Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to slyšels kde?
  • Rhulad
    přešel jsem na outlook a jsem spokojen
  • Black_Hand
    kooperativni zachodova aktivita!
  • Souhlas, jen stim ze zrovna u Dead Island sis to mohl pekne nastavit, jestli hrat sam, nebo nechat hru otevrenou aby se mohl nekdo pripojit.
  • Vyvráceno -drb ;)
  • To s cislem me taky sralo, ale pak jsem si to normalne propojil s mobilem a hotovo *2*
  • shmeck
    To s tím číslem ti nevadí?
  • No ja mel jednou zajimavej zazitek v Electro Worldu, vybiral jsem si nejakou Ps3 hru na vikend a prisel ke me zamestnanec a jestli chci poradit, tak rikam ze ne ze hledam jen neco na vikend. Tak pan chvilku premyslel a rekl: "Proc to nestahujete? To se taky da na Playstation ne? Ja cetl ze uz ho hacknuli." Tak to mi rekni co si myslet. Nekoho proste ani nenapadne ze to je porad kradez, kdyz mi to prodejce radí v obchodě (mimochodem v Electro worldu cas od casu prodavaj neskutecne pod cenou, vypada t ospis ze se jim prohodily ceny, doporucuju tam obcas mrknout pokud bydlite pobliz )
  • MrSanta
    Na PS4 se PRÝ každá hra při první instalaci nějako naváže na danou konzoli a na žádné jiné nepůjde spustit. Elegantní rešení. Žádné bazary a navíc, když se ti pokaká konzolka, tak si koupíš nejen novou PS4, ale znova i své své oblíbené hry *15*
  • Veskoslav
    Jo mě taky:) Než jsem si zvyknul, že se to spouští jako konverzace dole na liště, tak jsem i nadával, kde mám odeslání souborů. Ale zvyknul jsem si na to a je to i docela pohodlnější při psaní více mailů. Ale ocenil bych, kdyby byla možnost si vybrat mezi klasickým rozhraním a tím novým.
  • Veskoslav
    Osobně když už si kupuji novou hru, tak si kupuji krabičku s médiem. Klidně za 900 stovek, ale klíče nechci, to už počkám, až ta hra bude na Steamu:)
  • shmeck
    Máš pravdu. Teď jsem se na to díval a opravdu tam nemusím nic nahrávat. Zmátlo mě to nový rozhraní.
  • Whoossain
    Moje řeč. Dost na tom, že řada her je po instalaci defaultně v "koop módu" a během hry se k člověku připojí nějakej jouda aniž bgy o něj někdo stál (to se mi stalo např. u Dead Island). Ať jdou s těmahle sociálníma nesmyslama do háje, řadu her (např. Dead Space) to vyloženě kazí...
  • Veskoslav
    Proč kecáš?:) Nic nemusíš dávat na jejich server. Posílám denně dokumenty a soubory do projektů a nikdy jsem nic neházel na jejich servry. Nauč se používat Gmail;)
  • No prave, ceny her jsou kolikrat vysmech v porovnani s tim co nabizi. Ale o tom mluvim níže...když si člověk týden od vydání počká tak na PC pořídí za 5-6 stovek na Steam cokoliv (ne Origin hry) a na konzole se vyplati tyden pockat, koupit od nejakeho prekupnika na AUkru za 8-9 stovek novou hru a kdyz se nelibi je moznost prodat, takze tohle je osemetny tema-cena her.
  • Whoossain
    Hlavní problém je v cenový politice vydavatelů her. Dávat 50-70€ za hru je zkrátka úlet. Zvlášť v době, kdy ekonomika jako celek stagnuje nebo dochází k propadům. Stejně na tom jsou i reálný mzdy a volný finanční prostředky potenciálních zákazníků. Řada lidí, než by investovala 70€ do hry, což je pouze zábava, tuhle částku raději utratí za něco, co má trvalejší hodnotu nebo si peníze uloží. Kdyby byla cena hry poloviční, tak by o koupi uvažovalo (a reálně ji i koupilo) mnohem větší množství lidí. Stejná situace je i s kinama a řadou dalších volnočasovejch aktivit...
  • Co vysavače... ale hlavně záchody! Ty by všechny měli být online a závislé na internetu! Když už se teda dneska musí všechno "propojovat". Tohle je něco, co nás spojuje všechny zároveň...!
  • Je fakt, že na PS3 je míra pirátsví opravdu menší, to je pravda.
  • shmeck
    Přesně! Včera mě nas*al gmail - abych odeslal nějakej soubor emailem, tak ho musím hodit na jejich server.... To nezmiňuju to jejich neustálý otravování s telefoním číslem a propojování gmailu s youtube. Asi přejdu k safemailu.
  • Mart9
    Počkám na potvrzení, jestli je to pravda, a byla by to poslední informace o novém Xboxu, která by mě zajímala. Nehodlam hrát multiplayer, nehodlam s nikým sdílet své výsledky či snad někde lézt po nějakých trapných sociálních sítích, tak nevim, k čemu bych měl být vydírán nutností být online, když si chci jen dobře zahrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit