossy) a mnohem více zaměřená na příběh a emoce, ale je to výtečná stealth. Tak tady nebrečte, jak Conviction není stealth.
pura: Je zvláštní, že Tebou zmiňované úrovně Convictionu jsem odehrál stealth...
A občas se kvůli příběhu musí hratelnost upravit, protože byto nedávalo smysl, ale v tomto případě nevěřím, že by to bylo směrem k horšímu. -
Kromě toho, že to s tím dabérem je nesmysl, bylo potvrzeno, že bude stejný dabér - stejně se spekulovalo, že Michael Ironside nebude dabovat Sama a daboval hod... Pouze ta hudba není oznámená.
-
Kdy vyšel poslední díl někdy v roce 2004? Ti dva co dělali na starších dílech asi mají na práci jiné věci nemyslíš? To jako čekáš že se všichni po tolika letech seběhnou aby udělali další díl?