Přejít na výpis diskuzí
Muzyka slíbil vyjasnění konce ME3 a nové ME tituly
21.3.2012 | Petr Poláček
247 příspěvků
-
Plně s tím článkem souhlasím. Kritika ze strany hráčů je důležitá, ale tak je třeba aby dodržovala nějaká pravidla. Ono řict že to stojí ho*no je jednoduché ale říct přesně co hráče štve, popsat veškeré problemy a "kameny úrazu" je poměrně težké .... teda pro vetsinu hráčů. Pokud komunita poskytne konstruktivní kritiku a nebude se chovat jako banda primitivů ( těch je díkybohu menšina), tak si myslím, že si vývojáři rádi poslechnou co se komunitě nelíbilo a budou se snažit ve vetsi ci mensi mire snažit přizpůsobit nárokum komunity
-
Jasne, az se jednou rano probudis a budes mit misto kuze tistaky, protoze nekdo na druhem konci galaxie rozhodl, ze je to desne prima, tak budes skakat radosti. Aneb co se sakra Picardovi nelibilo na tom byt Locutus, prece reseni problemu s Borgy je nechat se asimilovat, ze?
-
Unfair a destruktivní nátlak? Unfair a destruktivní mi přijde pět let slibovat konce které budou přístupné na základě rozhodnutí z minulý(ch her, provázanost rozhodnutí atd. a nakonec se dočkám "destruktivních" celých TŘI konců (změnu animačky kde místo turianský fregaty to koupí reaper za rozdílný konec fakt nepovažuju) u kterých vůbec ale vůbec nezáleží na rozhodnutí z minulích her...
-
Marauder shields je prostě borec!
Dokonce má i svůj vlastní web :)
Navíc to byl kladný hrdina.
Chtěl zachránit Sheparda před tím hrozným koncem a vlastně i galaxii před zničením. -
Nevím proč Bioware hájíš. Víš co udělali Sheenovi když přišel před vyprodaný sál a neměl nic připravené? Vypískali ho a chtěli zpět peníze. To že jsi umělec neznamená že jsi imunní před kritikou. Přehání to lidi? Ano. Mají k tomu dobrý důvod? Ano.
Bioware naslibovalo hory doly a právě tím svoji svobodu dělat s produktem co chtějí sami a dobrovolně omezili. Jasně, nebylo to závazné, ale tak snad mají nějakou úroveň.
A přepisovat to kvůli tomu leaku bylo taky stupidní. Nejen že dával daleko větší smysl (nebylo to nic extra, ale takový pěkný průměrný ending), ale hlavně kdo z jejich hráčů by si to spoiloval? Prostě špatné rozhodnutí. -
Marauder Shields nás chcel zachrániť pred otrasným koncom *1*
-
Kdyby Bioware psali Pana prstenu, tak to dopadne takto:
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/606/13a.jpg
Jinak opravdu stale nemuzu uverit tomu, co jsem na konci videl. Presna kopie idiotskeho konce z Deus Ex 3, ktera absolutne popira to, co pred vydanim slibovali. Reci typu nechceme konec, kde si vyberete jen a, b nebo c. Bum, mame na vyber red, green ci blue. A ze se projevi vsechna nase rozhodnuti? Fakt? Mir mezi quariany a gethy a co slysime? Syntetici vzdy vyvrazdi organiky! WTH?
Nejsmutnejsi ale na vsem je to, ze toto je opravdu to, jak to planovali. A ted se divej a nechapou reakce hracu. Bohuzel jsou uz tak strasne mimo realitu. Jenze ted si zacinaji uvedomovat, jak moc si to po*rali, protoze kdo by ted kupoval jakekoliv DLC, kdyz vi, ze ve vysledku dostane opet red, green nebo blue. A do budoucna si spousta lidi rozmysli predobjednavku, nebo primo koupi z obavy, ze s nimi Bioware na konci zase vyjebe.
P.S. A co furt vsichni mate proti happy endu? To je nejaky novy trend nebo co? Ja osobne happy end chci. Nehraju hry, abych z toho mel depresi. Na to mne staci jit do prace. A kdyz chci jeste vetsi depresi, tak si pustim zpravy. -
no kazdopadne zaver je inaksi nez by clovek cakal a nez som videl v inych hrach. v podstate mi ani nevadi ten koniec a to vysvetlenie kto su reaperi a preco nicia vsetko co im stoji v ceste. jedine 2 veci co mi neje jasne su:
1. ako sa dostala moja posadka na normandy a ako stihla dojst ku relay a jumpnut prec
2. v DLC Arrival v ME2jke asteroid narazil do relay a to vybuchlo a znicilo cely solarny system. v kazdom konci ME3 vybuchnu desiatky relay a nic sa nestane v podstate nestane?
