Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
No, ukazalo se to jako pravda, ja to prehlidl a to jsi to jeste zvyraznil :D
-
Kdyby to provozovala EA tak je hajzlpapír DLC.. Ikdyz...papír by byl DLC u Ubisoftu, u EA by byl záchod dlc
-
A to prý bude i Kinect povinnost, heh. Jak znám Microsoft, tak ještě budou "majitelé" XBoxu ještě muset platit za tu možnost být online a MS zároveň bude vším možným sbírat o uživateli informace...
-
Bohuzel tohle je opravdu dovodoba debilita. Mit vse se vsim synchonizovano, aby na soc siti kazdy vedel ze jdu zrovna na WC a za par let z nas vsech budou jen plne monitorovatelne jednotky diky tomuhle trendu a sami uz si na to WC ani nedojdem. Problem je ze spousta lidi tento zpusobm stale vice uprednostune, na priblblej FB a podobne si davaji komplet fotky sveho bytu, majetku, info kdy zrovna ojizdi na dovolenou a neuvedomuji si ze je to proste spatne. Masova demence.
-
Já vím, ale ta informace byla tehdá podána v podobném stylu. Na PS4 si prý...
Jak píše Veskoslav, ono slůvko PRÝ má úžasné vlastnosti. Dost mění význam daného sdělení a někdy se dokáže stát neviditelným a spousta čtenářů ho v dané větě pak vůbec nevidí. Je to pěkná potvora *1* -
a co teprve free-to-play scatmatche v 32-64 lidech, to by byla mela... věřím tomu, že EA by se toho chytlo...
-
Přesně tak - toto by si nikdo nedovolil ptže by to znamenalo, že většina lidí přejde k Sony...možná je to na Dev kitech ale podle mě je to úplná blbost. Aspoň je o čem spekulovat (toto téma se neřeší poprvý - tuším se to řešilo už i s X360 než vyšel)
-
Je to mozne, ja totiz pri prvni spusteni hry vzdy lezu do Options a vse(grafiku,zvuk, klavesy atd) si nastavim podle sebe a az pak hraju. Ale chtel sem tim rict, ze tam byla ta volba hrat sam a nemelo to zadny vliv na hru. Narozdil prave od zminovaneho DS3 kde muzes hrat sam, ale nezahrajes si urcite mise(vyzaduje coop).
-
Budou za to achievy, budes moct postovat na fb progress v sraní *2* a porovnávat s přátelama, případně být pozván na coop ci duel
-
tohle bych rekl si nelajznou do finalni verze pokud to neudela sony ci nintendo. Jinak s tou zavislosti nemam dobre zkusenosti. Kdyby to udelali aspon stylem ze muzes hrat jak checs a pak jak to naskoci se to zesynchronizuje. Ale predstava ze treba v nejake stretegii hraju dobre rozjetou bitvu a borci me odstreli bych ten xbox rozmlatil o zed. Nemam rad kdyz nejake zarizeni plytva mym drahocenym casem.
-
Ono neni problém s tim bejt neustále bejt připojenej.To je dnes už skoro každej ,jako ten že když bude problém u nich tak si člověk nezahraje a je už jedno jestli připojenej je nebo ne .Například Diablo na netu jsem byl ale hrát jsem nemohl.
-
Zvykejte si konzolisti půjdete tzv. s dobou, jelikož ať chcete nebo ne, za pár let, si bez sítě ani neprdnete nebo spíše si neprdne nikdo...
-
za chvíli budu muset být online i na to, abych si doma na záchodě spláchnul, a ještě mi to vyfocený výsledek minikamerkou v míse nabídne k napostování na facebook... viva la progress
-
No ale tak propojeni youtube s gmailem je vcelku logické a o jinem propojovani nevim.
-
U jakych her je drazsi digitalni distribuce? TO musi byt nejakej Third party obchod ne? Ale napriklas online obchod v PSku ma naprosto nehorazny ceny digitalnich her. Nejdrive ma u nas pro Euro konstantni kurz 27kč/E a jeste tak o 10E drazsi nez v obchodech, AC3 za 16 stovek... Ale tam se zase jedna o to ze se to da aktivovat na dvou konzolích.
-
Jestli si to ale pmatuju správně, tak po instalaci byla hra nastavená právě jako kooperační a na klasickej singl se to musole upravit dodatečně. Na druhou stranu ruku do ohně za to nedám, je to už nějakej pátek, co jsem to instaloval a nastavoval...
-
Taky mě nic jinýho nezbylo. Jen mě štve to propojování všeho se vším. Asi jsem kapku paranoidní *1*
-
Mě nejde do hlavy jedna věc - proč je mnohdy digitální distribuce dražší, než prodej fyzických médií. Logika jasně říká, že u digitální distribuce musí dojít k úspoře minimálně na výrobě samotnýho média, bookletu, obalu. Dál pak na distribuci, přepravě, maržích u jednotlivých subjektů který se podílejí na cestě média od vydavatele ke konečnýmu zákazníkovi...
-
Microsoft byl vždycky tak trochu mimo, však ono by je to mělo brzo přejít pokud chcou aby si xbox 720 někdo koupil
-
Ja pouzivam Gmail na twitter, youtube a podobny veci, na to mi to staci a ze obcas musim neco odkliknout, to preziju