Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
Viz Halo 4 níže *6*
-
Na Xbox se pirati stejne jak na pc, to ti prece nikdo nebere, to je fakt
-
To je blbost brát hru jen na xbox. Reálné staty ti hodí jen multiplatformová hra a tam vede pc. Navíc to nesmíš brát jen čísla z torrentu, velké číslo obsahuje i warez a tam pc dominuje. Osobně si myslím, že Bioshock FLT v pohodě ty čísla Halo 4 překoná .)
-
Ale obchod jako *censored* nabizi AAA tituly i den pred vydanim za 6 stovek (AC3,Hitman,Max 3 atd...) A jsou to overene obchody (hint: K4Y)
-
Mě to vůbec nepřekvapuje, na Xboxu se pirátí jako blázen, ale konzolisti budou zapírat *1*
-
Je to pitomost. Pokud to tak MS nechá na novém Xku, ať pak nebrečí, že zisky nebudou takové, jaké si představovali :P. To úplně nesnáším - když někdo brečí nad vlastní blbostí :P.
Zase na druhou stranu - myslím si, že nepotrvá dlouho a bude se na novém Xku pirátit tak jako na tom současném ;). Hackeři tu jsou, vždy byli a vždy budou ;).
Takže to není tak úplně pravda, že je to jen kvůli "pre-owned" titulům, nýbrž i kvůli pirátství.
No uvidíme jak to nakonec bude, ale zatím mě velmi oslovila PS4 ;). -
MS nebude tratit na pre-owned, ale bude naopak mnohem více tratit na tom, že lidi nebudou mít prachy na další hry, když ty předchozí nebudou moci prodat.
-
Novinky AAA her stojí vždy na Steamu minimálně 49,99 a o Originu raději nemluvit.
-
Když nejde elektřina, tak je snad jasné, že nepůjdu luxovat. Jenže když vypadne internet, tak občas zapnu konzoli a něco si zahraji...
-
No hádej, který torrent byl loni nejstahovanější na PirateBay? Halo 4:-D
-
Několikanásobně předči pc? Mno nevím nevím, co jsem koukal na zátoku, tak tam Bioshock měl jednu dobu kolem 50000 leechů. V tuto dobu má Bioshock 10000 leechů a první xbox release 200 leechů :D -- takže mě laskavě řekni, kde bereš ty statistiky?
-
Jenze my se nebavime o nejakych statistikach a grafech ale o faktech ze spolecnosti proste od pc hracu dostavaj mnohem min penez a do toho samozrejme pocitaj i digitalni distribuci. Nevim proc musi kazdy druhej pc hrac piratit, vzdyt novinky se v 90% pripadu daji den po vydani koupit za 5-7 stovek na steam pres ruzne prodejce to je pakatel v porovnani s tim ze dam za kazdou hru tak 13 stovek
-
Já to vidím podobně. Navíc kdybych měl věřit všemu, co se pomalu o konzolích napsalo, tak myslím, že můžu vesele vyhodit pračku, ledničku či sporák, protože to konzole s takovou zvládnou taky *1*
-
Podle mě to stálé připojení je taky kvuli Cloudum, si vemte Win 8, Office 2013, Windows Phone 8. všude vám nutěji Cloud, dokonce i v korporátní sféře začínaj nutit firmy všechno cpát do Cloudu někam k MS.... dokonce bych se nedivil kdyby to nemělo HDD stim že daji 50-100Gb u nich na Skydrivu a lidi dávejte vaše data/save/fotky/videa všechno sem k nám ať vám na to můžem čumět *11*
A nejhorší je že se zas budou platit měsíční poplaty za ruzný online služby, né že si koupim konzoli za 8-10tisíc a pak řešim jen hry ale ještě poď mi 1500Kč ročně atd...
Příště beru WÍÍ -
Pokud se budem ridit temahle drbama tak tu byl clanek ze Sony nehodla nejak resit bazarove hry, takze v tomhle ohledu nic. Pro me za me at jsme klidne porad online na psku, stejne to vpodstate kazdy ma na wifine/kabelu a PS+ uz si platim tak jako tak, takze me snad nijak zasadne neprekvapi
-
Jistě, ono je to totiž naopak. Většina PC her má online DRM nebo Steamworks, čili bez netu je není možné spustit (navíc se párují s jediným účtem), takže jsou prodeje na PC celkem vysoké. Vidět to ale není, protože skoro 3/4 prodejů je digitálních, které se nikde nepočítají. Na konzolích se (hlavně v Evropě) pirátí o sto péro, jenže statistiky pak zkreslují Američané, kteří si hry opravdu poctivě kupují za plnou cenu. Navíc na konzolích se hry i často půjčují, což je u PC také nemožné. Proto mě vždycky hrozně pobaví vývojáři kvůli piráství nebo různé flame wary konzolistů *1*
-
Tak na PSko pirati neuveritelne maly mnozstvi "hracu", skoro az zanedbatelne, pokud slovo zanedbatelne u piratstvi existuje. A prodeje u multiplatformnich her jsou proste vetsi na konzole, s tim nikdo nic neudela. A neni to tak ze se o piratstvi na konzolich nemluvi, jen nepirati ani zdaleka tolik lidi co na pc. Nedavno jsem kamaradovi doporucil hru The Walking Dead (kamarad co napoled hral hru asi pred 10 lety) a on si to stahnul z Ulozta a pak se ptal kde to na Steamu aktivuje, kdyz jsem mu vysvetlil ze to ukradl a ze na Steam se to musi koupit, byl z toho celej vykulenej, vubec ho nenapadlo ze se takle hry kupujou a ze je kazdej nestahuje...smutny ale i takle nekdo uvazuje *13* *13*
-
Doufám že je to pravda. PS4 by měla jasný prvenství na next-gen trhu. Ale moc tomu nevěřim. Přijde mi to až moc hloupý, i na Microsoft.
-
Ono kouzelné slovíčko prý dokáže docela divy. Aby se nakonec i majitelé PS4 nedivili, co jim Sony připraví za překvapení:)
-
Tak online hraní na XBOXU (xbox live) se přece platí. I u software jde MS cestou pronájmu. Snaží se maximálně tlačit verze se "subscribcí".
Je jen otázka času, kdy si budeme konzoli a jednotlivé balíčky her jen "pronajímat" za měsíční poplatky, jako je tomu u placených satelitních programů.