Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha , zaujimave ze nesudis ... pricom dementujes jedine dve (polo)oficialne spravy (od eidosu) ako nesmysl. a tie svoje nepodlozis vobec nicim. nikde neni sprava o tom ze by mal byt hitman dabovany rovnakym hercom, ani ze by mal jesper kyd robit ost, zato je viackrat spomenuty opak. ale to je samozrejme nesmysl ze ano. krasne s tebou diskutovat.
  • To jsem viděl také, dokonce jsem viděl mail od Bensona, kde psal, že mu zatím IO nedalo vědět. Jenže dabing se obvykle nedělá rok dopředu.
  • horny prispevok si si nasiel . som zvedavy na tu tvoju 'stealth' odpoved
  • okej, tak mi povedz ako si riesil levely v conviction ... stealth a la chaos theory ? in&out nespozorovany? resp ten vrtulnik. na ktory mas polozit bombu. aby si to spravil musis tam dat napicu par ludom (super akcnymi takedownami - stealth jak prasa) to je stealth ? alebo hral si ten mansion na malte ... za istym checkpointom sa rozsvietia svetla a ten scarface tam vyhukuje i know youre in here fisher!! (v starych sc neprijatelny postup) tak mi povedz ako si to ty odohral stealth. :) proste scc nema stealth len sa tak tvari, skor ci neskor ta nuti ist do konfrontacie proti velkej prevahe. a z tej obycajne vyviaznes len 2 sposobmi ... takedowns, alebo postrielat ... silny stealth bratu.
  • batman a stealth hra. dakujem nemam dalsie otazky.
  • http://www.imdb.com/name/nm0061055/
    prva indicia
  • porovnavas neporovnatelne.
  • pura: Ano, stěží se zmůžeš na více než to Tvé "lol"...
  • Nešel touhle cestou náhodou Mass Effect 2 a nepovažovalo ho tu náhodou 98% lidí za nej hru roku?
  • Udělám Ti radost, nejsem katolík. Já už pouze nesoudím, jak to bude - či jaké to bude - dokud to není všechno oficiální. Ani sám Bateson neví, zda bude dabovat 47 on nebo ne a Ty to víš. IO se k tomu ještě nijak nevyjádřili, tak Ti stěží můžu tuto informaci podložit.
  • ty si urcite ortodoxny katolik co ? furt len mutis vodu. vsetky spravy nasvedcuju tomu ze tam nebude - ci uz kyd alebo bateson. ked uz musis silou mocou tvrdit opak tak ho podloz niecim relevantnym
  • Ukaž mi, kde IO potvrdili, že tam nebude.
  • Máš recht, Kyd opravdu nedá soundtrack k Absolution dohromady, jak jsem se dočetl na wikipedii, která odkazuje na informaci z gameost. :( Přitom jsem nedávno kdesi četl, že k novému Hitmanovi se Jesper znovu podepíše a ono nakonec kulové. Škoda, na druhou stranu dělá teď na AC: Revelations a určitě si ho chtějí podržet i pro nepochybně následující třetí díl, což by koridovalo právě s novým Hitmanem a výsledek by stejně nemusel být zcela tak hudebně uspokující. Jinak, o soundtrack by se měli postarat prý pánové jmény Peter Peter a Peter Kyed. Osobně o jejich tvrobě nic netuším a vzhledem k jejich angažování se právě k Hitmanovi určitě jejich kompozice naposlouchám, ale z tohodle [ http://www.youtube.com/watch?v=BCymwapudJ4 ] by to zase nemusela být špatná alternativa ke Kydově tvorbě a pro Hitmana by podobné skladby byly dělané.
  • Nejzabavnejsi stealt hra je pro me batman: arkham asylum, i kdyz tam jsou stealth jen nektere pasaze :-).
  • ukaz mi kde bolo potvrzeno ze to bude stejny daber
  • lol
  • nevsiml. smrdi to jak scc
  • To tady opravdu nikdo z Vás nezažil počátky stealth žánru? Všichni tady považujete za stealth pouze ty novodové hry - Splinter Cell, Hitman... - ale co takový Metal Gear? Ta hra byla a je stealth (a je jejím prvním velkým krokem), ačkoli je rychlejší a akčnější (souboje s bossy) a mnohem více zaměřená na příběh a emoce, ale je to výtečná stealth. Tak tady nebrečte, jak Conviction není stealth.

pura: Je zvláštní, že Tebou zmiňované úrovně Convictionu jsem odehrál stealth...

A občas se kvůli příběhu musí hratelnost upravit, protože byto nedávalo smysl, ale v tomto případě nevěřím, že by to bylo směrem k horšímu.
  • Kromě toho, že to s tím dabérem je nesmysl, bylo potvrzeno, že bude stejný dabér - stejně se spekulovalo, že Michael Ironside nebude dabovat Sama a daboval hod... Pouze ta hudba není oznámená.
  • Kdy vyšel poslední díl někdy v roce 2004? Ti dva co dělali na starších dílech asi mají na práci jiné věci nemyslíš? To jako čekáš že se všichni po tolika letech seběhnou aby udělali další díl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit