Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
Takovou škatuli bych nechtěl.
-
Kedy konecne vyrobia asocialnu konzolu ? :D
-
Spíš vydělá nechutné množství dalších peněz a ty můžeš jen závidět
-
To otravovanie je kvôli plačúcim blbečkom ktorí stratia prístup k emailu a hádžu vinu na google.
-
Asi normálního člověka. Ale pšššt nikomu to neříkej tady prostě existují jen dvě skupiny a hotovo.
-
To mě nevadí, já internet mám takže hrát moci budu.
-
Konkrétně třeba Origin má většinu titulů dražších, než řada kamennejch obchodů. Vim, že třeba předobjednávka BF3 vycházela na Originu cca o 100,- dráž, než předobjednávka krabicový verze u CZC (a to CZC není nejlevnějším obchodem zvlášť v oblasti SW). Ostatně podobný je to i u předobjednání BF4...
-
Pardon já to nechápu, nikdo nechce stálý připojení. Tak kdo pak kupuje Sim City, Diablo atd.
Asi jsem na hlavičku, když něco nechci tak to pak nekupuji, ne? *8* -
Im vadí že nie všetci cálujú za xbox live..
-
Ochrana D3 bola prešľapom, kvôli ktorému ešte blizzard spadne na hubu..
-
Prakticky všechny hry na Xbox utečou před vydáním prosimtě tak co tu něco meleš o 5ti hrách ročne..A to přirovnání..dejme tomu, ale co takové PS2 že...
-
ako irónia to nevypadá, skôr ako sarkazmus :-)
-
Na Sony nekradu a mam lepší pocit *1* Další bod SOny
-
Parada, nejlepsi zprava dne, tu tu du ru tu tuuuu (neni to ironie)
-
Tak to nechapu jeho pristup. Proste jen kazdyho nějak "utřít"? On jako někomu radí at se prestehuje pokud chce pouzivat novej Xbox? Tak to doufam ze neprodaj ani jeden kus
-
Né že bych si tu zelenou sr..cku nekdy koupil, jsem fanda Sony. Ale co když si chci zahrát třeba na chatě? Co Microsofte ha, tam net neni a nebude a už vůbec ne rychlej? Vysavač? Ubožáci fakt.. *1*
-
odpovídal, na jeho profilu ty tweety neuvidíš, ale třeba bonusweb je má vytípaný
-
No když mi vypadne internet, tak obvykle nadávám na poskytovatele a pak jdu hrát. Kdyby mi bylo sebráno i tohle, tak nevím... asi bych šel dělat něco užitečného. A jako že internetové připojení je zatím v různých vesnicích a menších městech pořád pěkně naprd. Poskytovatel tak jeden, maximálně dva, připojení přes wifi je pomalé a když pořádně foukne nebo zaprší, padá to jako opilý bezdomovec.
-
Jestli fakt ten microsoft manik takle odpovídal tak to je ubohost
-
Můžeš mi vysvětli tedy tvoji logiku a to v tom, proč to tedy aplikují na konzole, když konzolisti jsou v pirátění her sněhobíle čistí?