Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Logitech už dávno není vnímán jako firma vysoké kvality. Minimálně ne na západě. A upřímně - i mě osobně víc než polovina produktů od Logitechu, které jsem si v posledních letech koupil, přestala alespoň částečně fungovat dřív jak po dvou letech.

    Studuju teď na EPFL v Lausanne, která sousedí s vývojovým centrem Logitechu, a mj. jsem se podílel i na analýze dlouhodobé strategie Logitechu. Logitech teď zažívá dost nepříjemné období, protože za posledních 5 let jim spadly akcie pod 25 % původní hodnoty. Opakovaně kvůli tomu svou strategii i CEO měnili, což je poškodilo na pověsti. Hlavním důvodem byl ale právě ten fakt, že jsou až moc hrdí no své portfolio, málo sledují trendy a jsou pak i málo neochotní cokoli měnit. Když pak přišly tablety, smartphony a krize, spadla firma rychle do druhé ligy.
    • Jaká je tedy kvalitní firma, třeba zrovna na myši ?
    • * málo ochotní
  • Kupuju si jenom logitech mysky a podle reakci urcitych uzivatelu jsem hrozny smolar. Me herni mys nevydrzi dele nez par mesicu. Pokazde odejdou tlacitka, minule odeslo prave tlacitko a kdyz jsem chtel zamirit tak to delalo dvojklik. Dalsi reklamace byla na leve tlacitko, taky dvoj klik a ustrelovani laseru na herni podlozce. A reklamace? Vzdy to trva vice nez 30dnu. Jsem snad jediny smolar?
  • U PC mám už od r. 2006 klávesnici Logitech G15 (s displayem, modré podsvícení), a i po těch skoro 8mi letech a tisících hodin v Lineage2, desetitisících řádků v c++, ... pořád funguje bezchybně, jenom intenzita podsvícení už není co bejvala... Jednou za rok, dva ji rozeberu, vyčistím, a jedeme dál. S notesem používám myš V450 nano, jednu z prvních s nano receiverem, ta si zase užila svoje na cestách, hozená v batohu mezi klíčema, kabelama a bůh ví čím ještě... a taky funguje bezchybně.
    Zato u desktopu jsem používal myši Razer a od té doby, co mi odešel kabel u starého Diamondbacku (po pěti letech používání odešel tuším v r. 2010), už jsem i přesto, že už dneska prakticky nepařím, stihl vyměnit jeden Imperator (naprosto tragickej senzor) a dva DeathAddery(odešla tlačítka). Takže jsem si koupil Logitech G400 a kruh se uzavřel. Doufám. :)
  • ogami
    mozna jsem mel jen stesti na horsi kousky, ale moje zkusenost je naprosto opacna. uz mam treti mys od logitechu, u ktere mi uplne stejne odeslo leve tlacitko mysi. ono sice funguje, ale nekdy neklikne vubec, jindy zas provede rovnou double-click ... doslova o nervy je pomoci leveho tlacitka provest jakykoli vyber (ta posledni se potkala pri podobnych pokusech se zdi). u jednoho kousku bych to pochopil, ale tri po sobe uz mi nepride nahoda. btw uz davno nejsem v letech, kdy bych sedel u pc kazdy den a klikal jak o zivot. u mysi za dva tisice byych ocekaval jinou kvalitu, kdyz i kulickove deset let stare mysi co tu mam v praci bez problemu funguji ;)
    • Taky jsem byl velký fanda Logitechu. Periferie jsem kupoval téměř výhradně od této značky. Ale poté, co mi 4x po sobě odešla myš přesně se stejnými projevy jako tady popisujete (tlačítko vůbec nechodí, popř. double-click) a jak jsem zjistil na netu, je to obecně rozšířený problém, tak od té doby Logitech již nikdy více.
    • Hanzales
      Možná to byla smůla. Mně právě od Logitechu prošlo rukama snad skoro všechno od první bílé klávesnice s geniílním kolečkem nalevo a kupodivu nikdy nic neodešlo, nebo bych jen horko těžko vzpomínal. Nadávat bych mohl možná akorát na G940, kde trošku nezvládli tzv. reverse bug a pořešil to až milý Bodnar a plynovku jsem si musel taky opravit, neboť reklamace by byla díky špatnému designu vedení drátu opakující se, jinak na to Logitech dodnes peče. Stejně tak bych uvítal více appletů pro G19 display. Co se týče her, tam je to pravdaasi na vývojářích, paradoxně to podporoval posledně třeba Colonial Marines, ale sám Logitech by mohl taky něco vytrousit. Jinak bych ale asi pomlčel, protože bych se dal považovat za takového toho ujetého Logitech fanouška, i ty bedny mám od nich. Ovšem třeba podotknout, že sice Z5500 fachají dodnes, ale třeba levnější varianta do kanclu za litr je přiznávám šunt, kde po čase odešlo volume a chrastí v tom :) Akorát volant jsem vzal posledně od Fanatecu, zase až tak zaslepený fanda nejsem, ale po předchozích zkušenostech, kdy spousta toho Logitech HW slouží dodnes jsem k té značce hold tak nějak přirostl.
