-
LOL ta grafika OMG na mobilu mam lepsy hri *11* *11*
-
-
nechci jakkoli urazet nebo tak, ale tvuj prispevek jasne svedci, ze si moc mlady abys todle pochopil. Az ti bude vic a budes mit decka a rikat jim, jak si hral Mass Effect 3 az vyjde na GOG a jak je to uzasna hra a oni se ti vysmejou, ze si trapak pac dneska hrajou na nervovem rozhrani ci co bude mnohem lepsi a realistictejsi hry tak to snad pochopis o cem se tu ti lidi bavi ;-)
-
-
dedku http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet) *3*
-
-
-
jo, tohle sem hrál s tátou :) mi sme takhle hrávali simulátory kdyz sem byl malej, LHX, Retaliator a jestě predtim jeden nejvíc oldskool simulator v monochromatickym zobrazení tečkovanym, kde se nestrilelo ale jen lítalo. Jo a pak ještě Aces over Europe, a pár co si nevzpomenu na název ale vsechno to byly pecky:)) Nejvic me ale bavil ten LHX, ale celkove... moc hezké vzpomínky :) ajjj retro jak ma byt
-
-
Jo tak LHX bylo uzasne, parival sem nejvic za LHX... to bylo neco a na speakru to byl masakr jak to piskalo a tak :-D
-
-
Taky si tuhle pamatuju i kdyz ja spis hral "Hind" coz byl zase simulator MI-24 Hind a byl naprosto uzasny a dokonce se tydle dva simulatory dali spojit a hrat proti sobe po siti(pokud si spravne vzpominam)
-
-
HIND byla epicky boží pařba. Ještě mám doma krabici s diskem, manuálem a krabicí. Nejlepší byla kampaň v Afghánu, ale KAzachstán měl taky šmrnc. A ty noční mise... A AI střelce co místo cílů zaměřoval mosty....
-
-
Mosty jsou ku*evsky nebezpečný. To si nevěděl? *3*
-
-
-
Krutá nostalgie...pro nás virtuální letce *14*
-
-
Já bych to nazval spíš krutou realitou ... *7*
-
-
boze toto ma vzdy tak bavilo. stare ale dobre
-
Jj pamatuju, chvíli jsme to doma taky mastili...hlavně táta. Pak v 95 vyšel Descent, kterej už naprosto jinak uspokojil naše touhy po akčním létání.