Myslim ze tieto dve veci su dost nejasne a hlavne ta 2jka. To ako sa dostali na normandy to si viem este nejako domysliet a predstavit ale preco relay po explozii neznicila vsetky solarne systemy, ked v ME2jke sa to riesilo mi neje jasne. -
Navíc má speciální bojový mod: Marauder Health! *3*
-
1. Ano
2. Ne -
Já umělce budu respektovat, s tím problém nemám, ale až po tom, co mi vysvětlí, proč jsem seděl takovou dobu u tří dílů a na závěr dostal tohle - tedy vlastně nic.
-
Par faktov o Marauder Shieldsovi(fan-fiction):
-Officialny hrdina ME
-Prvy Reaper-husk Spectre
-Snazil sa nas varovat
-Marauder Shields: Never Forget !!!
-V dalsom DLC bude pridany charakter a tiez bude mozna romance -
Tak to mě rozesmálo +1 *2*
-
Takze je to officialne, jeden z vnutornych zdrojov v ME teame sa zmienil ze z scenaristov ktory sa podielali na tvorbe celej serie sa ku koncu ani jeden nielenze nehlasil ale priam nesuhlasili kedze ich nenapisali. Tieto endingy napisal Casey Hudson a Mac Walters, pricom vsetky namietky ostatnych scenaristov boli zamietnute. Takmer cely ME bol tvoreny teamom scenaristov co sa fakt dokazalo odrazit napriklad na misiach pri ME3 ako na Tuchanke alebo Rannochu kde ste boli kvalitne strhuti do deja ale pri konci hry ten pocit uz nebol taky intenzivny, skorej znechutenie a beznadej nez skvely zazitok ktory prichadzal z predchadzajucich dvoch casti...
-
KotOR 2 byl naprosto geniální, rozhodně byl daleko temnější než než KotOR 1 a (nechci nijak hanit brilantní příběh o Revanovi z jedničky, ten si zaslouží své místo na výsluní) příběh o Jedi Exile mi přišel o něco zajímavější, filozofičtější a Kreia mi uvízla v mysli na hodně dlouho. Mimochodem, textury na Malachoru V byly asi tak to poslední, co mě v té chvíli zajímalo.
Samozřejmě můžete říkat, že ten příběh jsou plky o ničem a že to je kravina...ne každého to musí nutně zajímat a bavit, to chápu -
Jinak ještě něco pro ty, kteří si myslí, že nebyl boss fight.
Ano byl, jen jste o tom nevěděli :)
http://youtu.be/467pmIX-oZo
WTF Bioware? Takhle posranej, nesmyslnej a odfláknutej konec jsem dlouho neviděl.
Jestli na tomhle makali celé dva roky, tak je to tragédie.
Mimochodem tak mě napadá, proč vlastně je Udina v senátu? Já volil Andersona. -
Cahire, ačkoliv máš povětšinou příspěvky v rozumné míře , tak si jdi někam s rozmazlenýma egoistama. Máš s komunitu problém ? Jestli do toho nejseš zaintereseovanej tak do toho necpi svůj tupej čumák. Každej kdo tu hájí fuc*ing právo Bioware tak nidky nemá fakta pohromadě. Ty patříš mezi ně.
Bioware se hají že je to forma umění ?Tím pádem to má říct předem že znovuhratelnost třetího dílů se rovná NULE. ŽE jakejkoliv impact 1 a 2 nemá +- význám ve trojce. Ačkoliv to vše slibovali. ROK předem a stále dokola. Nikdo si nestěžuje příběh- pointu endingu, jestli čteš Bioware fora... nebo tu pouze vaříš z Vody. Ale stěžujou si na detaily, falešný sliby a politiku EA s DLC atd.
Dě*ku tu dělají zákazníci. Né BW ani Ea. Oni to poje*ali sami tím co slíbili a nedorželi.
A pak navýší cenu základího prvku, protože nám rovnou dali DLC ?
A jestli ti nikdy neharpovalo conclusion z ME3 a ME celkově tak je něco špatně. Protože když se nad tím zamyslíš, spousta věcí jim nesedí. A proč ? Důvodů je mnoho, ale třeba i ten, že oni měnili konec a spisovatelský tým ...
V Celém ME3 a hlavně finále je několik chyb a zásadních, které by chtěli zodpovědět. Casey Hudson chce mystiku ? Tak ať udělá mystiku, ale né díky totálním chybám a nedodrženejm slibů. PS - furt je to hra a né žádné umění. Jeslti ve hře je napsáno, že to můžes ovlivnit, tak bys měl a tím pádem bys měl přestat hájit tady BW. -
To většinou tvrdí ti, co jedou na houbičkách či LSD. Ti vidí duhu všude:-D
-
Myslím, že dojem většiny hráčů, kteří hráli celou sérii lze shrnout takto:
http://youtu.be/AxwaLQHFAkg
Sám bych to neřekl lépe a měl jsem po dohrání naprosto stejný pocit *2*
Mimochodem, měli by to zhlédnout i ti podivíni, kteří tu tvrdí, jak je vlastně celý ten konec logický. -
Rowlingová a smrt Pottera. Doyle a smrt Sherlocka, obě jsou to velká díla a obě se v reakci veřejnosti měnila. Fallout 3:Broken steel, Prince of persia: Epilogue...