  • ako logitech majú kvalitné veci, ale pred 2 rokmi som si od nich kúpil Wave desktop pro s MX1100 myškou. úplne maximálna spokojnosť kým mi neprestal totálne fungovať wireless reciever. teraz mi sú aj myška aj klávesnica úplne na prd. S tým wireless recieverom bolo viac problémov ako úžitku, klávesnica večne lagovala, vypadávala a pod. Ak by ste niekto vedel kde zohnať nejaký náhradný reciever, bol by som vám fakt vďačný :)
    • Hanzales
      Mně se tady válí tohle:
      http://www.logitech.com/repository/1322/jpg/11836.1.0.jpg
      Hento mělo by to fungovat, měl jsem taky set klávesnice myš (MX3100) a fachalo to s tym. Akorát adaptér koukám už asi němaje. Btw zkoušel jsi prve, jestli neodešel právě třeba ten adaptér pro ten receiver? :)
      Kdyby jsi chtěl zkusit ten můj bazmek, je tvůj, nechám ti ho samo zadara, akorát poštovné se mi už platit moc nechce :)
  • mam G7 staru 8-9 rokov, stale funkcnu, akurat baterky vydrzia tak 4-5 hodin v kuse max.
    Vtedy stala okolo 110 € v prepocte, uz ju pouzivam len v praci .
    Na hranie mam MS SideWinder X9 , ktora tiez stala okolo stovky ale s nou nie som spokojny.
    Kupil som ju koli spokojnost s MS SideWinder X6 , ale klacesnise od MS su asi lepsie ako mysi.
    A preto idem kupovat novu bud 700s alebo sa mi paci R.A.T. 9, ale aj napriek imidzu R.A.T. , si asi kupim 700s vzhladom k tomu ako dlho vydrzala G7...
  • Jack1947
    Od roku 2007 cca zhruba ( jestli si dobre pamatuji) mam klavesnici Logitech G15, mys Logitech G9 (ne xx verzi tahle ma rozliseni jen max 3200dpi), super i pres tuhle dlouhou dobu a pri vyuzivani takrka 24/7, stale drzi, obcas chce vycistit kolecko, vysypat bordel z klavesnice - K mysi mam i originalni podlozku aby lepe jezdila... no tak to jsou moje zkusenosti. Uz jsem si na obe zvykl, takze bych asi sel jen do novejsich stejne serie- znacky samozrejmne ;-) .
    • Hanzales
      G9 původní mám taky, od té doby co ji vydali. Skrz naskrz jsem s tou myší spokojený až na půdu, utrhnout senzor se taky podaří horko těžko. Jediná výtka je k tomu semišovému gripu. Ten mi padl do ruky jako odlitý, ale vždycky z toho po čase začala slézat ta guma a to se mi nějak ruce nepotí, nebo tak. Po koupení asi třetího jsem si prostě přivykl na ten "drsnější" grip, ale opěrka na palec chybí. Jinak z mého pohledu parádní myšítko, i SW je super, obvzláště když teď sjednotili ovladač pro všechny bazmeky a není třeba mít zvlášť setpoint pro myš, dokonce si G13 a G19 synchronizujou profily atd. No a pokud jak to vypadá pokročili v bezdrátovém přenosu, už bych zase pomalu začal uvažovat o bezdrátové myšce, i když dříve jsem měl MX1000 dvě a střídal je na dobíjení a i tak po 3 letech baterky v háji a nejdou koupit, prý snad někde od Nokie z velkoskladu tam nějaká jedna pasuje....
  • No, je to dva dny zpátky, co mi začala blbnout má (asi 1,5 roky stará) G300. Jde o to, že ve hře, když s ní pohnu, tak se celá aplikace sekne, dokud se pohyb myši nezastaví. Začala to blbnout ze dne na den a vůbec nevím čím to je. Doposud jsem s myší žádný problém neměl... Zkoušel jsem zapojit i jinou myš a ta jede v pohodě. Pokud by měl někdo nějaký nápad, jak to vyřešit (už jsem zkoušel přeinstalovat LGS + i jiný věci) tak poraďte :) Díky
  • Skoda ze neni nastupce MX518 v priblizne stejny cene. G400 je plastovej kram s lamacim kabelem a i tak stoji skoro o 100 vic (518 jsem kupoval pred par lety za 6-7 stovek) a G500 nebo tyhle novy modely jsou uplne za ujety ceny, tusim mezi 1000 a 1500.
    Chtel jsem novou mys, ale jak se rika: Kdo chce vic, nema nic a ja asi vyberu nejakou a4tech za 3 kila a bude. *9*
  • Radioaktivni_surikata
    Logitech je poctivá značka. Myšku jsem pořizoval před nějakýma dvěma lety VX revolution a zatím neprojevuje žádný známky únavy. I reakce jsou docela slušný na bezdrátovku, v FPS opravdu problém nemám. Navíc má bezkonkurenční ergonomii, správná velikost a úžasně pohodlná. Klávesnici jsem pořídil low-endovou K200 s tím, že od ní nic speciálního nevyžaduju, ale že hodně píšu a nemám rád, když tlačítka brzy tuhnou (protože píšu rychle, tak chci, aby do klávesy stačilo jenom ťuknout a občas i z úhlu, když používám malíčky, což mi některý levnější klávesnice dřív nechtěly po čase zkousnout). Jen by mohli trochu zlevnit, některý i obyčejnější kousky mají dost drahý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit