Přejít na výpis diskuzí
Na League of Legends bude dohlížet tým expertů
6.12.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
"kde se případně vzal problém, kvůli kterému se strhla hádka" v mamkinom pekáči
-
Až na to, že už to dělají asi rok.
Což je taky důvod, proč vznikl Tribunal, kde hráči mají sami možnost posoudit zda reporty spoluhráčů jsou oprávněné.
Což je taky důvod, proč vznikl Honor initiative, který dává hráčům možnost projevit uznání svým spoluhráčům, za přátelské chování, nebo třeba velkou pomoc týmu na cestě za vítězstvím. A dává to tak hráčům motivaci zlepšit své chování těmito směry, protože za větší množství uznání pak dostávají ocenění, která jsou viditelná pro ostatní.
Pánové, z pár Fight Clubů jsem vyrozuměl, že nikdo z vás není zrovna pravidelným hráčem podobných her, ale LoLko je jedna z nejznámnějších her vůbec, takže sem hodit očividně velmi starý článek, který nemá moc velkou informační hodnotu, není moc dobrý krok vůči vašim čtenářům, protože určitě velké procento z nich LoL hraje, stejně jako to bývalo u wowka. -
-
Uznávám zdroj článku je celý půlden starý, to je prostě neodpustitelné. Já to Georgovi napíšu, že nemá dávat zpožděné rozhovory a informovat veřejnost, protože to asi irituje hráče LoL...:))
Přemýšlím, kolikrát jsme už mluvili o tom, že jestli chce někdo informovat o dění v té a té multiplayerovce, že mu dáme prostor - a budou aktuální informace. Překvapivě, ticho po pěšině...:) -
-
Otázkou je, kam informovat ? Bleskovky ? Diskuze ? Mail ?
-
-
Psát články :)
-
-
Přímo jako redaktor ?
-
-
Nene, prostě to můžeš psát sám, bez webu, a pokud to bude dobrý a odpovídající, tak to vydáme :) Já to myslel jako příklad toho, jak by vypadal výstup :) Rozmysli, popřemejšlej, jak moc často bys to chtěl dělat a jak moc často by byl matroš a kdyžtak napiš :)
-
Takže přímo web, ale na to je potřeba více lidí. Založení webu, kodování a grafiku.
-
Tak něco ve stylu Games Fanatics, jak třeba kluci z WoWFanu informují o WoW. Podobný systém :) Pokud máš chuť, info atd, napiš na redakční mail a uvidí se :)
-
-
-
-
-
Je pravda, ze na tg tu zrovna dvakrat fanousci MOBA her nejsou (s vyjimkou toho novyho LOTRa :D).. S tim se smir :).. Podle me by nebylo od veci, kdyby stejne jako u wowka se s tg nekdo snazil navazat kontakt v ramci GamesFANATICS (nebo jak se to jmenuje), protoze, jak rikas, jsou to nejhranejsi hry..
Za dotu treba dota2.cz, u lolka netusim.. Problem je v tom, ze to je preci jen "prace navic", a tak se do toho martymu (asi) moc nechce :)..
-
-
Cože? LoLko bez hádání, posmívání a nadávek? Podělali UI a ještě chtěj vzít specifikum jejich komunity? *fňuk*
-
-
mne nový HUD vyhovuje....lepšie sa mi s tým hrá a ani neviem prečo :)
-
UI je docela ok, hlavne fulltext vyhledavani v shopu (i treba podle jmena pasivky).. hodne lidi si stezuje na to ze je moc velky, ale odjakziva jde UI zmensit v interface (hud scale)
-
podělali UI? kde? kdy?
-
-
Nový patch. Vím, že to je spíše nevraživostí vůči změnám, ale musím říct nové UI je o dost ošklivější než to staré.
-
-
-
Až na to, že už to dělají asi rok.