Přejít na výpis diskuzí
Na letošní E3 se předvede Fallout 4, na Dishonored II ale zapomeňte
11.5.2015 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
žijeme v roce 2013, tak AAA hry by meli byt 3d
-
jak se rika ryba smrdí od hlavy, proto jsem zminil howarda, ale prstem jsem ukazal na pagluaria, ktery začal sedet na vedoucim postu prave ve F3 a Skyrimu (to byli nejvice zesrate dily). Jinak howard jako šef firmy nebo šef projektu to ma na haku a prakticky tam nic nedela (nereší jak bude vypadat herní svet, questy atd).
pravda jen jsem to narychlo googlil takže to mohou byt mylne informace, ale pointa je aby vykopli toho vola co zesral skyrim a fallout 3. Zajimave že na vedoucím postu morrowindu i oblivionu (co byly mnohem lepší hry) figuroval jiny človek - nejaky ken rolston -
Tj., rozkopávačky prd*lí od Iana jsou nezapomenutelné :). Sulik měl tuším krvotrysk? Ostatně Sulik je jedna z mála poslav ve hrách vůbec, kde mě mrzelo, že autoři nakonec nedali do hry záchranu jeho sestry, ale zase to dodalo při prvním hraní jistou míru napínavosti.
-
No taky nechápu tu protěžovanou romanci např. v Mass Effectu, asi jde o to přilákat co nejvíce lidí něčím "kontroverzním" co se ve hrách moc nevidí. Ale to mi spíše překáží. Za to naopak followeři jako jsou Sulik, Marcus, Cassidy, Dogmeat z F2 mi zůstanou v paměti snad už navždy... Společně s nezapomenutelnými nadávkami během soubojů *15*
-
Jasně, nic proti :) Já mám radši roleplay party lidí v podobě samotářů, do sebe uzavřených individuí, kteří si jedou to svoje a vždycky mám velkou radost, když mi tam autoři začnou motat extrémní mezilidské vztahy (asi hlavně série Mass Effectu), pevnosti a já nevím co. Mám kurňa honem zachraňovat svět a ne se na měsíc ulejvat v pevnosti a nechat si drbat nohy :) Je pravda, že nějaké vztahy mezi postavami by být měly. V tom mi třeba vyhovovalo BG2 - všechno jelo tak nějak souběžně a nerušilo od hraní příběhu. Předpokládal bych, že když se ke mě dobrovolně připojí společník, asi budeme mít společný cíl a nebudeme přehnaně filozofovat nad city, když v každé misi zrubeme stovky nepřátel :), což je velký problém novějších her.
-
Souhlas ohledně F:NV. Zhruba do poloviny příběhu/mapy mě hra bavila a možná by se dalo i mluvit o Fallout atmosféře, ale Vegas, přehrada, kmeny... wtf? Asi povolali hochy, kteří dělali na F3, aby to nějak dopytlíkovali. Jinak F3 je podle mě dobrá hra, jen to není moc Fallout.
-
Ve skrze máš pravdu, ale byl by to takový fajn pocit mít prostě svůj vlastní "domov", základnu kam se vracet, oddechnout si od supermutantů/ghoulů/otrokářů a pro kterou shánět po světě vylepšení (vodní čip *15* ) a kde mít různé followery, garáž na vozidlo s kterým by hráč brázdil pustinu, atd.. Možná jsem jen hračička, ale takovéhle "hry" uvnitř hry mi dávají větší možnost se do hry vžít a přidávají ten roleplay faktor....
-
No ideálně bych to viděl na Joshe Sawyera, který byl project director a lead designer u FNV.
-
Ta myšlenka s vlastním Vaultem je zajímavá, ale bojím se, že by to ubralo dost na syrovosti a nehostinosti herního světa. Jde také o to, že v PoE se všechny nelogičnosti a mezery zalepí magií, ale ve Falloutu by hráč musel opravdu řídit/vést velkou komunitu lidí, protože ve Vaultu nemůže být jen jeden zemědělec, zbrojíř, doktor atd... Sice by se princip dal zjednodušit přes čísla, ale osobně bych raději potkával reálné postavy. Myšlenka je to fajn, ale rozsahem by samotný Vault zabral samostatnou hru, která by ostatně mohla být hodně dobrá.
