Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
jj to je nejvetsi zidovina na planete co muze byt.. teda hned po posilani sms
-
diablo jsem chtel.. protoze uz diablo2 jsem hral primarne na battle.netu.. ale ostatni jsem si nekoupil.. simcity bych si i rad zahral hral jsem predchozi dily vsechny.. ale zrovna u tohoto opravdu nemam zajem.. proto jsem tuto hru passnul
-
nekdy me doma nejde net.. docela me prudi kdyz kuli tomu nejdou hry z originu i ty co maji singl.. ha? to same na konzoli.. ne opravdu to nechci.. papa microsofte..
-
Ja to neberu jako jasnou vec o Xboxu, ale ze se takovyto zamestnanec verejne zastava always online neco znamena. Reklamy ve hrach budou v F2P hrach, i Oujá to tak bdue mít
-
Tweet není pro mě směrodatná informace. Dokud se to nepotvrdí na tiskové konferenci, tak jsou to pořád jenom dohady atd. O Sony se taky spekulují dobrá svinstava viz reklamy ve hrách, kdy Sony nedávno na to získalo patent. Jak říkám, počkám si, až bude tisková konference a pak se uvidí.
-
pockej o PS 4 kolujou stejne pockej az vyjde jak to je...
-
Tak bez neustaleho online pripojeni by bylo kinect sledovaci zarizeni vasich obyvaku ms na nic, takhle ma zaruceno ze bude mit o vsech hracich prehled! Bude moct bojovat nejen proti bazarovemu "okradani", ale take zajisti ze kdyz si u vas doma bude chtit zahrat kamarad tak bez platne a zaplacene licence si nezahraje, hezky kazdy hrac si bude muset koupit hru!! Ze neverite pockejte driv lidi taky ani nenapadlo, ze kdyz si koupi hru tu uz pak nebudou moct dat/pujcit kamaradovi at si ji zahraje u nej doma... *1*
-
btw: mam wifi
-
tak to nevim kde žiješ. ja bydlím na moravě v takove prde.. nic tu není ale net je za pár šupu naprosto solidní ping drží max na 50 ms atd.... a tady v okolí po všech vesnicích je to stejny takže tam bych problem neviděl stačí si nepořizovat net od vydřiduchů o2 a podobne...
-
Ja myslel hry ktere uniknou takle dlouho pred vydanim
-
Tak ignoruj jeho žvásty a soustřeď se na ty fakta o tam rika a zhodnot si to podle svojeho, ty tweety o kterych mluvil jsem fakt nasel
-
ano pokud nebude mit zrovna vypadek poskytovatel tveho internetu, nebo pokud pobezi server ms, nebo pokud nebudou vsechny porty nove vydane hry zahlcene a tebe uz to nepripoji, nebo pokud se ms rozhodne tu a tu hru jiz nepodporovat a nebo.... si to uzij no *1*
-
BF4 např. Jinak jasně uvádím na začátku příspěvku rozmezí 50-70€. Jinak cena je pochopitelně tim hlavnim, co určuje, jak moc se daná věc bude prodávat (kromě kvality samotnýho nabízenýho produktu pochopitelně). Proto je tahle argumentace opodstatněná. Druhá věc je, že verze zdarma jsou prostě dostupný a je přirozený, že pokud na něčem člověk může ušetřit, tak toho řada lidí využije. Druhou stranou mince pak jsou problémy spojený s pořizovánim originálních her. To jsou samý registrace, hesla, kódy, potvrzování, maily. Nuda, nuda, šeď, šeď, jak by řekl klasik. Za sebe můžu říct, že kvůli debilním region lockům třeba Dishonored hraju ve warez verzi i když mám koupenej originál. GMG totiž prodával pro ČR EU verzi, která neobsahuje češtinu. Steam pro ČR prodává verzi pro střední Evropu, která češtinu obsahuje. Žádnej způsob, jak dopravit češtinu do EU verze, jsem neobjevil a louskat Dishonorovskou divnoangličtinu fakt nebudu.
-
d*vku! *1*
-
Jsem na tom stejně, hodlám taktéž po potvrzení těchto obludností opustit vody M$ a koupit si PS4
-
5 her ročně? Neznám hru, co by by byla na Xbox a nebyla by na torrentech:) Všechny jsou.
-
On je pěkný kokot:) On si stěžuje naprosto na všechno.
-
a novej xbox asi s sebou budu tahat do metra, tvl...
autor by se mel obcas zamyslet nad tim, co pise. -
Origin je humus sam o sobe, ten vubec nebrat v uvahu
-
Těch "spekulací" ohledně non-stop připojení už je tolik, že to zavání realitou. Což o to, mně by to až tak nevadilo, pokud by bylo připojení na takové úrovni (hlavně stabilita) jako v USA. Mně přijde, že na tohle se Microsoft tak nějak pozapomněl podívat očima běžných lidí v Evropě. Taky se mi moc nelíbí to, že Kinect mi má dělat Velkého bratra tj. budu sloužit já MS a né jejich konzole mně. Měl jsem od MS oba Xboxy a vždycky jsem ti konzole měl rád, jedním z důvodů byl i podstatně ergonomičtější ovl. než který byl u PS, které mi vždy přišlo tak nějak "bulk" už od první verze. Doufal jsem, že si koupím novej xbox, ale pokud se vše potvrdí, tak zcela určitě sáhnu po PS4. Nejraději bych zůstal u PC hraní, ale her vychází málo (a to si je poctivě kupuju) a exkluzivní tituly jako Halo, Forza, Gears of War, Catherine atd. mě vždycky pro koupi konzole udolaly.