-
tuhle jsem četl knihu a nebyl tam ani jeden CGI trik *8*
-
Jo, na tom se shodneme. *1*
-
Cahir- Jasně, jenže jeho charakterové vlastnosti prostě byly takové že by ho mělo jít ukecat.
A myslím že je i logické když si člověk vemze opravdu v potaz že loghain ani nemusel příjmání přežít. Nehledě na to že přijmout Loghaina navrhoval ten přeživší warden (nevím jak se jmenoval) takže dlaší důvod proč ho nechat žít. Prostě mě přijde dívné že by najednou Alistair neposlechl jak hrdinu tak onoho třetího strážce (který byl defacto velitelem strážců ve fereldenu protože byl nejstarší člen tam)
Ale jako jo, beru co jsi psal. Jen mě to přijde divné. -
Cahir-Potkat by se mohli, ale jak jsme psal, udělal bych to tak že by to byli dva hlavní hrdinové hry. Prostě by tam byli oba a oba by byli v partě.Takže by nebyla hratelná parta o 3 členech ale o 4 protože tihle dva by tam prostě museli být. :D A tím by se vlastně udělal zajímavý rozkol v partě protože třeba výběr odpovědí a dalšího postupou by byl na obou. :D
A nebo by se hádali o vedení, podle toho kdo by byl mocnější (myslím ale že mnohem silnější by byl hridna z prvního dílu už jen z principu) :D -
Kekell: Nemyslím, že to takhle jednoduše v životě funguje... Předtím si ho ukecával v situacích, v nichž neměl k problému nijak zvlášť velký vztah (jestli nechat odpadlého mága uniknout atd.). Jenže to rozhodnutí o Loghainovi bylo mnohem osobnějšího rázu. Nenáviděl ho tolik, že je pochopitelné, že se nenechal ukecat. Mohl jsi s ním po čas hry orat, jak jsi chtěl, ale úplná loutka nebyl, ne když šlo o člověka, který mu zabil ty nejbližší.
Jeho dobrota byla primitivní/dětinská/přirozená, což se právě v touze Loghaina odpravit a vykašlat se na okolnosti, jevilo jako velice logické scénáristické řešení. -
MrSanta: Taky pravda, však oni by na to nějak přišli jak to vyřešit kdyby tvůrci chtěli.
Hele,já ani ne, já jsem si na svoje hrdiny/hrdinky u DAO (mám několik odhraných her) které jsem vytvořil tak nějak zvykl *1* takže bych si rád zahrál znova za ně.
Klidně by to mohlo být na novém místě ale s původním hrdinou. Popřípadě udělat že hlavní hrdinové by byli vlastně dva (jeden z toho prvního dílu a jeden uplně nový) :D
A hlavně mě štve že v DA2 se nehraje za původního hrdinu protože mě to prostě přijde tak nějak nedokončené, zvlásť když na konci se psalo že jeho příběh ještě neskončil a že o něm ještě uslyšíme (a to se psalo i v těch DLC)
*1* -
MrSanta: Mně by se nejvíc líbilo, kdyby se Warden s Hawkem ve trojce potkali a došlo by na nějakej krutej duel. Just thinking *2*
-
Kekell: jojo, jak naložit s vytuněným hrdinou, aby hra nebyla procházkou a dávalo to smysl bývá druhdy problém. Ale to už je problém herních vývojářů a ne můj *3*.
Osobně bych ale dal pro DA3 přednost opět hrát za novou postavu, na nějakém novém místě. Takový Avvarský barbar, to by se mi líbilo *14* -
Jj.V Mass Effect 2 mě ono zdůvodnění přišlo také jako dobře vymyšlené.Každopádně bych mnohem raději hrál za postavu z toho DAO než za Hawka (nebo jak se to píše) z DA2. :)
Tak to já bych si také rád zahrál za vytuněného hrdinu, na druhou stranu z toho plynou dost velké problémy pro tvůrce (tedy myslím že ano :D). Buď udělají nepřátele na stejné úrovni jako je hrdina aby to neměl tak snadné a pak jsou ona vytunění k ničemu a vypadá to divně když hrdina co "lámal" celé armády má najednou problémy zabít pár obyčejných potvor.
No a nebo udělají potvory slabší a pak je to zas nanic protože je hra moc snadná.
Každopádně do trojky by to měli udělat tak že by se nahrávaly savy z jedničky i z dvojky, a hra by tak brala všechny činy hrdinů jak v prvním díle tak v tom druhém.
No a hrálo by se za hrdinu u prvního dílu :D:D:D A je to vyřešeno. *1* -
Jasně, hraní v dalším díle za hrdinu z DAO se nebráním. Amnésii nebrat *4*. Docela dobře to bylo vyřešeno v Mass Effect 2. Když si pro třetí díl Dragon Age vymyslí dobré dějové zdůvodnění, tak se to dá. Ale dávám přednost hrát za vytuněného hrdinu a pokračovat v jeho vývoji dál, nežli začínat od nuly.
-
Tjn, na druhou stranu jako naivka, dobrák a trouba který celou dobu následoval hrdinu/hrdinku a poslouchal co se mu přikázalo (byť měl řeči ale šlo ho ukecat) tak myslím že měla být možnost Alistaira ukecat i tam aniž by ho člověk během hry musel (charakterově) změnit. Nehledě na to že jako ten naivka, dobrák a trouba by přece právě musel přijmout i prominutí onooh trestu protože jeho vlastnosti jsou hlavně právě tyhle tři vypsané. :)
-
Tak neříkám že to musela být zrovna amnésie :D. Třeba by musel podstoupit nějaký krvavý rituál a to by mu prostě odsálo všechny zkušenosti :D Prostě to šlo vyřešit mnoha způsoby, a rozohdně mě to nijak strašný nepřijde i kdyby onu amnesii použili. Vlastně by se na tom mohl postavit zajímavý děj.
Rozhodně bych ale byl radši kdyby se mohlo hrát za původního hrdinu. -
lepsi urcite v necem byl ale me treba konkretne v atmosfere se trosku vic libil vanilla F3. taky bych rekl ze tam bylo vic zajimavyhc textu a terminalu po svete... ja bych to vydel ze asi nejlepsi by bylo vzit neco z F3 (atmosferu, hudbu a takovy ty okolni pribehy nenapojene na dej) a neco z F3NV (questy, dialogy, moznosti..) a byl bych stasnej
-
Nutno dodat, ze F:NV byl taky mnohem lepsi nez to jejich hnojeni jmena Fallout ala F3.
-
Arcanum is back! *14*
-
smejki: http://www.youtube.com/watch?v=EtwBqups9ic - ta dialogová možnost tam je (1:25, 1:38)... Dokonce jsem se i trefil s tím svým odhadem, že A. chtěl korunu přijmout pouze kvůli sejmutí Loghaina.
Člověk si té komplexnosti při jednom hraní prostě nevšimne. Já to vždycky po dohrání dělám tak, že shlédnu všechny ostatní konce/následky na youtubu. Čelist mi padla i z obrovské variability u Alpha Protocolu. -
Rozumím. Na vodu bych si představoval žok, který se dá naplnit u libovolného vodního zdroje. Bašta běhá a roste všude kolem, v tom bych zas takový problém neviděl. Ohledně shánění zdrojů by to ve Skyrimu zas tak obtížné být nemuselo...
Ale od toho je to volba, komu to vyhovuje zapne, komu ne, vypne.
Já hraju na nutnost spánku, i když tam ta nutnost není :) -
To mně se hardcore na začátku taky líbil, ale potom mi začal jít neskutečně na nervy. To neustálý shánění vody a žrádla mi docela kazilo požitek ze hry. Postupná léčba super, nutnost používat brašny na zlomeniny taktéž, smrt společníků už trochu méně, jelikož jejich AI je opravdu hodně vypatlaná, ale budiž - to všechno bych si i nechal zapnutý. Ale kvůli té vodě a jídlu jsem si ho asi v polovině vypnul. Člověk dělá kolečka k obchodníkům/táborákům do zblbnutí a není to tím ani těžší ani bohatší, pouze větší pruda.
-
*7*
-
Já jsem naopak rád, že touto cestou nešli. Amnésii a podobné vylomeniny, aby se mohlo hrát za stejného hrdinu znovu od píky, nemám vůbec rád.