Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za to že nekomunikuješ se svým týmem můžeš být také zabanován.
  • ales.smutny
    Nene, prostě to můžeš psát sám, bez webu, a pokud to bude dobrý a odpovídající, tak to vydáme :) Já to myslel jako příklad toho, jak by vypadal výstup :) Rozmysli, popřemejšlej, jak moc často bys to chtěl dělat a jak moc často by byl matroš a kdyžtak napiš :)
  • Asi ste neobjavili čaru mute...
    problém s kecálkem vyriešený....
  • deti jako ty jsou bohuzel mor vsech "public" her, bohuzel jste o mnoho horsi, nez nejaky noobik co si zapne hru poprve..
  • doporucil bych prostudovat pravidla interpunknce a gramatiky, nez zacnes nekomu nadavat do kokotu, zejmena existence neceho jako jsou carky mezi vetami pro tebe bude asi velke prekvapeni :)
  • kostejnesmrtelny
    V Dotě v pubu těžko pickovat supporty, když jsou 2 ze zbejvajících 4 hráčů rusáci. Osobně hraju mnohem radši support než jakou jinou roli, ale když není koho supportit, je to ztracenejch 40 minut a ještě každej pubertální parchant ječí, že feeduješ.
  • Spis by meli udelat nejakej tym ktere by urcitou skupinu vubec nepustilo do ranked her. Protoze jak ma clovek ...stesti... tak je to opravdu na infarkt a bez nadavek to jde velmi tezko.
  • nesnasim nic jinyho nez kdyz ze skore 30:0 chytnes debila co nevi ani kde je shop a neumi nic takovej vymrdanej kokotisko by mel jit hrat tutorial proto tam taky je a ne se cpat mezi hrace co maj snahu si zahrat mely by banovat spis ty dementy co misto tutorialu vlezou rovnou do hry 5v5 neznam zadnej jinej lepsi recept na kokoty co nemaj vubec sajn o tom o cem hra vubec je a co je AP a ad carry atd zabanovat kokoty co kazi ostatnim zazitkem nulovim skillem
  • Kr.Pa
    Takže přímo web, ale na to je potřeba více lidí. Založení webu, kodování a grafiku.
  • nadavky, osočovanie, urazanie - všetko beriem - ale ked ti niekto začne nadavat na rodinu tak to uz je privela - same oplzlosti, vtedy som mal chut toho dotyčneho zabit.
  • ales.smutny
    Tak něco ve stylu Games Fanatics, jak třeba kluci z WoWFanu informují o WoW. Podobný systém :) Pokud máš chuť, info atd, napiš na redakční mail a uvidí se :)
  • Kr.Pa
    Přímo jako redaktor ?
  • ales.smutny
    Psát články :)
  • Kr.Pa
    Otázkou je, kam informovat ? Bleskovky ? Diskuze ? Mail ?
  • Tak v dotě se to řeší tak, že se ve spoustě her supporti vůbec nepickujou a jede třeba celý tým carry. Když se do takového dostanu, tak mám chuť to okamžitě vypnout, protože je mi jasné jak to dopadne
  • gg easy naabs *6*
  • Lol uz nehraje desne pomaly a spelly desne slaby oproti HoN DoTe a samej leaver
  • Tak lol sa bez nadavok hrat ani neda ked je niekto blby a 10x zomre ze ide pozret krik nic ine asi cloveku neostava len mu poriadne vynadat. Osobne spamerske deticky mam na haku je tam tlacidlo mute horsie je ked skpapinaju a trolia to vie viac nas*at
  • Ja jsem to videl jeste nedavno podobne ale v posledni dobe mi prijde ze se to dost zlepsilo. Nevim jestli to je tim ze polaci i rusove jsou slusnejsi nebo jestli to je tim ze posledni dobou hraju hlavne pozde vecer a v noci.
  • UI je docela ok, hlavne fulltext vyhledavani v shopu (i treba podle jmena pasivky).. hodne lidi si stezuje na to ze je moc velky, ale odjakziva jde UI zmensit v interface (hud scale)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit