-
To smejki rikaly? : D
To jsem snad ani nepostreh. Nebo uz nevim..? -
make tea not love!
-
Heeej - ja presne ted taky : D
I kdyz spis nez imitatori (to jsem zpozoroval jen snad jednou) me vytaci KAPTCHA...
A koukam ze ikonkama dojde k souboji osobnosti - v mym pripade ztelesnuje nick - myslis ze ve tvym taky? ; D -
No právě... Chyběla mi tam nějaká ta soulož s robotem *9*
-
Gang byl nejvíc!
-
Už jsem ztratil trpělivost a opravdu jsem se regnul. *9* Už mě štvalo, že se každej duševní chudák musí vydávat za mne.
-
smejki: Neee *8* . Taková dobrá duše. Ne, vážně. Proč? Vždyť jeho chování+jednání bylo dost pochopitelné; SPOILER: Loghain byl odpovědný za smrt člověka, kterého bral jako otce + dalších, kteří pro něj byli jako rodina, zabil mu bráchu, celou dobu se ho snažil zabít, nechal mu otrávit strejdu a vlastně ho celkově zbavil veškerého jeho předešlého života a jistot... To už je dost dobrý motiv, ne? *3*
Btw, když jsi byl po čas hry zlý našeptávač, mohl jsi z Alistaira s vysokým smyslem pro spravedlnost a čest udělat Alistaira "pragmatika", který pak na konci smrt Loghaina nepožadoval... Tohle celé bylo prostě celkem umě zkomponováno. SPOILER -
Vypadá to, že Hairy Ass je vyhledávaný nick...
-
já zas poslal pod kytky Alistaira, pá se choval jako imbecil *4*
-
Volnosti a svobody možná tak co se týče běhání a sbírání kytek. O svobodě rozhodování nemůže být u Bethesdy vůbec řeč. V tom vynikají Obsidiani (Alpha Protocol rulez) Bioware a také CDProjekt.
-
Zaregistruj se *3*
-
V FN:V možná, v F3 nikoliv. To byly dilemata tak maximálně pro děti na občanské výchově. Aby taky ne, když jedna frakce byli ultra hodní a dušínovští paladíni z BoS a druhá zlí zlouni vrazi malých neviňátek, enklávisti (naprosté popření původních falloutovských reálií).
S tou černobílostí u Bioware taktéž nesouhlasím. Třeba i u toho slabšího DAO si mi zdál velice vydařený sněm. SPOILER: Vztah Loghain - Alistair - Anora, to byla vážně lahůdka. Perfektně napsané postavy s uvěřitelnými pohnutkami, s nimiž se mohl hráč ztotožnit. Rozuměl jim. Rozhodovat se, kdo bude Fereldenu šéfovat, bylo vážně těžké. A to, jak jsem Anoře před xichtem zabil fotříka, považuju za jednu z nejsilnějších pasáží hry. -
Já si říkal že je to divný že by jsi napsal by s I (a hromadu těch dalších chyb). *4*
-
Dospělejší?? Co to je dospělejší? Jakože chytřejší? Mně spíš přišel bezzubě trapnej, hloupej a uhlazenej. New Vegas je v tomhle ohledu daleko lepší, i když jsem teda čekal více. O to víc mě to ale vždycky rozsekalo.
For Keyser Söze *4* -
F:NV jsem dohrál a bavil se. Bavil mě fantastik, bavil mě pan RADikální, bavil mě ten Prašnej Gangster, co vyhrál v loterii atd. Wild Wasteland mám, ale čekal jsem trochu víc... Každopádně F3 byl humornej asi stejně jako pohřeb.
-
Jo vlastne - vyslouzily hospodynky s kuchyskejma valeckama byly taky dost sileny : D
To uz jsou ale asi vazne jediny dve "prestreleny" veci - kdyz jsem si na druhy (resp. prvni kompletni) zahrani ten trait volil, cekal jsem teda kapanek silnejsi kavicku ; ) -
Kr3téne, nepoužívej můj nick! *16* *16* *16* Všem bych chtěl říct, že tyhle blbosti bych jí sám rozhodně nenapsal - poznávací znamení, že to není ode mne je, že píši s diakritikou.
-
tak gang babiček musel dojít snad každému *4*
jinak mám taky dojem, že dát wild wasteland jako trait bylo zcela zbytečné. zas tak velká řachanda se z té hry nestala -
v F3 byl hodně dětinský humor, zatímco v F2 byl spíš pythonovský (nicméně v míře větší než zdravé)
-
jenže hry od Bioware jsou sice fajn, ale jsou černobílé a stejné, zlo/dobro je tam rozdělené a jde vidět na míle daleko co je co.. to už v tom Falloutu 3 a NV jdou více do hloubky, ano jsou tam take rozhodnutí zlo/dobro (viz. karma) ale některé věci u nějákých ukolů nejsou zřejmé hned, a mužeš být buď dobrák, zloun, vysrat se na to, nebo to dělat jen kvuli penězum a přitom nezískat zlou karmu...