Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, I v F3 byl humor stejně tak v tom New Vegas. Jen nebylo tak snadné to najít narozdíl od Fallouta či Fallouta 2. V F1 a 2 tam to bylo prostě neminutelný a nepřehlédnutelný. Většina vtipů byla totiž v náhodných lokacích. Kdežto v F3 žádné náhodné lokace nejsou a tak se klidně mohlo stát že to člověk minul.
  • To ja byl docela zklamanej, jak hrozne malo tech forku bylo - kdybych si vylozene nehledal na wiki co to ten perk presne odemyka, tak bych snad ani nevedel.
    Krom toho mimozemskyho korabu to je vsechno natolik decentni, ze to snad klidne mohli dat do hry normalne. Vetsinu tech veci by clovek klidne mohl minout, a treba i nepochopit : )
    Ufouni jsou tezce pres caru, ale jinak si fakt myslim, ze ty "promyslenejsi" narazky by skvele sedly uz do zakladu...
  • náhodou ja se u Oblivionu celkem nasmál, i když za to mohl spíš Gamebryo a jeho prazvláštní chování v některých situacích :D ale některé questy byly taky správné a usměvné..
  • Ve F3 byl, ale dospělejší, takže pokud jsi byl zvyklý na ty šílenosti z F1+2, mohlo ti to snadno uniknout. Radši si zahraj New Vegas, hlavně s perkem Wild Wasteland. Indy v ledničce, Monty Python, mimozemšťani, zbraň z Blade Runner a ještě spousta dalšího. Dostalo mě tam třeba když sem našel mrtvého Ennia s harmonikou vedle, který nesl zprávu od Franka pro Sergia (odkaz na Tenkrát na západě: Ennio Morricone - skladatel, Frank - jedna z postav, Sergio Leone - režisér).
  • v oblivionu jsi nemel svobodu rozhodnuti absolutne zadnou, aspon v hlavni linii pribehove (a tedka si vlastne uvedomuju ze ani ve vedlejsich) ... to si naopak myslim ze v tom spise vinikaji prave hry od bioware
  • smejki
    superné *15*
  • Mass Effect 2 mělo k běžným RPG hodně daleko (ikdyž to byla skvělá hra) a Dragon Age 2 snad ještě dál (a skvělá hra to rozhodně nebyla). Navíc hry od Bioware se s těma od Bethesdy nemůžou vůbec srovnávat co se týče volnosti a svobody rozhodnutí, a o to jde v RPG především.
  • Nic ohledne sexu s mutantama, apod., takze pro die-hard fanouska "tech spravnejch" dilu asi teda nic ; )

(ale jo - bylo ho malo)
  • To bych neřekl, první Dragon Age a ME jsou velice dobré hry, řekl bych až skvělé. Koneckonců každá studia by měla experimentovat a nedělat jen to co umí ale zkoušet i nové nápady a tp. Každopádně mě tedy osobně baví jak hry od Bioware která mají skvělé příběhy či skvěle napsané postavy ale jsou hodně svázané, no a stejně rád si zahraju i něco od Bethesdy která zase umí skvělá otevřená RPG. Jen je rpavda že v poslední době mě naštval Todd Howard některými dementními řečmi. :)
  • sleepless
    :))))
  • Might and Magic není pokud vím od Bethesdy. :)
  • Cahir
    On byl v F3 nějaký humor? *8*
  • nahodou jsem might and magic hraval, ale od te dobi to fakt de s kopce s beshedou
  • Hehehe hry čo si vymenoval sú to najhoršie z repertoáru Bioware...
  • Hm, tobe bude asi tect mleko po brade, kdyz si nepamatujes jejich pecky od morrowindu smerem dozadu.....
  • Bethesda sice nedělá kdovíjak vtipné RPG, ale strávil jsem u nich dohromady stovky hodin, což se o Bioware hrách říct nedá. A ty by ses měl naučit psát.
  • beseda bi se hlavne mela perstat snazit delat RPG, protoze to stejne moc neumi a nechat to na bioware a jejich dragon age a mass efektu
  • to si snad delas srandu xDDDDDDD
  • MickeyMutant
    Gun Pack DLC má být snad vyvíjené externě:
    http://www.youtube.com/watch?v=KJ47HYWmTFg
    Wallpaper:
    http://i272.photobucket.com/albums/jj163/MickeyMutant/SkyrimGunPackDLC1920x1200.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit