Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale prosím tě... 1) Dá se to říct jinak 2) Léčíš si svoje rány utržené v diskuzi o Teře *1* ?
  • ME3 som len teraz začal hrať, takže neviem presne ako končí, snažím sa spoilery nečítať. Ale neuniklo mi, že sa všade rozoberá, ako sú hráči nespokijní s koncom. Môj názor je taký, že nech už bude koniec akýkoľvek, možno z neho budem trochu sklamaný, ale čo? Nevadí mi, ak to nebude úplný happy end. Ale čo by ma fakt nasr*lo, je to, keby bola naozaj pravda, to o čom sa špekuluje, a že to mal byť len sen a skutočný koniec bude v DLC. Ako z nejakej zlej telenovely!!!
  • no přece ten, že když je necháš žít tak ti příjde JEDEN mail o tom jak je divné s nimi pracovat na cruciblu ... taky jsem čekal neco hlubsiho (btw. kvuli tomu a spouste jiných veci jsem tu hru 3x otocil..... pořad tam hledam neco co tam ocividne neni) .... jinak hra je to dobrá ale svi*sky nedotažená, chlapíkum bych přál aby v jejich pekarně nedopékaáy rohlíky ... alespon by zjistili jaky pocit je koupit si neco co zvenku vypada super a ve vnitr to neni hotove + v moment nakupu nabídnout sul popř. knín jako DLC
  • http://www.nerfnow.com/comic/image/711
  • Sami říkali, že konce upravovat nebudou. Spíš DLC, které naváže na konec.
  • Teorie hezká, ale kdyby to tak bylo tak Protheasnké VI na Thessii by ho hned poznalo.
  • Ringwraith
    Bioware to mají skvěle vymyšlený. Teď vydají DLC trochu míň hrozných konců a jejjich věrní biodroni je zase budou oslavovat jako nejlepší firmu všech dob a rádi jim nacpou své prachy.
  • Na krabici, to jak si nekdo pousti pusu na spacir na internetu aniz by mel cokoliv hotoveho a navic je za takove reci placeny snad nechces brat jako nedotknutelne dogma, ze ne?

PS: Ta hlaska je skvela, ale kdyz si jeden uvedomi, jak byla dotycnemu uzitecna, tak uz tak uderna neni ;)
  • Velka skoda *4*
  • Hairy_Ass
    U KotOR 2 je přece už od vydání jasné, že konec byl šitý horkou jehlou, protože na Obsidian tlačil distributor, aby to už už vydaly. Důkazem budiž textury v poslední úrovni, které tam vůbec nepasují.
  • Kecy!!! V Biowhore to tak plánovali od začátku. Nesmyslný konec a pak si namastit kapsu DLC kter slibuje opravdový konec.
  • Proti té teorii mluví zase nová vyjádření tvůrců. Ze kterých už je jasné, že se nejedná o žádný master plan. Ale že do konce roku 2011 neměli vymyšlené jak to skončí a tak je vše uspěchané. Čímž se dá pak vysvětlit i dost dalších věcí. Třeba v mnoha teoriích se spokuluje, že to děcko vůbec neexistuje, protože si ho nikdo nevyšímá. Nejjednodušší vysvětlení je, že ho přidávali s koncem na poslední chvíli. Takže ho jen hodili do existujících cutscén. A nepředělávali animace ostatních postav. Nic víc bych v tom nehledal. Spousta těch nedostatků jde bohužel svést na podobné důvodu. Které v posledních dnech zní pravděpodobněji, než že předvedených závěr byl plánován od dob prvního dílu.
  • Hráči by do hry zasahovat neměli. Ale to na druhou stranu nedává právo na klamavou reklamu a sprosté lži. Pokud prodávaný produkt nemá parametry dané výrobcem, je zcela v pořádku pokud se zákazník dožaduje opravy nebo výměny.
  • smejki
    ani jedno jsem nehrál, tak nemohu soudit :-)
    nicméně zrovna tomuhle chlápkovi věřím. konec NWN2 hodil do škatulky "Rocks fall, all die" aneb "Don't pisss off the dungeon master".
  • Hele jak dle vás by měly vypadat zásahy hráčů do her? *7*
  • Vitekb
    Tak KOTOR 2 rozhodně je zářný příklad špatného konce. Respektive žádného konce.
  • Prostě tu hru uspěchali a cena za to je nesmyslný konec, příběh místy vypadá jako by ho vymýšleli za chodu a ve výsledku se o hlavním příběhu nedozvíme ze hry nic nového a oni se bojí o uměleckou integritu.
  • Ale jako netuším, jestli přesně tohle v EA chtěli, ale čím víc mi přijde, že je to záměr. Takových videí na youtube, která se celým tím koncem různě pitvají, ukazuje, že byl Shepy nejspíš indoktrinován a tenhle byl jen v jeho hlavě. Nebo aspoň to dává opravdu smysl.
    A teď je ME3 asi jedním z nejdiskutovanějších témat v poslední době a dost lidí si ME3 kvůli tomu zahraje, aby viděli, co je tam tak špatně...
    Jako mně se ta verze s indokrinací líbí a pokud je to tak, že konec bude úplně nový, tak to celý ME3 u mě jen podtrhuje, protože, kdyby byl Shep indoktrinován, a pak by jsme to buď nějak přemohli nebo ne, tak by jsme si nový "pravý" konec tolik nevychutnali a snad by toho i bylo v daný chvíli až moc... ale takhle mi to příde jako bomba. *2*
    No teď už jen doufám, že EA přemýšlí stejně jako já *1*
  • Jsi prvni koho jsem tu nasel a zminuje problem s Mass relay. To je podle me asi nejvetsi chyba konce, protoze to jde prirovnat k tomu kdyby nekdo lusknutim prstu sebral nasi civilizaci elektrinu. Rozpad civilizace, rozpad komunikace, smrt pro miliardy obyvatel na planetach, ktery nejsou sobestacny a neni na nich jidlo nebo treba suroviny pro vyrobu energie.

Ja jsem tam tak koukal na ty tri cesticky a rikal si: Je to v haji, celej Mass Effect hraju s cilem napachat co nejmensi skody a na konci si musim vybrat mezi 3 moznostma kde kazda zabije miliardy ... no tak to bude holt synteza, protoze pak budou mit vsichni nejvetsi nadeji na preziti. Treba se jim diky spojeni organicky a anorganickyho zivota povede v extra kratky dobe prijit na reseni, ktery nenecha chcipnout 1/3 galaxie hlady a zimou (navic jsem vazne hodne moc nechtel zabit Gethy a EDI - pratelskej umelej zivot poskytuje tak neuveritelny moznosti).

Z konce jsem byl docela nemile prekvapen, ale myslim si, ze by se nemel menit. BioWare by si mel vybrat jednu z variant jak hlavni a ramcove pribeh dovypravet. Jestli to bude DLC, kniha, komiks nebo za 3 roky dalsi hra je mi jedno.
  • Dejv
    fuck it, myslim že po tom peklu co si všichni prošli v ME serii si zaslouží aspoň tohle
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/557324_234048773359034_100002617403137_427814_539353021_n.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší