Přejít na výpis diskuzí
Na letošní E3 se předvede Fallout 4, na Dishonored II ale zapomeňte
11.5.2015 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
No, tady se ale ta spekulace opírá o fakt, že chlapík kterej pracoval na trailerech pro The Elder Scrolls Online, Far Cry 4 nebo Forza Motorsport, si čerstvě do CV na LinkedIn dopsal že pracoval na traileru na Fallout 4. Nemyslím si že by se těmto lidem na takové síti vyplatilo kecat.
-
Jak píše Dworkin. Jsi jako ti pitomci co si stěžují že jezdíme v autech a odcizili jsme se přírodě. To je prostě vývoj. A pokud je děj F3 a NV zasazen o století jinde, nemůžeš počítat s tím, že lidi budou pořád zavření ve Vaultu (už jen z důvodu že jak určitě víš tak Vaulty ve skutečnosti neměly sloužit k přežití), a venku bude neobyvatelná pustina. Od války uběhlo spousta let, většina zamoření je pryč, venku se dá v zásadě normálně žít, a civilizace se logicky snaží co nejvíc vrátit tam kde byla před válkou. Nezlob se na mě, ale myslím, že kdyby F3 a NV byly opět zasazeny opět do období "pár let" po válce, už by to byla tak ohraná písnička, že by bylo snad až nereálný z toho vytesat něco jinýho než remake. A co se týče atmosféry, atmosféra pochopitelně nemůže být všude tak ponurá a depresivní jako v předchozích dílech. Nebo ti snad připadá že lidi se pořád trápí a mají deprese z proběhnuvší druhé světové války? Ještě to není ani sto let, a kdo by to řekl, ale většina lidí co to zažilo už očuchává kytky zespod, a čím vzdálenější generace, tím víc jí příjde naprosto normální stav který po válce vznikl. Uplně stejně to zákonitě musí fungovat ve Falloutu, protože tak se prostě lidi chovají. Pokud chceš atmosféru prvního dílu, běž do zamořenýho Vaultu, tam se atmosféra drží, stejně tak, jako se stále drží depresivní atmosféra v Pripjati, i když Černobylská havárie je většině lidí už naprosto u zadele, a současné generace ani netuší že se něco takového vůbec stalo, a to navíc dost nedávno.
-
to fallanga: tvl, už to lino nehul. Pak si neuvědomuješ co plácáš za hovadiny. To už se dá víc souhlasit s Vávrou, a že ten si taky stěžoval dost mimo.
-
No, v zásadě má asi pravdu, ale rozhořčení nad tím, že se mu nepovedlo udobřit Gouly a zbohatlíky v Tempenyho věži, a svádění to na hru, mě vskutku pobavilo. Jinak si ale nemyslím že by se F3 nějak zvlášť odchyloval od standardu a je trochu škoda že nebylo obsáhlejší, ale kolik jiných her bylo, že?
Každopádně když se tak hrozně rozčiluje nad každou druhou hrou, a to obzvlášť nad hrama který jsou v zásadě dobrý, tak jsem hodně zvědavej co předvede v KCD. Bylo by hezký aby sme si z něj pak nemuseli dělat srandu :) -
Nutno podotknout, že když v NV jdeš natvrdo po příběhové linii, tak po 20 h jsi tak v půlce. Když stejně budeš spěchat v F3, tak za 20 hodin to máš dohraný snad i několikrát
-
Moc bych vám F4 přál, tak jako si stejně přeju Dishonored 2, ale náhodou nenapadlo někoho, že může jít o cokoliv? Klidně o úplně novou hru? Nebo automaticky "E3 Bethesda konference" = Fallout4/Dishonored2? :)
Ale líbí se mi ty spekulace o spekulacích, že to nakonec byly nejspíš jen spekulace. Ale aby došlo k zachování rovnováhy, je potřeba přijít s jinou spekulací.
Ten kdo tohle vymyslel u píva s kamarádama, že zkusej rychlost šíření hoaxu, ten se musí plácat do kolen :). -
Proč jsi F2 hrál v angličtině? Pro F1 i F2 byly perfektní češtiny, a snad všechny edice který vyšly měly tu češtinu přiloženou.
Ale jinak mi opravdu uniká, jak si věčně někdo stěžuje na bugy v F3 a FNV. Odehrál jsem všechny 4 (Tactics mě nebavil), a F1 a F2 na tom teda byly s bugama mnohem hůř (teda hlavně spíš z důvodu že v době kdy jsem to hrál nebylo uplně jednoduchý dostat se k patchům), od neviditelných postav po nedokončitelné questy. -
skvele clanky, vdaka za ne
-
Souhlasím, New Vegas jsem odložil asi po 20 hodinách, Fallout 3 jsem s chutí hrál až do konce. Jediné, co mi tu hru pokazilo, byla DLC. Hru jsem dohrál hned po vyjití, takže jsem vlastně viděl polovinu obsahu, který tam časem po kouskách dodělali. Doufám, že u Falloutu 4 zvolí spíš přístup a la Skyrim - tj. velká hra plná věcí hned od začátku.
Je fakt, že New Vegas měl lepší vývoj postavy a takovou tu "číslíčkovou" složku, ale z hlediska ponoření do světa a zábavného obsahu jednoznačně preferuji Fallout 3. -
Zapomínáš na to, že uběhlo dalších sto let. Nelze čekat, že svět Falloutu zůstane stále stejně rozbitý. Populace roste, civilizace se vzpamatovává.
-
To si myslis ty a par lidi na zapade, chlapce:) Obsidian nebrat..howg.
-
flash: Tak pořád lepší patlal z Obsidianu než patlal z Bethesdy.
-
Kdyby to dali radši zase Obsidianu. New Vegas mělo svoje chyby, ale tu tragédii jménem F3 s klidem zadupalo do země.
-
FNV je celkem (ehm) dobra hra, ale skutecne bych si ani ve zlem snu nepral aby na dalším TES delal nejakej patlal z Obsidianu.
-
Skyrim a Fallout 3 jsou velmi uspesne hry, takze Howard zustane tam kde je. To ze si zaprdenej a nelibi se ti, důvod k vyhazovani nebude..to snad chapes..zejo?:)
Fousatej deda Rolston byl super, mimochodem si myslim ze z jeho odkazu tezi dodnes...ale trosku s nabizi otázka jestli na to mel skutecne takovy vliv, při tvorbe Kingdom of Amalur se zase tak moc nepredvedl. -
Od oznameni hry do vydani muzou uběhnout klidne dva roky, TESO uz bezi, nevim jakym zpusobem by TES hra mohla za dva roky TESO ovlivňovat. To jako chces rict ze dokud TESO pobezi tak nevydaj zadnou další TES hru?..kravina..
-
3 byla blba a nebavila me, NV byla pecka... doufam ze tuto bude luxus :)
-
Zkus to vysvětlit managerům v Bethesdě *1*
-
A podle mě hraje TES Online jiná skupina hráčů, než kteří hrají/hráli TES Arena až Skyrim. Takže by to nemělo mít žádnej vliv v tomhle ohledu.
-
Autoři to v plánu měli, ale do hry se to už nedostalo. Ovšem v Killapově restoration patchi ten Q už byl pokud mě paměť neklame *4* , ten do hry přidával dost podobných záplat. Sulik: "My a já namačkáme tebe do dželé!" *1*