Přejít na výpis diskuzí
Na letošní E3 se předvede Fallout 4, na Dishonored II ale zapomeňte
11.5.2015 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Možná pro tebe, mně se F3 dost líbila a sklidila i spoustu ocenění, tak to asi taková hroza nebyla ne?
-
Mě spíš překvapuje, že člověk, kterej deklaruje odpor k Falloutu 3, je zvědavej na novej díl TES. Přitom Fallout 3 by se klidně moh jmenovat The Elder Scrolls 4,5: Wasteland.
-
Jo tak to by byl metal. Jen doufám, že se poučí u komunity a bude to jako F3 s wanderers modem a dalšíma. F3 byl dost dobrý, ale s modama byl ještě lepší. *4*
-
Vault City sice nebylo nějak výjimečně zpracováno, ale pořád tam byla ta atmosféra typická pro Fallout. To mi v nových dílech chybí. Už to nemá tu atmosféru. Všechno je tam moderní, společnost je vcelku kulturní a vzdělaná a hlavně, v Pustině, která má být prakticky neobydlena narazíš na spoustu banditů, obchodníků a dalších lidí. A to je (společně se špatným RPG systémem) největší chyba hry.
-
Jsem nadšený z původních dílů. A není to PipBoy, je to VaultBoy. PipBoy je přístroj.
-
Nemyslim si. NV se blizil prvnim dvema dilum vcelku dost. Bavil me hodne, i kdyz faktem zustava, ze technicke zpracovani je sh.t non plus ultra.
-
ked porovnavam NV a F3 tak je to nebe a dudy :)
-
Snad to nebudou delat hochstapleri z Besedy! Na co sahnou, to zmatlaj, Patlaci.
-
Nj, jen jsem chtěl naznačit, že "mainstreamizace" Falloutu nezačala nutně trojkou. (Ačkoliv věřím, že Van Buren by byl býval byl vynikající.) Když srovnáš atmosféru, logiku příběhu a jednotlivých frakcí, snad i výtvarné pojetí a občasné odlehčující žertíky (All a matter of semantics...), Fallout 2 je vlastně přinejmenším místy dost špatná hra, kterou zachraňují jen některé vynikající momenty, obrovská míra svobody a variability. Ale Vault City, New Reno a koneckonců i Arroyo jsou kvalitativně zcela srovnatelné s Megaton nebo New Vegas. (Tj. chabé.)
-
A Doom 4 Bethesda neukáže?
-
Na to, že máš v avataru PipBoye, z té série moc nadšený nejsi.
-
Fallout 1, Fallout 2, Fallout 1.5 *14*
-
A proto máš jako profilovku tento obrázek ?
-
To jsem nemyslel, ale to je také pravda.
-
Když se jim líbí hry, které ještě nebyly oznámeny? *7*
-
A tady jde vidět, jak jde společnost do háje, když už se jim líbí i takové hry.
-
To jsi asi jediný. Hodně lidí to čekalo už na minulé E3.
-
Ani ne no
-
Samozřejmě měl chyby, ale jaká hra je dokonalá, že?
-
jojo vadil mi engine, nějak jsem se do toho nemohl dostat :)