Mě osobně management vlastní pevnosti poměrně ruší od samotného hraní a považuju to jakousi šedou zónu, kterou se nastaví herní čas. Třeba v PoE vlastní pevnost nepřináší nic navíc. Vydělávat se na ní sice dá, ale hráč má stejně desetitisíce zlatých, takže nějakých pár set za daně už ho nevytrhnou. Podzemí je sice fajn, ale to by se dalo naroubovat kamkoliv jinam. Také jsem moc nepobral vězení - asi je tam jen pro ten pocit spravedlnosti, ale vězni stejně po čase utíkají :) A vlastní herbalista a drahokamy také nejsou třeba, protože v okolním světě se toho nasbírá hromada. -
Tak tady nejde o tým, ale o cílovou skupinu. A pokud by vyšel nový TES, tak si myslím, že nezanedbatelná část hráčů by radši než po TESO šáhla právě po něm (respektive by si rozmyslela koupi TESO a čekala by na nový TES). Z marketingového hlediska by to prostě nebyl rozumný krok.
-
Howard delal uz na Dagerfallu, nevim koho lepšího by na to sehnali s vic zkusenostma ..meles blbosti..
-
Na nový Fallout se těším. I když jsem příznivcem spíše starších Falloutů (1,2&Tactics), tak jsem rád, že tato značka neupadla v zapomnění. Jen někdy jde prostě až moc poznat, že nové díly pochází od tvůrců TES. Za sebe můžu říci, že F3 a NV nejsou hry které překonaly předcházející díly (tady má trošku svůj podíl i můj sentiment a spousta dlouhých nocí, strávená u monitoru, v mém mládí), ale i tak jsem si je rád zahrál (NV mnohem radši).
Z Wastelandu jsem byl spíše zklamaný než nadšený. Doufám tedy že alespoň F4ka potěší alespoň trochu nás staré "Falloutisty"...
BTW taky vás napadlo jak úžasný by byl nový Fallout ve stylu Pillars of Eternity? *14* Už jen ta grafika by neměla chybu a krásně by navázala na F1 a F2 + místo pevnosti by měl svůj člověk svůj vlastní Vault... na tohle bych backnul na Kickstarteru klidně 5 tisíc bez přemýšlení.. ach jo, člověk může jen snít... *7* -
Tak TESo dela uplne jinej tym nez single TES, a vypalovani rybniku necim co vyjde třeba az za rok nebo dva moc vypalovanim není:)
-
No novej TES bych nečekal, přeci jen nebudou si vypalovat vlastní rybník (TESO). Zatím je ještě příliš brzy, teď je řada na Fallout už jen z této marketingové logiky...
-
Naprosto stejnej problém, nemohl jsem překousnout ten Bethesda brambora engine.. i když si to člověk brutálně zmoduje, pořád to cítí že to na tom běží... Co bych dal za Fallout běžící na něčem co vypadá jako např. id Tech 5 nebo Unreal Engine 4.. ani mi nejde o kvalitu té grafiky, jako o stylizaci + celkový design a dojem....
-
koukal jsem kdo je zodpovednej za ty hry a asi to bude ten emil pagliarulo (mel roli writera ve skyrimu i F3), toho by se meli hlavne zbavit (nadeje že odejde tod howard je mala i když to by bylo nejlepší). Pagluarilo je neschopnej blázen, jakmile bude na pozici lead dizajnera nebo writera tak to rovnou mužem zabalit.
kdyžtak by mu mohli dat jinou pozici ale at daji vrchni dohled nad hrou nekomu jinemu *7* -
fallout 4 bude urcite zajimavej, ale mam trochu podezreni aby taky neoznamily novy TES, preci jen uz jsou to 4 roky co vysel Skyrim, a dle jejich pravidelnosti prichazi ten cas novej dil TES oznámit:) (ale je to hodne velka konspiracni teorie, uznavam)
-
Jestli nebude novy engine a lepsi strelba ze zbrani tak to hazim z okna
-
jestlipak budeme moct ridit auto a bude novy engine?
-
Jak si užíváte Dungeon Keeper na mobil? To je progres :-D Nic pro staromilce!